![]() |
Quote:
katt a linkre, ott van egy kép, a színkódolásból a szintlépés is egyértelmű lesz. |
Quote:
A súgóban ilyen nem olvasható sehol,véleményem szerint,de még mindig várom az útmutatást,hogy hol keressem (már a súgóban) {Nem azért mert még nem fogtam fel,de sztem ez nincs benne},és ha nem mondja senki,hogy "de igenis ez benne van itt és itt:D" akkor ez egy súlyos hiányosság a súgóban...nem?:( Nem mindenki látogatja ezt a fórumot,szerencse hogy én igen...különben erről sehol nem is hallok...:( |
Quote:
Ez a teljes bekezdés...még így sem tiszta szerintem... Esetleg következtetni lehet abból,hogy "Ha annak reményében törlöd az országod..." arra lehet következtetni,hogy a regelésről van szó... És még annyit említ a magasabb csopikról,hogy ha törlöd magad akkor is a legaljáról kell kezdened... De egyébként tisztán nincs benne hogy az ötös szinten...tehát nemtom:(:eek: |
Quote:
Ezek után, a körváltási súgót értelmezve (http://hodito.hu/help.php?topic=korvaltas.html), nincs más elvi lehetőség, mint hogy az azonos csoportbeli országok a szintlépés után ugyanoda kerülnek (fordulást nem számítva). Így, kimondva, ahogy hiányolod, hogy 'Te márpedig oda jutsz a szintlépéssel, ahová a szövid!', én sem láttam leírva. :) A témához hozzászólva, nem helyeselném egy ilyen módosítás bevezetését. Ha vki ehhez az eszközhöz nyúl, hogy megmeneküljön a válaszcsapás elől, vagy leálljon hadakozni, az a legtöbb esetben felér egy beismerő vallomással, hogy 'igen, te vagy az erősebb'. Más meg úgyse számít. :D |
Én se támogatok ilyen verziót. Ha valaki így akar lezárni egy háborút, hát tegye, majd a következő szinten ha komoly a dolog, úgyis előkerül újra az ellentét...
|
Quote:
támogatnám jó ötlet |
Minek elvenni ezt a lehetőséget? Ha valaki menekülni akar, had tegye. (úgyis csak akkor teszi, ha más lehetőséget nem lát, amiből jóbban jöhet ki) Legalább megerősödik és kövekező szinten nagyobb kihívás lesz folytatni a háborút vele.
|
Köszönöm az érdekes hozzászólásokat.
Ezek alapján már megnyugodott a népem lelkiismerte. (Ehez azért az is segített, hogy beláttam, ha valaki felfelé szalad el egy háború elől, és még nincs felkészülve a következő szintekre, az ott pórul jár.) Mindenesetre, bárki felvetheti az ötletet, a megbeszélések címen is. A téma felszínre hozott egy másikat is: a csoportrendszer leírásának hiányosságait. (Itt is sok érdekességet tudtam meg.) MLVIK |
Quote:
|
Quote:
hidd el hülyeséget mondtál, hacsaknem értékre gondoltál és nem darabra, értékre viszont többet is lehet |
All times are GMT +1. The time now is 22:18. |