![]() |
Quote:
Megnézik az ismétlést, látják hogy tévesen ítélt a játékvezető. És? Lesz valami? Neeeem! Ugyanúgy megkapják a törökök a pontot, és kész. A jégkorongban, legalább ilyen esetek nem fordulhatnak elő.:mad: És itt jön be az, hogy ezét a foci kb olyaná vált a szememben, mint azok a sportágak, ahol 5 paraszt összeül, és pontozza az atrakciót. |
Nemértem miről beszéltek,egy gyöztes mecset elvesztett nekünk a biró....a partjelző se intett be semmit,tehát nemis nagyon mertek ennyi török elött...szégyen-gyalázat...jahhh és aki nemnézte az minek szól hozzá,ha nemis tudja miről szól!!!
Amugy az első félidőben sokkal jobbak voltunk és Gera kiállitásáig is..... |
Quote:
És amióta foci van, azóta vannak bírói tévedések, és amíg nem lesz videobíró, addig lesznek is (vegyük a legdurvábbat, az angolok vb-döntőt veszítettek egy hibás ítélet miatt, nem egy tét nélküli meccset). A magyar focival kapcsolatban nem tudok most konkrét példát felhozni, de biztos vagyok benne hogy nekünk is volt már szerencsénk bírói ítélettel. És azt, hogy ez a bíró milyen szinten mozgott, nem csak ez a kiállítás bizonyítja (bár ez nagyon súlyos volt...:mad:), hanem pl. az is, ahogy néhány perccel előtte nem adott meg egy nyilvánvaló szögletet a törököknek. Nyilván nem egy kategória a kettő, de mutatja a bíráskodás színvonalát. |
A vicc az egészben az hogy.
1,. Nem adja meg a 11est ami olyan egyértelmű mint a nap 2,. Kiálítja a magyar játékost 3,. Golhelyzetben kitörő csatár buktatása, kiállítás a kapusnak. Ehelyett történt minden foditva. Jo hoyg utána kapunk egyből gólt profi ide profi oda ők is ugyanolyan emberek akik ezek utan nehezen koncentrálnak már. |
Quote:
Jah és amit olvastam róla az alapján úgy érzem van jogom, egy nyilvános fórumon megszólalni. Főleg ha a téma még érdekel is. |
Kicsit szélsőséges a véleményem,de aludtam rá és úgy érzem,h bunda volt.jó biztos félt is a bíró a törököktől.messze volt ez igaz az esettől..na de kérem a partjelző már közel volt!!
sztem lépjünk túl rajta mint ahogy válogatottunk is teszi |
Azért nem hiszem, hogy bunda volt, mert akkor nem ilyen nyilvánvalóan nyúlt volna bele a meccsbe. Hacsak nem végtelenül ostoba a bíró, akkor sokkal finomabban piszkál a játékba, nem így, hogy utána mindenki lássa, mennyire nem volt igaza.
Ismétlem, rengeteg bírói hiba van a fociban, és amíg nincs lehetőség az eset visszanézésére, addig így is marad. Ez is egy volt közülük, és ha lehet ilyet mondani, akkor inkább most hibázzon a kárunkra a bíró, mint egy ki-ki meccsen. |
Nagyon sajnálom a dolgot, s remélem a fiúk lendületét nem fogja megtörni ez a hiba és az újra focira vágyó nézők sem fognak elkedvetlenedni!
Hajrá fiúk! |
Elégedett voltam a magarok játékával, bár a 70. percben inkább átkapcsoltam :o
Sajnos megint nem sikerült gólt lőni, igaz csak 60percünk volt rá, itt muszáj lesz fejlődni, mert minden meccsen nem kaphatunk 11-est :) Amit hozzá tudnék tenni az elhangzottakhoz, hogy Gera fölöslegesen szedte be az első sárgát, persze ez nem menti fel a bírót, de tényleg van ilyen, hogy tévesen fúj. Remélhetőleg az UEFA visszavonja, és a köv meccsen játszhat újra. A bíró pedig nem tudom hány válogatott meccset fog még vezetni, remélem nem sokat, mert tényleg nem ez volt az egyetlen hibája... Fülöp Marci már a gól előtt kérte a cserét, de nem jött össze :/ A másik két gólt pedig hihetetlen balszerencsének tartom. |
Most jön két, elvileg sima meccs (Málta és Moldova), ezeken újra összekaphatja magát a csapat, ha netán most letörtek volna :)
Lesz még egy barátságos Lengyelországgal, meg egy selejtező Görögországgal, ezek viszont már húzósabbak lesznek, de ha a lelkesedés kitart, akkor nincs baj. |
All times are GMT +1. The time now is 03:47. |