![]() |
Quote:
az meg hogy a x-ezer heki csak tanyából, vagy csak raktárból áll, az elég mókás |
Quote:
Miért is kéne tovább nehezíteni ezt?:confused: |
Quote:
Az egyetlen dolog ami "kockázatos" az, hogy ne írjam el a számokat, amikor kipakolok... |
Igazából nem tudok szavazni: jelenleg a legbiztonságosabb és leggazdaságosabb módja a vagyonvédelemnek a piac, aminek nem örülök, de még mindig jobb mint milliárdokat tartani otthon... szóval ha lenne alternatíva, akkor a javaslat mellett szavaznék (csak az tegyen ki árut a piacra, aki el akar adni, ha ügyeskedni akar, számoljon a veszteséggel), de jelen helyzetben tartózkodom a szavazástól :)
|
Quote:
Tény, ez csak igazán nagy tételeknél igaz, de ez egy kockázat... A másik, hogy pl lefogy a VIP az országodról és a HT nem teszi ki a visszajövő katikat... Minden csak odafigyelés kérdése, de ezzel a mostani ötlettel épp, hogy azok lennének büntetve, akik az ilyesmikre nem tudnak annyira odafigyelni, az igazán komoly tartalékokkal rendelkezők, akik az éjszaka közepén felkelnek, mert visszajött a gabona a piacról, azoknak ez a módosítás nem jelentene problémát... |
Quote:
érdekes, hogy egyedül én szavaztam a harmadik lehetőségre |
Quote:
|
Quote:
Én pl. sokkal többször buktam pénzt a saját figyelmetlenségem miatt, mint bármilyen más, "külsö" okból. |
Quote:
A másiknak nem kell dolgoznia, esteleg a szövije figyeli az országát és szükség esetén be is lép hozzá... Nem tudom melyik a jobb... Akik belépdelnek egymáshoz, esetleg több idejük van, azok ezek után nem tekiben/katonában tartanák a pénzt, hanem nyersiben, az a szerencsétlen meg, aki ezt nem tudja eljátszani, hagy szívjon csak... értem én...;) |
Miért akarjátok annyira szivatni a szegény tekiseket??:)
|
All times are GMT +1. The time now is 09:43. |