![]() |
Quote:
Sztem is Taszi nyerte a partit:) Én meg mindig lemaradok ezerkről az izgi eseményekről:( Quote:
Ezt reálisnak tartom!:) |
nyugi Fefe még nincs ám vége:D
csak többnyire éjjeliek a fordulók:D úgy érzem nem csak itt vezetek:DDDDDD |
Szerencséd van taszi hogy mi nem vagyunk függők és este jókat alszunk vagy valami mást csinálunk, de nem ülünk a gép előtt...;)
|
Quote:
|
Quote:
Na neeeee..... Ez a legutálatosabb szöveg amit hódban hallottam eddig:) Sajna rendszerint a vesztes fél mondja, nem a győztes... Így aztán azt jelenti, hogy legyőztél ugyan, de ha beledöglök se ismerem el, hogy jobb vagy nálam:) Mer bezzeg ha függők lennétek... |
ilyen a jellemem :p
|
Ha függő lennék, ha nem dolgoznék nyáron, ha suli közben nemcsak hétvégén játszanék, ha mindig lenne pénzem vipre, ha a barátnőm és a családom nem lenne fontosabb.....................
Akkor sokkal-sokkal jobb lennék:D:D És még sorolhatnám, csak sok benne a "ha":D |
Quote:
|
Quote:
[-2 kör] ****** (#******) elfoglalt 48 hektárt ****** (#******) országától. persze ez bitos valami manócska volt,mert ti aludtatok:p :DDDDDDDDDDDD lehet hogy meglepett a visszatámadás?:D amúgy én se vagyok non-stop,de van ébresztőórám ilyen esetekre:D |
Quote:
amúgy az egy csel volt, amikor azt mondta hogy ők nem játszanak éjjel, hogy Te nyugodtan aludj és utána jól beverhessenek ;) |
All times are GMT +1. The time now is 19:58. |