Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   5. csoport teteje (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2159)

Fefe013 07-30-2007 13:02

Quote:

Originally Posted by Rántotta (Post 113095)
Meg amúgy nem is értem a szövijeimet... már félig be vagyunk rendezkedve a termelésre de ők még mindig hadakoznának... :o

Szvsz elég rossz a szövitekben a kommunikáció!

Sztem is Taszi nyerte a partit:)

Én meg mindig lemaradok ezerkről az izgi eseményekről:(

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 113133)
érthető ha jksz-re gyanakodik valaki aki épp ütött bekerülve a top15-be
ahol először neki megy a szöviből vki lefoglalja és utána rámegy egy mf is...

Csak azt nem szabad elfeledni, hogy lehet csupán a helyzet szülte dolog, és miért nem írom hogy véletlen, mert véletlenek nincsennek, ezért jelenteni kell és kiderül, deha nem történik semmi akkor valszeg ártatlanok.
mégpedig azért mert az a pár ori aki az első 15-ba van már lehet korábban meccselt vagy az mf rutinosan mielőtt a szövi mellé ért volna le mnt-zet.
Így a gyanutlan amatős ujhusi jóhogy nemcsak a szövinek rakta oda a sonkáit mikor felelelőtlenül felütött, hanem még a teljes kronikából látva az ütéseket lehet az mf is kihasználja a földszerzési lehetőséget...

Az a szomorú hogy ez egyesek fejébe megsem forul?
Ártottak neki és panaszkodik meg szídja a rendszert, a helyett hogy játszana és az eszét is használná... értem ezalatt ebbe az esetbe egy jó diplomáciával megelzhető lett volna..
Természetesen emellett töltsön ki egy jskz bejelentőt is mert sosem lehet tudni melyik eset volt, de nem kéne azért kizárni a becsületes játékot sem!
Félreértés ne essék nem a jksz mellett emeltem itt fel a hangom ha vkinek nem tünt volna ki , hanem a szabályos játék mellett és a felesleges rinyálás ellen!

u.i.: Akinek túl hosszú ez a beírás és nem bírja felfogni lehetőleg ne ollozzon ki belőle mondatokat, mert ezt egyben kellene felfelfogni!!!

Ezt reálisnak tartom!:)

Killer 07-30-2007 15:23

nyugi Fefe még nincs ám vége:D
csak többnyire éjjeliek a fordulók:D
úgy érzem nem csak itt vezetek:DDDDDD

Rántotta 07-30-2007 19:29

Szerencséd van taszi hogy mi nem vagyunk függők és este jókat alszunk vagy valami mást csinálunk, de nem ülünk a gép előtt...;)

Redback 07-30-2007 20:19

Quote:

Originally Posted by Rántotta (Post 113425)
Szerencséd van taszi hogy mi nem vagyunk függők és este jókat alszunk vagy valami mást csinálunk, de nem ülünk a gép előtt...;)

Taszi se függő csak precíz.Ha valamit csinál akkor azt precízen csinálja

Synkel 07-30-2007 21:00

Quote:

Na neeeee.....
Ez a legutálatosabb szöveg amit hódban hallottam eddig:) Sajna rendszerint a vesztes fél mondja, nem a győztes... Így aztán azt jelenti, hogy legyőztél ugyan, de ha beledöglök se ismerem el, hogy jobb vagy nálam:)
Mer bezzeg ha függők lennétek...

Rántotta 07-30-2007 21:32

ilyen a jellemem :p

Fefe013 07-30-2007 21:38

Ha függő lennék, ha nem dolgoznék nyáron, ha suli közben nemcsak hétvégén játszanék, ha mindig lenne pénzem vipre, ha a barátnőm és a családom nem lenne fontosabb.....................
Akkor sokkal-sokkal jobb lennék:D:D
És még sorolhatnám, csak sok benne a "ha":D

tdomo 07-31-2007 08:17

Quote:

Ez nem szerencse.

Killer 07-31-2007 14:54

Quote:

2007-07-30 01:39:48
[-2 kör] ****** (#******) elfoglalt 48 hektárt ****** (#******) országától.
persze ez bitos valami manócska volt,mert ti aludtatok:p
:DDDDDDDDDDDD
lehet hogy meglepett a visszatámadás?:D
amúgy én se vagyok non-stop,de van ébresztőórám ilyen esetekre:D

Andrew 07-31-2007 14:57

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 113784)
2007-07-30 01:39:48
[-2 kör] ****** (#******) elfoglalt 48 hektárt ****** (#******) országától.
persze ez bitos valami manócska volt,mert ti aludtatok:p
:DDDDDDDDDDDD
lehet hogy meglepett a visszatámadás?:D
amúgy én se vagyok non-stop,de van ébresztőórám ilyen esetekre:D

biztos megszállták a gonosz szellemek az orijukat :D:D

amúgy az egy csel volt, amikor azt mondta hogy ők nem játszanak éjjel, hogy Te nyugodtan aludj és utána jól beverhessenek ;)

All times are GMT +1. The time now is 19:58.