Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   régi gömb megmaradása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2198)

Valezius 08-15-2007 13:18

Quote:

Originally Posted by belas (Post 117831)
Sztem félreértettétek:))) elöny a varisnak mindenféle gömb tárolása ennyi....ezt a játékot sztem nem kizárolag jegyzetekből kell játszani sztem:)))

A tolisnak nem előny mindenféle éplista tárolása? Nem értem, miről beszélsz...

analóg 08-17-2007 21:59

szövi, mf

kicsit kapcsolódik a témához, közelebbi topikot nem találtam..mi lenne, ha a pontlistában valahogy jelezve lenne, hogy az adott ország mf-ként, vagy szöviben játszik (mint a fajnál)?..a lista persze mindig az utolsó gömb szerinti állapotot mutatná..így a vip listára már csak a fontosabb ellenfelek kerülnének, nem pedig (pl esetemben) a sok mf, ami csak gyűlik felfele menet..bár ezt a problémát egy checkboxos törlési lehetőség is kiküszöbölné :)

amúgy mind a két gömbös javaslatot támogatom

Pax Hungaricum 08-19-2007 07:16

Én is támogatom a gömbös javaslatokat!

Gee

-Ede- 08-19-2007 07:25

Quote:

Originally Posted by analóg (Post 118572)
kicsit kapcsolódik a témához, közelebbi topikot nem találtam..mi lenne, ha a pontlistában valahogy jelezve lenne, hogy az adott ország mf-ként, vagy szöviben játszik (mint a fajnál)?..a lista persze mindig az utolsó gömb szerinti állapotot mutatná..így a vip listára már csak a fontosabb ellenfelek kerülnének, nem pedig (pl esetemben) a sok mf, ami csak gyűlik felfele menet..bár ezt a problémát egy checkboxos törlési lehetőség is kiküszöbölné :)

amúgy mind a két gömbös javaslatot támogatom

szerintem nem érne sokat, mert pl alsóbb szinteken sokan 'szövetség vezére' 'szövetség tagja' státuszban van, miközben nincs is szövetsége
nem volna megbízható, akit meg felmértél, annak a szövetségi listáját meg 1 hétig tárolja a rendszer(a neve mellett látod úgyis h voltál e sikeres ellene tolikkal, és csak rá kell kattintani a nevére)
fölösleges bővítés lenne, és Ati úgyse támogatna plusz oszlopokat a pontlistában mert nem fér

A többi javsalatot(a régi gömb megmaradása, és a 3 napig megmaradást TÁMOGATOM)

analóg 08-22-2007 21:44

Quote:

Originally Posted by -Ede- (Post 118685)
szerintem nem érne sokat, mert pl alsóbb szinteken sokan 'szövetség vezére' 'szövetség tagja' státuszban van, miközben nincs is szövetsége
nem volna megbízható, akit meg felmértél, annak a szövetségi listáját meg 1 hétig tárolja a rendszer(a neve mellett látod úgyis h voltál e sikeres ellene tolikkal, és csak rá kell kattintani a nevére)
fölösleges bővítés lenne, és Ati úgyse támogatna plusz oszlopokat a pontlistában mert nem fér

A többi javsalatot(a régi gömb megmaradása, és a 3 napig megmaradást TÁMOGATOM)

abban igazad van, hogy nem teljesen megbízható, viszont pl óriásoknak elég nagy segítség lenne

Daemon 08-28-2007 11:22

Érdekes módon nekem mindig működött az roppant bonyolult a megoldás, hogy egy txt filbe mentem a gömböket... :)
1-1 file szintenként és még ma is csodásan megvannak sokéves gömbök :))

Sikoly 08-30-2007 22:37

Támogatom jó ötlet.Eddig max úgy volt 2 vagy több gömb egy adott oriról hogy a szövi különböző tagjai is gömbölni tudták.De ez nem mindenkire működik.Remélem megvalósul ez a felvetés:D

LotR 08-30-2007 23:35

Nekem tetszik az ötlet, támogatom , régen így volt ...
Jelenleg meg bosszankodok, ha nem mentettem le a korábbit v nem emléxem rá:(

J.Ati 08-31-2007 01:58

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 121605)
Nekem tetszik az ötlet, támogatom , régen így volt ...
Jelenleg meg bosszankodok, ha nem mentettem le a korábbit v nem emléxem rá:(

Így van én is ezt teszem és még néha a szövim kérdem miért nem emlékszik!

lacy 08-31-2007 07:52

én is támogatom az ötletet.

All times are GMT +1. The time now is 14:15.