Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Egy kis ötlet a fellépés szabályainak módosítására (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1927)

sasa 06-26-2007 19:35

Quote:

Originally Posted by System (Post 105541)
"A különböző csoportokba való bekerülés véletlenszerű, nem választható és nem változtatható."
Ez a súgóból van... :eek::o

Való igaz. Az előbb a linket nem kommentáltam. (szerintem nem kell...)
katt a linkre, ott van egy kép, a színkódolásból a szintlépés is egyértelmű lesz.

System 06-27-2007 07:51

Quote:

Originally Posted by sasa (Post 105543)
Való igaz. Az előbb a linket nem kommentáltam. (szerintem nem kell...)
katt a linkre, ott van egy kép, a színkódolásból a szintlépés is egyértelmű lesz.

igen énis láttam,és így már értem,de előtte erről nem is hallottam...:eek:
A súgóban ilyen nem olvasható sehol,véleményem szerint,de még mindig várom az útmutatást,hogy hol keressem (már a súgóban)
{Nem azért mert még nem fogtam fel,de sztem ez nincs benne},és ha nem mondja senki,hogy "de igenis ez benne van itt és itt:D" akkor ez egy súlyos hiányosság a súgóban...nem?:(
Nem mindenki látogatja ezt a fórumot,szerencse hogy én igen...különben erről sehol nem is hallok...:(

System 06-27-2007 07:58

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 105542)
Szerintem ez egy kiragadott mondat, valahol benne kell lennie, hogy 5-ös szinten.

Amúgy akkor a szövik is különböző csoportba kerülhetnének, és az nem lenne jó ;)

"A különböző csoportokba való bekerülés véletlenszerű, nem választható és nem változtatható. Ha annak reményében törlöd az országod, hogy akkor majd egy másik csoportba kerülsz, feleslegesen teszed: mindig ugyanabba a csoportba fogsz kerülni. Ha valamelyik magasabb szintről törlődsz valami miatt, akkor a legaljáról kell ismét kezdened. "
Ez a teljes bekezdés...még így sem tiszta szerintem...
Esetleg következtetni lehet abból,hogy "Ha annak reményében törlöd az országod..." arra lehet következtetni,hogy a regelésről van szó...
És még annyit említ a magasabb csopikról,hogy ha törlöd magad akkor is a legaljáról kell kezdened...
De egyébként tisztán nincs benne hogy az ötös szinten...tehát nemtom:(:eek:

Princ 06-27-2007 18:49

Quote:

Originally Posted by System (Post 105601)
A súgóban ilyen nem olvasható sehol,véleményem szerint,de még mindig várom az útmutatást,hogy hol keressem (már a súgóban)
{Nem azért mert még nem fogtam fel,de sztem ez nincs benne},és ha nem mondja senki,hogy "de igenis ez benne van itt és itt:D" akkor ez egy súlyos hiányosság a súgóban...nem?:(

Az, hogy a lassú, gyors, normál és anarch szálak hogy különülnek el, illetve vegyülnek, le van írva itt: http://hodito.hu/help.php?topic=level.html; és hogy létezik 3 freemailes csoport legalul, továbbá a negyedik szinten is van ilyen, kiderül ebből: http://hodito.hu/help.php?topic=group.html.
Ezek után, a körváltási súgót értelmezve (http://hodito.hu/help.php?topic=korvaltas.html), nincs más elvi lehetőség, mint hogy az azonos csoportbeli országok a szintlépés után ugyanoda kerülnek (fordulást nem számítva).
Így, kimondva, ahogy hiányolod, hogy 'Te márpedig oda jutsz a szintlépéssel, ahová a szövid!', én sem láttam leírva. :)

A témához hozzászólva, nem helyeselném egy ilyen módosítás bevezetését. Ha vki ehhez az eszközhöz nyúl, hogy megmeneküljön a válaszcsapás elől, vagy leálljon hadakozni, az a legtöbb esetben felér egy beismerő vallomással, hogy 'igen, te vagy az erősebb'. Más meg úgyse számít. :D

Synkel 06-27-2007 19:28

Én se támogatok ilyen verziót. Ha valaki így akar lezárni egy háborút, hát tegye, majd a következő szinten ha komoly a dolog, úgyis előkerül újra az ellentét...

merlin 06-27-2007 21:29

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 105374)
Ő nem nyithat a megbeszélésekbe, Deni ezt tudnod kéne :P

Sztem az ötlet egyáltalán nem rossz, de nem térkapura szűkíteném, hanem 12 óra támadó akcióra mint sok más esetben.

igen
támogatnám
jó ötlet

Reni 06-28-2007 09:33

Minek elvenni ezt a lehetőséget? Ha valaki menekülni akar, had tegye. (úgyis csak akkor teszi, ha más lehetőséget nem lát, amiből jóbban jöhet ki) Legalább megerősödik és kövekező szinten nagyobb kihívás lesz folytatni a háborút vele.

mlvik 06-28-2007 10:48

Köszönöm az érdekes hozzászólásokat.

Ezek alapján már megnyugodott a népem lelkiismerte. (Ehez azért az is segített, hogy beláttam, ha valaki felfelé szalad el egy háború elől, és még nincs felkészülve a következő szintekre, az ott pórul jár.)

Mindenesetre, bárki felvetheti az ötletet, a megbeszélések címen is.

A téma felszínre hozott egy másikat is: a csoportrendszer leírásának hiányosságait. (Itt is sok érdekességet tudtam meg.)

MLVIK

Redback 06-28-2007 13:22

Quote:

Originally Posted by mlvik (Post 105847)
Köszönöm az érdekes hozzászólásokat.

Ezek alapján már megnyugodott a népem lelkiismerte. (Ehez azért az is segített, hogy beláttam, ha valaki felfelé szalad el egy háború elől, és még nincs felkészülve a következő szintekre, az ott pórul jár.)
MLVIK

Ez igaz.Ha meg annyira kemény hogy a kövi szinten megállja a helyét akkor meg nem fog elfutni előled! (szerintem)

Burning 06-30-2007 09:59

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 105412)
Kivételesen tudom miről beszélek :)
Ismerősöm 2500körnél nem töltött többet V-ben és 20milliárdnyi tekivel lépett.

Ehhez képest van egy nem olyan szűk réteg, aki képes 3000kör alatt 10milliárdnyit megírni. (Természetesen én nem tartozom bele :) )

A témáról meg elmondtam, amit akartam.

Ha alakit ártózok szintlépés előtt, akkor úgyis tudja, hogy én voltam. (kivéve, ha sok ellensége van)
Utóbbi esetben ennyi jár neki, előbbi esetben pedig később van lehetősége megbosszulni, ha akarja.

Ok nélkül nem szoktam szintlépés előtt ártózni. :)

ahhoz 20 körönte 66,6666... milla tekit kéne írni, tehát 660k könyvtár kéne hozzá:)
hidd el hülyeséget mondtál, hacsaknem értékre gondoltál és nem darabra, értékre viszont többet is lehet

All times are GMT +1. The time now is 22:18.