Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Tekercsek kopáshatárainak módosítása. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1929)

Ati 08-03-2007 16:37

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 114764)
Átváltod rúnára :D

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 114767)
a helyi takszövben, vagy mi? :D:D

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 114770)
jah pl. nézzük azt hogy egyik csopiba 300 a rúna másik csopiba 42 :D Ez ám a nyereség :D:D:D jobban járok ha inkább 1* bekopik a tekim :D:D:D

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 114772)
A-ból haladsz lefele ?:D nagyon jól nyomod :D:D:D

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 114775)
Én ha fellépek ötödikről mindig el tudom annyi olcsóbban, mint amennyiért vettem :D:D:D

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 114776)
nem igazán tudom megszokni, hogy 5 után jön 4 és az felfele van:o
de, remélem mindenki értette mire gondolok, de ha nem mondom így: A felé szigorú monoton csökken az ára:D

Öööö, eltévedtem volna, és ez nem a fejlesztés topic lenne, ahol kifejezetten utálom, ha valaki szétoffolja a témát?!

Kubbi 08-03-2007 16:49

Nekem nem tetszik, hogy 199hekin is kopjon a teki.
Az még igazán a játék eleje. Az, hogy jksz-hez vezet mert le kell hogy üssenek nem érzem megfelelő indoknak.
Mármint ennyi erővel, a top-ban a haladást is meg kellene könnyíteni, mert megbeszélt ütésekhez vezet.:rolleyes:
És azt se érzem erős indoknak, hogy sok a tekercs a játékban.
Ha tényleg sok, akkor majd magától elértéktelenedik.

Synkel 08-03-2007 18:04

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 114789)
Nekem nem tetszik, hogy 199hekin is kopjon a teki.
Az még igazán a játék eleje. Az, hogy jksz-hez vezet mert le kell hogy üssenek nem érzem megfelelő indoknak.
Mármint ennyi erővel, a top-ban a haladást is meg kellene könnyíteni, mert megbeszélt ütésekhez vezet.:rolleyes:
És azt se érzem erős indoknak, hogy sok a tekercs a játékban.
Ha tényleg sok, akkor majd magától elértéktelenedik.

Atihoz hasonlóan én is lemaradtam valamiről. Legutóbb mikor orit regeltem, még 200 heki volt a játék eleje. 199-re el kellett jutni, és ugye vagy sikerül szabályosan, vagy nem. Ugyanakkor láttam 185 hekin szépen kiépített tekiíró orit 1***** sorszámmal. Legalább naponta egyszer lépjen be az illető a pénzgyárába, ne csak a helytartó termelje neki a vagyont.

Mellékhatásként én remélem, hogy Atiék jobban ki tudják majd szűrni a tekiíró orikkal multizókat, akik 200 hekin egyszerűen lelopják a saját tekijüket. Ha napi rendszerességgel be kell lépjenek a célpont ori(k)ba is, talán kiszűrhetők lennének.

Ati 08-03-2007 18:12

Tekercsek kopáshatárai. Ez a téma, ha jól látom. Nem írta még át senki. :)

Köszönöm, hogy nem offolja szét mindeki ezt a témát is. :)

Rém 08-03-2007 18:23

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 114786)
Nem látom hatalmas veszteségnek, hogy EGYSZER kopik a tekercsed, miközben másnak esetleg FOLYAMATOSAN kopik. Lapozzunk. :)

tegyük fel nagyhekin irtam a tekercset. van 10milla belőle. ebből elkopik 5% tekercs 500 ezer* 2000 es árral az igencsak nagypénz amugyis.... a sok nehezités után lehetne már 1 kis könnyités is legalább ennyivel:)

Andrew 08-03-2007 18:34

Quote:

Originally Posted by Rém (Post 114798)
tegyük fel nagyhekin irtam a tekercset. van 10milla belőle. ebből elkopik 5% tekercs 500 ezer* 2000 es árral az igencsak nagypénz amugyis.... a sok nehezités után lehetne már 1 kis könnyités is legalább ennyivel:)

akkor írsz 526315db-al többet, éééés máris ott vagy, mint ha 10 milla tekerccsel léptél volna :D:D
ez teljesen elviselhető dolog, ráadásul, ki is lehet kerülni a jelen állás szerint is :)

Rém 08-03-2007 18:37

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 114800)
akkor írsz 526315db-al többet, éééés máris ott vagy, mint ha 10 milla tekerccsel léptél volna :D:D
ez teljesen elviselhető dolog, ráadásul, ki is lehet kerülni a jelen állás szerint is :)

hát nemtok rájönni 1 szerüen hogykerülöd ki hohy nekopjon:DD amikor 19 körönként kopik és 24 kör mulva piacozhatsz:D

Andrew 08-03-2007 18:40

Quote:

Originally Posted by Rém (Post 114801)
hát nemtok rájönni 1 szerüen hogykerülöd ki hohy nekopjon:DD amikor 19 körönként kopik és 24 kör mulva piacozhatsz:D

most akkor megfosszalak a lehetőségtől, hogy rájöjj magadtól? :)
na jó... legyen
199 hektárral lépsz, és csodák csodájára egy megveszekedett tekercsed sem fog elkopni - ill a jelen állás szerint
aztán lehet, hogy változni fog ezzel a módosítással kapcsolatban :)

Rém 08-03-2007 18:44

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 114802)
most akkor megfosszalak a lehetőségtől, hogy rájöjj magadtól? :)
na jó... legyen
199 hektárral lépsz, és csodák csodájára egy megveszekedett tekercsed sem fog elkopni - ill a jelen állás szerint
aztán lehet, hogy változni fog ezzel a módosítással kapcsolatban :)

Ha odafigyelnél irtam hogy nagy hektáron(2000 hektrá felett) na akkor most lépjek 199 en?

Andrew 08-03-2007 18:50

Quote:

Originally Posted by Rém (Post 114803)
Ha odafigyelnél irtam hogy nagy hektáron(2000 hektrá felett) na akkor most lépjek 199 en?

igen, odafigyeltem :)
jaaa, hogy az is zavar, hogy 199 hektár? valamit valamiért ;)
engem pl nem zavar, hogy majd egy milla tekercsem fog elkopni, ha sok a tekercsed, ez a velejárója - úgyszintén valamit valamiért
vagy továbbra is ott a lehetőség, hogy ha 10 milla tekercset szeretnél, akkor félmillával többet írsz, hogy fedezd a kopást - töménytelen lehetőséged van

All times are GMT +1. The time now is 00:24.