![]() |
Na akkor a véleményem:
A klánbalépések földleadása, és a tragikus felfedezési módosítás ellehetetleníti azokat a törekvéseket, amik az A csúcsa felé visznek. Itt vannak pl a kő fiai. Agilis feltörekvő csapat, szerintem akarnak felfelé haladni, nem csak forogni. Szeretnének a legjobbak lenni. De nincs rá lehetőségük. És Monro vedd észre, hogy a mostani fedezés mellett halvány esélyetek se lett volna az akkori toppot beérni. Ha egy 1 milla pontos ori kilép és 2 szer lead földet az elképesztően sok, mert célpontja viszont allig van. Nem tud 3-4 klánütést megcsinálni. Vegyük már észre, hogy csatázva Pl A Kő Fiainak esélyük sincs beérni nemhogy a Pannont, de a Big Gunt se!!! És nem most szembesülnek ezzel a problémával, hanem majd 10K heki környezetében. Addigra már lesz fejenként 3-6 klánbalépésük, és többet vesztenek a leadással, mint amit a csata hozhat. Nem kell eltörölni a lépés szankcióját, de kell valami kompromisszum, csökkentés, főleg magas hekin, ahol nem lehet visszafedezni. És nem fix % ban kell meghatározni a maximumot, mert ne legyen annak is ugyanolyan kültsége aki 2szer többször lépkedett már. |
Quote:
Viszont javaslatom arra ösztönöz, hogy a nagyobb klán a kisebb klánoktól szerezzen földet. Pedig azt kéne ösztönözni, hogy a kisebb klánok a nagyobb klánokat támadják. Szóval már egyáltalán nem tetszik a javaslatom. |
Quote:
ON: ettől még a földeleadás mértékét nagyon magasnak tartom, ha 4-5x klánba lépsz mire lesz egy nagyorid onnantól tényleg irreális terület leadások jönnek ki, tehát nem tudsz tovább haladni. ezzel azért csak kéne kezdeni valamit. |
Reaktornak igaza van, nem is kicsit.
A legutóbbi ráállásunk az egyik elfünknek 6% földjébe került fedezési határ fölött. Ráadásul a támadás is elmaradt, de ez meg a mi problémánk. Ha ingyenes ki-belépkedést nem is, valami könnyítést én is támogatnék, mert nem is olyan sokára bekövetkezik az a helyzet, hogy se egyéniben se klánban nem tudunk mozdulni, mert a belépések több földet visznek el mint ami az ütéssel szerezhető. Nekem bejött az a javaslat is, hogy ha a saját klánjába lép vissza valaki csak felét adja le a császárnak mint ami járna, ugyanakkor számolódjon a belépések közé. Akár felénél kevesebbel is kiegyeznék. |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Nekem még mindig az az irány tetszik amit Fegya inditott el, 2 módositással.
1. hogy a belépések földvesztését alapjában csökkentsük. a 10% max sztem kevés lenne, mert ha az a max akkor azt 50.belépésre éri csak el, így 5-6 belépés szinte jelentéktelen veszteség lenne. Sztem elég lenne ha a mostani rendszert feleznénk, vagyis 0,5%-onként nőne. Emmellett pedig Fegya ötletéből kiindulva, ha SZK-ról ugyanabba a klánba lépsz vissza ahonnan kiléptél akkor, a visszalépés költsége csak a fele legyen. pl 7.belépésnél most 6% a veszteség az ötletem szerint 3% lenne és ha a saját klánodba lépsz vissza akkor csak 1,5% |
Quote:
Minden maradna ugy ahogy most van, de a 11. klánbalépés után nem növekedne tovább a földleadás mennyisége hanem 10% maradna egészen az 50.-ig. Én így gondoltam a max. 10%-ot. |
Szerintem meg sok az a 10% pláne a nagy oriknál akár 2900 heki belépésenként ugyan honnan szerezne ennyit , pláne ha még vissza is akar menni a klánjába a kirándulás után!És még hozzátenném hogy nekem meg nem is nullázódott a klánbelépésem amikor feljöttem tehát az első belépésem is földembe került:(
|
Quote:
De az irányokban teljesen egyetértünk. |
Quote:
A meglévő problémák 90%-át orvosolná, de még úgy tűnik nem ért meg rá az 1A játékosállománya, hogy jó lehet ha nincs abszolut biztonság akár a legnagyobb klánban sem :) Egyébként a klánszövetség ötlete nem is hasonlít a részklánokkal való játék lehetőségéhez és olyan nagyon messze áll harcos játékfelfogásomtól egy új mégnagyobb támadást szűkítő javaslat, hogy nem tudok elképzelni olyan módosítgatást amitől szimpivé válna :( Bocs Fegya pedig csípem az ötleteidet, sőt a részklános dolog is a te ötleted továbbfejlesztése volt. |
All times are GMT +1. The time now is 14:41. |