![]() |
Quote:
|
Quote:
Nem most vettem észre, félre ne érts. Már rég tudom hogy ezt csinálják. Egyenlőre nem is akarok feltörni a csúcsra. Látom a kiskaput 2 féleképp értelmezzük. Akkor mond már meg nekem minek van az 1800 kör utáni jelenlegi morálbüntetés? hmm? Nem azért hogy "serkentse" az orikat lépjenek fel? Ha azt nézem amit írtál magyarul csak dísznek van. Áruból van elég tudom kereslet kínálat, de ha nagy a kínálat akkor is lehet magas az ár ha felverik, de ez más lapra tartozik. Nem nehéz manipulálni a piacot, ehhez tőke kell valameilyen formában. Akkor lássák el ha ennyire akarják a piacot áruval, de ne 5-10 ezer köröket legyenek ott, vagyis lehessenek csak jól nehezítődjön meg a dolguk. És akkor "visszaválaszolok" nem lesz kötelező akkor sem lépni, maradjon ha akar örökké, csak nem fogja megérni. Szerintem így kellene. Amúgy meg nem hiába vannak több helyen ugyanazok rég óta............. Quote:
Ismerem ezt a módszert én is. Szerintem általában nem szövitársak utalnak egymásnak csak ez szépen le van vajazva. Ha meg úgy nézzük lehet semmit se kell tenni az adott orinak és máris milliárdos. |
Így néz ki a feljutás súgó, gondolom ez nem új senkinek sem:
Feljutás A játék egyik lényeges célja, hogy folyamatosan egyre feljebb és feljebb juss a csoportok között, lásd csoportrendszer súgó, így egyre jobb és jobb játékosokkal kerülj össze. Ehhez teljesítened kell bizonyos feltételeket. Arwyl javaslatát támogatom, ez tökéletesen ellehetetlenítené a nagy termelőket, ezáltal kevesebb lenne a csalás a játékban. Quote:
Arra inkább nem térek ki, hogy az 5. szinten lévő 300k értékű országok nem is felkészülni akarnak a következő szintre, inkább felkészíteni másokat úgy, hogy a vagyonukat átruházzák. Nem értem mi a probléma azzal, ha több ezer top kör után nem lesz termelése? Ezzel szintlépésre kényszerül, de ha nem akar, még mindig maradhat, igaz értelme nincs. Pl 5U topjában azt a 3 országot nem lehet elérni, mert 100k érték különbségnél 0 hektár a foglalás. 5. szinten 5-6k hekire feljutni szabályosan nem lehet. Így próbálja meg vki leszedni őket onnan. |
hadd szoljak egy picit hozzá:)))
Fent a topban iszonyatos távolság van egyszerüen nem lehet leszedni, ha valaki mást mond akkor nem ezzel a játékkal játszik. 4. helytől már nem lehet felfedezni és ha a 3. majd 70-80 körre van akkor hogy szedjem le sereggel??? nem kell mentegetőni voltam a 4. helyen:)) egyszerüen semmit se tudtam csinálni, aztán meguntam és felléptem. A másik megjegyzésem:) Nem a topos oriknál van a nyers egy része, nem is értem miért ezzel megy a pedálozás:)) általában lejjeb van az az ori akinél van a nagy mennyiség:)) csak gondoltam megirom hogy ezzel már ne mentegetözön senki se. 1. Hogy leszedni fentről 2. Kell a top mert ök igazgatják a piacot |
Quote:
Azért azt megnézném hogy milyen olcsó is.... amikor a nyersanyag ár hónapok óta a csillagos eget veri egyfolytába egy csoportba hogyhogy épitse vissza |
Nah a topp :)
Tudom hogy énnel nem kezdünk mondatot de pár sör után szabad :)
és mielött bárki szidna végigolvastam mind a 6 oldalt és probálok valamit reagálni tapasztalataim szerint. ÉN szerény személyem szerint valami olyasmi büntit kéne bevezetni hogy 5000 top kör felett(nem kéne a szabis köröket beleszámolni...) körönként egyre töb épület bontodjon le mint a szabisoknál pl: 5000 kör felett körönként egy 5100 felett körönként 2 stb... és nem lehet elszakni a többi a toppot verni akaro oritol mert mondjuk 7k top kör után ugy esne vissza az illetö hogy szintet kéne lépnie... igy nem lesz az hogy fent napi 1-2000 könyvtárral napi 1-2 milliárdot termel valaki folyamatosan... továbbá: és nem kell ahhoz 2-3k heki hogy valaki kézbetartsa a piacot volt má rá példa hogy az 5/u-ban 1000-1100 hekin bediktáltunk 5k-s fegyver 1k-s kö és fa árat és nem is kelett hozzá tul nagy töke... ez után meghalt a katipiac nem volt csak 50k-ért ijj/lo 45kért kati... holott azelött 30kért alif lehetett eladni valamit... továbbá: az 1k hekis piacos példa is mutatja hogy teljesen felesleges megengedni az oriknak hogy 3-4 honapon keresztül ne lépjenek feljebb... összefoglalva: szerintem szükséges a top kordában tartása, és köszönöm mindenkinek aki végigolvasta :) üdv.: Jezs |
Quote:
Tény én megértem hogy májer dolog bármelyik szinten is elsőnek lenni, node mivan tovább??? Én már ha az első 10-be voltam utnam magam és léptem a szintet, mert éveket kellett volna szenvednem hogy szabályosan beelőzzem a nagyvalószínűséggel felettem lévő 4-5 csalót (tisztelet a kivételnek, ha van ilyen) 1-1,5 év alatt ne haragudj Te még az A-ba se jutsz fel :p A témához annyit, hogy 1.-t támogatom! Az extrém termeléssel nem értem mi a gond, menj te is oda, vagy verd le őket , a gond inkább az hogyan juthattak és távolodhattak el így országok szabályosan, és vajon mért nem lehet őket még mindig megközelíteni, ha szabályos játékot feltételezünk? |
Quote:
Nekem ez a javaslat tetszik azzal, hogy 2k top kör után exponenciálisan csökken a termelés 7k körig. 7k top körnél tovább nincs termelés. Azért ez súlyozva kb. 3-3500 kör fullos termelést jelent, ami majdnem fél év normál csoportban. Ez alatt megszedheti magát az aki szabályosan felért oda, és a csökkenő termelési periódusban vagy a végén van ideje átépülni. Akik meg most ott vannak, azoknak biztosítanék egy átmeneti periódust, viszont nem 0-ról indítanám a topköreiket a szabály bevezetésekor, hanem 20%-kát venném a jelenleginek, tehát ha 17k kör óta ott van, akkor már 3400 top körnál tartana a számláló a termeléscsökkenés tekintetében. |
nem vagyok biztos benne hogy a topban termelnek is e vagy csak ott van az ori:))
igy lehet hogy a termelés visszafogása nem hozza meg a kivánt eredményt:)) valami más kénne:)) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:24. |