Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Hódító Kézikönyv (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=59)
-   -   30. Köszönet (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2122)

vityu 05-19-2008 14:13

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 175397)
Akkor megkérdezem itt:
A VIP körök jóváírása mikor kezdődik?

Ati azt írta az üzenetben, hoy ezen a héten lesznek az elsők, ha megmondod, hogy hova, és milyen sorrendbe kéred! :)

Ati 05-19-2008 14:16

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 175397)
Akkor megkérdezem itt:
A VIP körök jóváírása mikor kezdődik?

Idézem az üzenetet, amit kaptál:

"a legelső jóváírások csak jövőhéten történnek meg"

Redback 05-19-2008 14:51

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 175399)
Idézem az üzenetet, amit kaptál:

"a legelső jóváírások csak jövőhéten történnek meg"

Ezt tudom, tehát ezen a héten, mert az üzit a múlthéten kaptam meg.De azért egy hét elég hosszú...:rolleyes:
Csak azért kérdezem, mert ha hét vége felé, akkor kérek egy vipet valakitől, de ha holnap vagy már szerdán kezdődik, akkor nem.

Ati 05-19-2008 14:52

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 175409)
Ezt tudom, tehát ezen a héten, mert az üzit a múlthéten kaptam meg.De azért egy hét elég hosszú...:rolleyes:
Csak azért kérdezem, mert ha hét vége felé, akkor kérek egy vipet valakitől, de ha holnap vagy már szerdán kezdődik, akkor nem.

Holnap 100%, hogy nem.

Burning 05-20-2008 08:30

Quote:

elvileg tavaly nyár volt az időpont szóval szerintem irtó lazán kibírod az egy hetet...a kézikönyv legújabb (egyenlőre) végleges verzióját még nem sikerült megnézni, de meg fogom;)
örülök, hogy tudtam bele írni, élvezet volt, és kösz a vip köröket:rolleyes::p:p

Redback 05-20-2008 17:34

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 175509)
elvileg tavaly nyár volt az időpont szóval szerintem irtó lazán kibírod az egy hetet...a kézikönyv legújabb (egyenlőre) végleges verzióját még nem sikerült megnézni, de meg fogom;)
örülök, hogy tudtam bele írni, élvezet volt, és kösz a vip köröket:rolleyes::p:p

Amennyit játszol, kitartanak vagy 3 évig :p

Ati 05-21-2008 20:37

Quote:

Ha nem jön közbe semmi, akkor a holnapig jelentkezők holnap megkapják.

Redback 05-21-2008 20:57

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 175884)
Ha nem jön közbe semmi, akkor a holnapig jelentkezők holnap megkapják.

Ati te nagyon jófej vagy.Pont holnap akartam vipelni :D:DKöszi még1szer.

Ati 05-22-2008 10:29

No akkor kezdjük az osztogatást... :D (Csak hogy fokozzam az izgalmakat... ;) :D)

Ati 05-22-2008 11:29

Aki eddig konkrétumot írt, az meg is kapta a VIP köröket. Jó játékot hozzá! :)

Aki még nem kapta meg, az írja meg, hogy hova kéri, hogy tuti oda kerüljön, ahova szeretné, és olyan megoszlásban, amilyenben szeretné. 46-ból még 30-an nem jeleztek vissza, hogy hova kérik a VIP köröket.

All times are GMT +1. The time now is 19:23.