Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   South Park (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=206)

Viz 01-28-2007 21:46

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 69824)
nem amelyikben cartman lee tábornoknak öltözik és a mogyisnapsz támogatásával a déli seregekkel csatázik mindenki full részegen:D

jájj, az nagyon jó:)
Magyarul Észak és Dél a címe:D

karesz6 01-28-2007 21:59

Most láttam egy másik jó részt. :D Cartman lefagyasztja magát hogy ki tudja várni az új nintendo wii kiadását és a jövőben ébred fel.:D

Viz 01-29-2007 10:40

Quote:

Originally Posted by karesz6 (Post 69832)
Most láttam egy másik jó részt. :D Cartman lefagyasztja magát hogy ki tudja várni az új nintendo wii kiadását és a jövőben ébred fel.:D

Az egy kegyetlen rész, de anank van 2. része is:D
Ez már a 10 season a javából.
A második törülkés részt láttad?:D Oprah-hal. Elég szánalmas az is:)
Az elején szétröhögtem magam.

karesz6 01-29-2007 10:44

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 69878)
Az egy kegyetlen rész, de anank van 2. része is:D
Ez már a 10 season a javából.
A második törülkés részt láttad?:D Oprah-hal. Elég szánalmas az is:)
Az elején szétröhögtem magam.

Az nem tetszett annyira.:o A 10. évad meg addig van meg amíg stan lesz az ovis hokicsapat edzője. :D De az egy komolyabb hangvételű rész.

Viz 01-29-2007 11:33

Quote:

Originally Posted by karesz6 (Post 69879)
Az nem tetszett annyira.:o A 10. évad meg addig van meg amíg stan lesz az ovis hokicsapat edzője. :D De az egy komolyabb hangvételű rész.

Az az utolsó rész a 10. évadból, 11 éved lesz már csak.

karesz6 01-29-2007 12:02

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 69884)
Az az utolsó rész a 10. évadból, 11 éved lesz már csak.

Remélem nincs igazad de én jelenleg erről tudok:

South Park: még legalább 2008-ig!
2005. szeptember 12.

A South Park c. kultrajzfilm alkotópárosa újabb három évadra írt alá szerződést a Comedy Central tévécsatornával - adta hírül a Variety.

Trey Parker és Matt Stone még legalább 2008-ig készít új epizódokat a népszerű sorozatból. A szerződés értelmében további 42 epizód (évadonként 14) készül majd a szériából, azaz meg sem állnak 182 részig. Szerződésük értelmében az új epizódoknak is Parker és Stone lesz majd az írója, rendezője és vágója, azaz teljhatalmuk töretlen marad.

A sorozat jelenleg kilencedik évadát tapossa: tavasszal a szezon első fele (126-132. rész) került adásba, október 19-től pedig vadonatúj részek érkeznek. Bár az egyelőre 357 epizódnál tartó Simpson-család rekordját (1989. óta műsoron van a sorozat!) még nem fenyegeti veszély, a South Parknak aligha 2008. lesz a végállomás! Még mindig ez a Comedy Central legnépszerűbb sorozata, ráadásul ötödik Emmy-jelölése is azt bizonyítja: Kenny szenvedései aligha érnek véget belátható időn belül!

Forrás: Moziplussz.hu

Viz 01-29-2007 19:39

Quote:

Originally Posted by karesz6 (Post 69888)
Remélem nincs igazad de én jelenleg erről tudok:

South Park: még legalább 2008-ig!
2005. szeptember 12.

A South Park c. kultrajzfilm alkotópárosa újabb három évadra írt alá szerződést a Comedy Central tévécsatornával - adta hírül a Variety.

Trey Parker és Matt Stone még legalább 2008-ig készít új epizódokat a népszerű sorozatból. A szerződés értelmében további 42 epizód (évadonként 14) készül majd a szériából, azaz meg sem állnak 182 részig. Szerződésük értelmében az új epizódoknak is Parker és Stone lesz majd az írója, rendezője és vágója, azaz teljhatalmuk töretlen marad.

A sorozat jelenleg kilencedik évadát tapossa: tavasszal a szezon első fele (126-132. rész) került adásba, október 19-től pedig vadonatúj részek érkeznek. Bár az egyelőre 357 epizódnál tartó Simpson-család rekordját (1989. óta műsoron van a sorozat!) még nem fenyegeti veszély, a South Parknak aligha 2008. lesz a végállomás! Még mindig ez a Comedy Central legnépszerűbb sorozata, ráadásul ötödik Emmy-jelölése is azt bizonyítja: Kenny szenvedései aligha érnek véget belátható időn belül!

Forrás: Moziplussz.hu

Ez sehol nem írja hogy lesz 15. epizód a 10 évadban?:D
Én meg a southpar-x.net en olvastam h már csak 11 epizódból lesznek részek a 10iknek vége.
Azt hogy meddig lesz még nem tudom, vagy 200 évadig remélem elmennek:D

karesz6 01-29-2007 19:43

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 69989)
Ez sehol nem írja hogy lesz 15. epizód a 10 évadban?:D
Én meg a southpar-x.net en olvastam h már csak 11 epizódból lesznek részek a 10iknek vége.
Azt hogy meddig lesz még nem tudom, vagy 200 évadig remélem elmennek:D

Hopplá akkor félreértettelek.:D Én úgy értettem hogy azt mondod hogy a 11. évad lesz az utolsó. :D Már kezdtem beparázni hogy igazad van. :D :D

Viz 01-29-2007 19:50

Quote:

Originally Posted by karesz6 (Post 69991)
Hopplá akkor félreértettelek.:D Én úgy értettem hogy azt mondod hogy a 11. évad lesz az utolsó. :D Már kezdtem beparázni hogy igazad van. :D :D

Nem dehogy, akkor nem írtam volna ilyen nyugodtan:D

Arrakis 01-30-2007 18:53

Én csak annyit mondok, ha a Chef bácsi látná, hogy már ilyen topic is van, nagyon boldog lenne:)

All times are GMT +1. The time now is 16:10.