Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   tudós élőhalott VS tábornok élőhalott (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2309)

Pax Hungaricum 09-11-2007 19:33

5/X-ben nincs tudós személyiség? :O Azt hittem az elég elterjedt... :O

Pax Hungaricum 09-11-2007 19:34

Jó, de Goni az más... :D:D Ő egy tömegmészáros pro multis :D Én arról beszélek, hogy sokan szeretik a hullát, és ha már hullát csinál, miért tabit? :)
(Én nem látom még mindig az előnyét a tudóssal szemben, és ezt a véleményemet eddig ez a topic alátámasztotta... LEgalábbis akik szavaztak, azok a tudóst igazolják, nem a a táborokot.)

Burning 09-11-2007 19:47

az én első olyan országom, ami használható volt hulla, ha jól emlékszem harcos volt. igazából a személyiség adta +-t nem éreztem soha, nem is kellett...aztán a topban töröltem, mert ahhoz még kezdő voltam, hogy köv szinten áttudjak épülni más fajra:o
most hogy ismerem a játékot tudósra voksolnék:)

Pax Hungaricum 09-11-2007 20:46

No:)
Köszönöm, ez értékes tapasztalat... Most akarok indítani egy második hulla szövit. 4 túlélőm van. De nagyon úgy néz ki, lesz mellettük 4 tudós is :)

Smooth Scroller 09-11-2007 21:39

Quote:

Originally Posted by csofika (Post 124005)
Az valóban nem egyértelmű a súgó alapján, hogy a tudós személyiség érvényesül a hullánál, de mindegy, most már ezt is tudom.

nem minden tudomanyagban ervenyesul a hullanal.

ipar: igen
gazdasag: igen
mezog: igen
lakas: nem (de ez ugye 1 fajnal sem)
banyaszat: igen
hadi: igen
magia: nem
tolvajlas: nem

az utobbi 2 agban azert nem, mert ugysem tud se varizni se tolizni. a 0 * 1.05 az meg ugyis nulla.

Andrew 09-11-2007 21:50

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 124089)
nem minden tudomanyagban ervenyesul a hullanal.

ipar: igen
gazdasag: igen
lakas: nem (de ez ugye 1 fajnal sem)
banyaszat: igen
hadi: igen
magia: nem
tolvajlas: nem

az utobbi 2 agban azert nem, mert ugysem tud se varizni se tolizni. a 0 * 1.05 az meg ugyis nulla.

és a mező? :D:D

Sikoly 09-11-2007 22:00

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 124002)
Azért mert pikkelsz rám, nem kéne engem fikázni, miután pontosan tisztában van mindenki a szándékos károkozásával!

Érdekes, akkor nem írtad, hgoy "túl erős", amikor a fejlesztéses topikok voltak agyalágyult kretén idióta hozzászólásokkal szétoffolva...

Hm..

Most meg itt előadja, hogy "de hát ő azt hitte vicc", "nem is olvastam a súgót", "mijaza élőhalott", "mijaza 5%"....

Én vagyok a túl erős? Amikor egy kész tényeket felállító topicot teleszemetel BAROMSÁGGAL ????????????????????????

Az miért nem túl erős, hogy írásjogot kap valaki, aki életében nem látta még a hódító súgót ???? Az az erős !!!!!!! NEm én !

Pax hűtsd le magad!

Tény hogy Csoffika baromságokat ír mindenhova.10 évesen még teis sokmindent viccesnek tartottál amit mamár nem:)
Ati is olvasta az összes elvetemül és "Viccesnek tartott Csoffika ötletet" de...Nézdmeg milyen szépen beszél vele.Nemjó a hozzáállása de gyerek még...
Ha sok hülyeséget ír továbbra is úgyis meglesz vonva az írásjoga.

Sikoly 09-11-2007 22:04

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 124069)
az én első olyan országom, ami használható volt hulla, ha jól emlékszem harcos volt. igazából a személyiség adta +-t nem éreztem soha, nem is kellett...aztán a topban töröltem, mert ahhoz még kezdő voltam, hogy köv szinten áttudjak épülni más fajra:o
most hogy ismerem a játékot tudósra voksolnék:)

Érdekes:)

Én is hullával kezdtem 5/X-ben 600 hekivel léptem és át tudtam váltani gnómra:P
Mondjuk előtte szereztem egy kis pénzt az átalakuláshoz:)

Amúgy tényleg nagyon sokan tudják úgy hogy hullánál nincs % legalább itt felnyílik a szemük:)

Smooth Scroller 09-11-2007 23:17

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 124090)
és a mező? :D:D

upsz, az kimaradt. :)

Sikoly 09-12-2007 08:50

[quote=Tyborrex;124057]Hát nem tudom....most gyorsan frissen x ben végeztem neked egy reprezentativ felmérést a környékemen(300 on belül) és érdekes dolgokat tapasztaltam:

4 túlélő
1 GAZDÁLKODÓ
21 harcos
1 vándor
4 tábornok
8 kereskedő
1 semmilyen

Magyarul 0 tudós....pedig ha nem lenne más faj csak a hulla:D akkor tudós lennék, anarchba rég játszottam, de ott bizti tábi!

Valahogy így látom az arányokat énis.
Mikor anno indult a második orim ami hulla tábi volt szöviztem egy elf varival szal volt sok gömbünk.
Vgay 30-40 mulla harcos 1-2 kereskedő és 1 tábornok. Szal olyan 45 hullából 2-en voltunk tábik 80-90% harcos személyiségű.
Ennyira megváltozott azóta az összetétel?:D

All times are GMT +1. The time now is 13:12.