Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Fontos események (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=20)
-   -   2/D-ben csinálni 1/A szerű csoportot (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=220)

Ati 11-06-2006 12:21

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 41132)
Azt mondod nincs kapacitás. Pedig szerintem növelné az erőforrásokat eghy ilyen csopi, ai vipköteles lenne...

Ööö, hogy mi? Attól, hogy valami bonyolultabb, és sokkal több számítást igényel, sokkal összetettebb, attól nem növekszik, hanem fogy az erőforrás.

Ha a számítógépeden elkezdesz 3d animációkat csinálni, attól nem lesz gyorsabb a géped. Ha mellette még videót is nézel, az sem gyorsítja fel mégjobban. :)

Steve 11-06-2006 12:26

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 41135)
Ööö, hogy mi? Attól, hogy valami bonyolultabb, és sokkal több számítást igényel, sokkal összetettebb, attól nem növekszik, hanem fogy az erőforrás.

Ha a számítógépeden elkezdesz 3d animációkat csinálni, attól nem lesz gyorsabb a géped. Ha mellette még videót is nézel, az sem gyorsítja fel mégjobban. :)

Azt mondtam hogyha ez egy fizetős /vip/ része lenne a játéknak akkor lehet a befolyt összegből tudnátok áldozni a szükséges erőforrásokra. De lehet túl sok mikroökonómiát tanultam ma:)

Steve 11-06-2006 12:27

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 41134)
Azért lehet, hogy a D csoport nem veletlenul lett a vipkötelesség alól kiszedve.

ühüm és mi lett a vége? hát nem éppen olyan harcos mint az A...

Ati 11-06-2006 12:29

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 41137)
Azt mondtam hogyha ez egy fizetős /vip/ része lenne a játéknak akkor lehet a befolyt összegből tudnátok áldozni a szükséges erőforrásokra. De lehet túl sok mikroökonómiát tanultam ma:)

Nem szeretek sopánkodni, meg ez nem is a politika topic, de sajna a Gyurcsány-csomag a Hódot is erősen érinti. :-/ Míg eddig a technikai bővítések lehetősége biztosítottnak látszott, addig erre most sajna nem túl sok esélyt látok. :(

Szecsa 11-06-2006 12:45

Steve, a lehetosegek sem ugyanazok.
A-ban van pl. katona a piacon, D-ben elvétve.
S nem is jön be annyi pénz normalba, mint D-be a bankos orik által.

Steve 11-06-2006 13:27

Ácsi ácsi Szecsa bácsi:)
Én egy teljesen új csopira gondoltam, ne vesd már fel az ötlet előtt hogy hogyan fog kinézni a piaca, enyire még te sem lehecc ász;)

Stoky(Gárdi) NEXUS 11-06-2006 14:05

na szóval....

szerintem a D csopit fel kéne tenni 1/Anarch szintre és ez lenne a legfelső szint.
itt kialakitani klánokat 1/A példájára klánrakival...stb...
2/... szintet ki kéne alakitani egy teljesen ujj csoportot amibe 3/H bol lehetne lépni...
ez a csopi 2-3 hónap alatt feltöltödne és a pijac is kialakulna.
és aki idelép annak 1k kört és 336 topkört kéne L töltenije hogy a legfelső szintre kerüljön...
ha már vn a felsö szinten (akár több orival) és össze vn kötve a 2. en lévő orijával és ugyan arrol az ip címről megy akkor fordulni lehessen 2. szintről:)
persze a bizonyos feltételeknek meg kéne lennie:))
és ez által könyebb lenne a fordulás a fedezés miatt mivel nem kéne az összes orival szenvedni D ben hogy forduloképes legyen az ori igy elég lenne egy orival felmenni topba és megvárni míg forduloképes az ori:))
igy 2. szintről lehetne fordulni....
persze aki akar az akár 100 orit is felvihet a legfelső szintre:))

hulla 11-06-2006 14:07

akkor nézzük át újra a dolgokat!

az ami az eredeti felvetésben volt megoldható, DE! NEM OLDANÁ MEG AZT HOGY TÖBBEN JÖJJENEK A CSOPORTBA! viszont ha lenne ott is normális klán rendszer mint A-ban mindjárt nagyobb lenne a kereslet a csoportra..
még1 lehetőség az lenne ha be lenne téve +1 csopi D fölé 1/... és ott lenne klán rendszerű csoport, 2/D meg lenne olyan szint mint a többi értem ez alatt a 90 napot..stb
lehetne innen is lépni de csak olyan orival aminek több személyisége van szoval legalább 2, amelyiknek csak 1 van az kénytelen lenne felmenni 1/... -ba és ott játszani míg nem fordulhat, az hogy kinek mennyi orija lehet 1 klánban meg h hány klánban lehet 1 ember az részlet kérdés, mert sztem ennek ellenőrzése anarchban lehetetlen, normálban is nehéz kiszűrni a multit, ott ahol meg legális sztem egyenesen lehetetlen, de megoldás biztos van erre is csak okoskodni kell picit:) a piacot meg amit szecsa említett ha kell összefogással meg lehet oldani...

Stoky(Gárdi) NEXUS 11-06-2006 14:13

Quote:

Originally Posted by hulla (Post 41192)
az ami az eredeti felvetésben volt megoldható, DE! NEM OLDANÁ MEG AZT HOGY TÖBBEN JÖJJENEK A CSOPORTBA! viszont ha lenne ott is normális klán rendszer mint A-ban mindjárt nagyobb lenne a kereslet a csoportra..
még1 lehetőség az lenne ha be lenne téve +1 csopi D fölé 1/... és ott lenne klán rendszerű csoport, 2/D meg lenne olyan szint mint a többi értem ez alatt a 90 napot..stb
lehetne innen is lépni de csak olyan orival aminek több személyisége van szoval legalább 2, amelyiknek csak 1 van az kénytelen lenne felmenni 1/... -ba és ott játszani míg nem fordulhat, az hogy kinek mennyi orija lehet 1 klánban meg h hány klánban lehet 1 ember az részlet kérdés, mert sztem ennek ellenőrzése anarchban lehetetlen, normálban is nehéz kiszűrni a multit, ott ahol meg legális sztem egyenesen lehetetlen, de megoldás biztos van erre is csak okoskodni kell picit:) a piacot meg amit szecsa említett ha kell összefogással meg lehet oldani...

Hulla és ha a D felé tennénk egy szintet a nagy orik felépninek vagy azok akiknek pár mila pontjuk vn?
mert ha a nagyja nem lépne fel akkor nagyon nehéz lenne felejutni a felső szintre hagyak a lépési feltételek nem modosulnak....

hulla 11-06-2006 14:16

sok ori fellépne az tény, pl van egy érzésem h crazy ezért állt be 100k hekire 50 akárhány orival:)

All times are GMT +1. The time now is 17:54.