Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   HT katona eladási sorrend (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2127)

Burning 07-30-2007 18:11

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 113392)
De ez így igazságtalan a nem vipesekkel szemben.

nem hiszem...mert a vipes fizet érte, hogy kirakja a ht, tehát szerintem igazságos ez az "előny".

Pepa 07-30-2007 18:13

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 113393)
De magyarázza már el nekem is valaki elmenés és eladás között ilyen szempontból mi a különbség?

Egyik esetben sincsenek az oriban ezek a katonák, és ez a lényeg!

De nem mindegy, hogy 1-2 íj megy el a tornyaidből, vagy 1-2 elit. Te nyugodtam csinálsz bármi mást és közbe szétverik az orid, mert majd feleakkora védőértéked mint hiszed.

Pepa 07-30-2007 18:14

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 113395)
nem hiszem...mert a vipes fizet érte, hogy kirakja a ht, tehát szerintem igazságos ez az "előny".

Nem is tudtam, hohy ez most vip ori toborzó kampány:eek:

Ati 07-30-2007 18:15

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 113393)
De magyarázza már el nekem is valaki elmenés és eladás között ilyen szempontból mi a különbség?

Egyik esetben sincsenek az oriban ezek a katonák, és ez a lényeg!

Elmenés = bejönnek a seregek, és mivel nincs elég hely annyi seregnek, ezért az el nem férők elmennek. Ez mindenkire igaz.

Eladás = fogod magad, és mivel látod, hogy jön be 1000 lovas, de nincs helyed, eladsz valamit a piacon, hogy legyen 1000 helyed. Azt adsz el, amit akarsz.

HT eladása = ő is elad 1000 valamit, csak nem feltétlenül azt, amit akarsz, hanem egy előre meghatározott logika szerint kiszámolható egységet.

A javaslat azt mondja, hogy ne előre meghatározott logika szerint adja el a HT azu egységeket, hanem beállíthasd, hogy milyen sorrendben szeretnéd, hogy ezt tegye.

A javaslat a nem vipeseket nem érinti, hiszen nekik nincs helytartójuk, és eddig is saját maguk adták el a seregeket, ezután is saját maguk adják el. Az égvilágon semmi (nulla, nill, nihil, zéró) kihatása sincs ennek a javaslatnak azokra az országokra, ahol nincs helytartó.

Ati 07-30-2007 18:17

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 113397)

Ez a Megbeszélések topic. A megbeszélések topic szétoffolására NAGYON allergiás vagyok. Kéretik befejezni az offolást. Ha nem vagy VIP, és nem érdekel a helytartó változtatsa, akkor ne szólj hozzá a témához.

Valezius 07-30-2007 18:19

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 113398)
A javaslat a nem vipeseket nem érinti, hiszen nekik nincs helytartójuk, és eddig is saját maguk adták el a seregeket, ezután is saját maguk adják el. Az égvilágon semmi (nulla, nill, nihil, zéró) kihatása sincs ennek a javaslatnak azokra az országokra, ahol nincs helytartó.

Ezzel nem értek egyet.
1ori nem vipes: megrengetik, elmegy 2000íj, mert nem tud választani a 2000íj vagy elit közül.
2ori vipes: megrengetik, piacra kerül 2000elit, mert tud választani.

A nemvipes oriban minden ugyanaz, mint előtte. A vipesben megváltoznak a "játékszabályok". Tehát a nemvipes relatíve rosszabb helyzetbe kerül, annak ellenére, hogy semmi változás nem történt vele. (Másrészt egy rengetésből nagy valószínűséggel látszik, hogy vipes vagyok-e vagy nem, ami szerintem szintén hátrányosan fogja érinteni a nemvipeseket.)

Burning 07-30-2007 18:19

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 113397)

mert nem is az;)

Életfa#2 07-30-2007 18:20

Burning: jelenleg a helytartó abban a sorrendben adja el, ahogy elmennének, feltéve, hogy még piacra tudja vágni a lelépőket. (Legalábbis feltételezem, hogy ez így van.) Ha tehát azt módosítjuk, hogy milyen sorrendben lépjenek le, akkor is ugyan úgy megvan a cél! És így nem csak a VIP-eseknek.

Pepa paci helyett elmenő íjai: a még nem otthon tartózkodókat a Ht sem tudja eladni.

Pepa 07-30-2007 18:20

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 113400)
Ez a Megbeszélések topic. A megbeszélések topic szétoffolására NAGYON allergiás vagyok. Kéretik befejezni az offolást. Ha nem vagy VIP, és nem érdekel a helytartó változtatsa, akkor ne szólj hozzá a témához.

Ezt már megbeszéltük, csak ez az elmenés-eladás, bizonyos logika szerint szerintem érinti az összes orit.

Ati 07-30-2007 18:23

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 113404)
Ezt már megbeszéltük, csak ez az elmenés-eladás, bizonyos logika szerint szerintem érinti az összes orit.

Az elmenésről nem szól ez a téma. Az mindenkire egyforma, nem állítható.

All times are GMT +1. The time now is 14:59.