![]() |
Quote:
|
szövi, mf
kicsit kapcsolódik a témához, közelebbi topikot nem találtam..mi lenne, ha a pontlistában valahogy jelezve lenne, hogy az adott ország mf-ként, vagy szöviben játszik (mint a fajnál)?..a lista persze mindig az utolsó gömb szerinti állapotot mutatná..így a vip listára már csak a fontosabb ellenfelek kerülnének, nem pedig (pl esetemben) a sok mf, ami csak gyűlik felfele menet..bár ezt a problémát egy checkboxos törlési lehetőség is kiküszöbölné :)
amúgy mind a két gömbös javaslatot támogatom |
Én is támogatom a gömbös javaslatokat!
Gee |
Quote:
nem volna megbízható, akit meg felmértél, annak a szövetségi listáját meg 1 hétig tárolja a rendszer(a neve mellett látod úgyis h voltál e sikeres ellene tolikkal, és csak rá kell kattintani a nevére) fölösleges bővítés lenne, és Ati úgyse támogatna plusz oszlopokat a pontlistában mert nem fér A többi javsalatot(a régi gömb megmaradása, és a 3 napig megmaradást TÁMOGATOM) |
Quote:
|
Érdekes módon nekem mindig működött az roppant bonyolult a megoldás, hogy egy txt filbe mentem a gömböket... :)
1-1 file szintenként és még ma is csodásan megvannak sokéves gömbök :)) |
Támogatom jó ötlet.Eddig max úgy volt 2 vagy több gömb egy adott oriról hogy a szövi különböző tagjai is gömbölni tudták.De ez nem mindenkire működik.Remélem megvalósul ez a felvetés:D
|
Nekem tetszik az ötlet, támogatom , régen így volt ...
Jelenleg meg bosszankodok, ha nem mentettem le a korábbit v nem emléxem rá:( |
Quote:
|
én is támogatom az ötletet.
|
All times are GMT +1. The time now is 14:15. |