![]() |
5/X-ben nincs tudós személyiség? :O Azt hittem az elég elterjedt... :O
|
Jó, de Goni az más... :D:D Ő egy tömegmészáros pro multis :D Én arról beszélek, hogy sokan szeretik a hullát, és ha már hullát csinál, miért tabit? :)
(Én nem látom még mindig az előnyét a tudóssal szemben, és ezt a véleményemet eddig ez a topic alátámasztotta... LEgalábbis akik szavaztak, azok a tudóst igazolják, nem a a táborokot.) |
az én első olyan országom, ami használható volt hulla, ha jól emlékszem harcos volt. igazából a személyiség adta +-t nem éreztem soha, nem is kellett...aztán a topban töröltem, mert ahhoz még kezdő voltam, hogy köv szinten áttudjak épülni más fajra:o
most hogy ismerem a játékot tudósra voksolnék:) |
No:)
Köszönöm, ez értékes tapasztalat... Most akarok indítani egy második hulla szövit. 4 túlélőm van. De nagyon úgy néz ki, lesz mellettük 4 tudós is :) |
Quote:
ipar: igen gazdasag: igen mezog: igen lakas: nem (de ez ugye 1 fajnal sem) banyaszat: igen hadi: igen magia: nem tolvajlas: nem az utobbi 2 agban azert nem, mert ugysem tud se varizni se tolizni. a 0 * 1.05 az meg ugyis nulla. |
Quote:
|
Quote:
Tény hogy Csoffika baromságokat ír mindenhova.10 évesen még teis sokmindent viccesnek tartottál amit mamár nem:) Ati is olvasta az összes elvetemül és "Viccesnek tartott Csoffika ötletet" de...Nézdmeg milyen szépen beszél vele.Nemjó a hozzáállása de gyerek még... Ha sok hülyeséget ír továbbra is úgyis meglesz vonva az írásjoga. |
Quote:
Érdekes:) Én is hullával kezdtem 5/X-ben 600 hekivel léptem és át tudtam váltani gnómra:P Mondjuk előtte szereztem egy kis pénzt az átalakuláshoz:) Amúgy tényleg nagyon sokan tudják úgy hogy hullánál nincs % legalább itt felnyílik a szemük:) |
Quote:
|
[quote=Tyborrex;124057]Hát nem tudom....most gyorsan frissen x ben végeztem neked egy reprezentativ felmérést a környékemen(300 on belül) és érdekes dolgokat tapasztaltam:
4 túlélő 1 GAZDÁLKODÓ 21 harcos 1 vándor 4 tábornok 8 kereskedő 1 semmilyen Magyarul 0 tudós....pedig ha nem lenne más faj csak a hulla:D akkor tudós lennék, anarchba rég játszottam, de ott bizti tábi! Valahogy így látom az arányokat énis. Mikor anno indult a második orim ami hulla tábi volt szöviztem egy elf varival szal volt sok gömbünk. Vgay 30-40 mulla harcos 1-2 kereskedő és 1 tábornok. Szal olyan 45 hullából 2-en voltunk tábik 80-90% harcos személyiségű. Ennyira megváltozott azóta az összetétel?:D |
All times are GMT +1. The time now is 13:12. |