![]() |
Korábban asszem épp Steve írta, hogy mióta Fegya az említett éplistával játszott kissé megváltozott a helyzet. Akkoriban bevett szokás volt az elfek mellett elfedezni, ha valaki nem akart kockáztatni, és a klánja megengedhette magának, hogy pl orkot fedeztessen.
Pepát védi a tömeg, rengeteg az elf, kevés a hadiori. A mezőny nagyobb része fedezgetős, egymásra nem nagyon jelentenek veszélyt, a hadiorik meg több-kevesebb sikerrel átszáguldanak köztük. Ha kicsit fentebb megy a ritkább mezőnybe, majd rájön ő is, hogy mi a baj az oritervével. Neked meg Attila elég érdekes lett a stílusod... Talán nem kéne egyből harapni, ha valaki nem ért egyet a bálványoddal. |
A templomokat én is soknak találtam Pepa éplistjében ,de ezt leírtam már.
Lehet élezni az elfet ,hogy jobban termeljen vagy jobban védjen ,de azt döntsük el,hogy mik a céljaink és akkor úgy építjük fel az orit. Különben a nagyon magas hekikről nem tudok nyilatkozni szóval igazat adok neked ,de egy kezdő éplistet kért és biztos nem 10k hekin fog termelni:) Quote:
a stilusom meg....ööö...milyen a stílusom? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Megértettem azt amit írtatok és mivel nagy tapasztalattal rendelkező játékosokról van szó nem is állt szándékomban kötekedni!;) Ennyi:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 22:06. |