![]() |
Quote:
Szerintem is egy lassabban eső katmorál lenne a megoldás. |
a javaslatot technikailag (sem) értem
ha 100-ról lassan esne vissza a morál, akkor 50-ről meg lassan menne fel, miután ez ugyanazon függvény szerint változik vagyis a javaslat értelmében a tönkrevert orinak befagyna a katmorálja 50 körül.. egyébként sem érzékelem, mi a gond a dologgal. a 100-as morálért ütni kell folyamatosan, és ez rendben van azok, akik meg sok kocsmát tartanak, nyiltan célponttá válnak a 100-as moráljukkal együtt szóval nem támogatom a dolgot |
Quote:
Ettől függetlenül átgondolva mégse támogatom, mert egy (apró) stratégiai lehetőséget venne el a játékból. |
Quote:
|
Quote:
a lengetesre marpedig szukseg van. sztem ugy jo a rendszer, ahogy jelenleg mukodik. eleg 1oldalu kijelentes, hogy mindenki kizarolag hadizassal szerezze meg a magas moralt. nem mindenkinek van nagy letszamu utokepes serege, es a jatek nem is csak errol szol. sem az a-ban, sem a tobbi csoportban. nemcsak az dolgozik meg erte, aki uti a tobbieket, mindenki elkovet/felaldoz vmit vmiert, hogy a moraljat magasan tartsa. es ennek tobb lehetseges eszkoze is van a jatekban, szerencsere. meg elegge el is billenne az 1ensuly, ha csak a hadisok szerezhetnenek magas moralt. |
Quote:
Elismerem, hogy a fellengetésnek köze van a fenti csökkenéshez, de miért kéne így maradnia? Ugyanakkor már nem támogatom a javaslatot, mert elvenne egy apró stratégiai elemet, amit hóhér egyik hozzászólásában találtam anno. |
Quote:
|
Quote:
Te pld azt szeretnéd, hogy vesztes csata nélkül ne essen a morálod, de mégis az igen mellett van a szavazatod :D |
Quote:
Na most miért zárult le a szavazás? :rolleyes: |
Quote:
Monro, lehet én vagyok izé, de szerintem a kérdés a szavazásban jól van feltéve. Illetve Serg is jól válaszolt. Lassuljon ha nem veszítek? Igen lassuljon. Mi ebben a félrevezető? |
All times are GMT +1. The time now is 15:40. |