Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   lenne néhány kérdésem! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1908)

Stev 06-27-2007 14:20

Quote:

Originally Posted by játékos (Post 105681)
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy ha szövetségben játszom és varázslattal látod, hogy 2 körön belül megtámadnak, de te segítséget kérsz a 2 körön belül lévő szövetségesettől, akkor ebben az esetben melyik sereg ér oda először:
a.) segítő sereg a szövetségestől, és segít kivédeni a támadást
b.) a támadó sereg, és csak utána érkezik a szövetséges csapat és marad a már beállított körig
Ehhez kapcsolódva a már megérkezett segítő csapatoknak kell e helyet biztosítani barakkban, vagy nem? Vagyis ha minden helyem fullon van a barakkban és nincs kint támadó seregem se, akkor kár kérni segítséget?

A segítő csapatoknak nem kell helyet biztosítanod, nekik a szövetségesednél kell hogy legyen hely. (ők a várfal előtt táboroznak az otthonról hozott hálóhelyeken:D)

játékos 06-27-2007 14:35

Köszönöm a gyors és egyértelmű válaszokat.

Pepa 06-27-2007 17:19

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 105682)
"Az azonos körben történő seregmozgások időrendi sorrendje a következő:

* Szövetségi segítő seregek megérkezése
* Csata
* Szövetségi segítő seregek távozása
* Kint levő seregek hazaérkezése "

Ebből csak az marad ki, hogy a szövihelp előtt megjön a saját képzés is. Tehát, ha egy körben támadnak és fejeződik be képzésed, akkor a képzett egységek is védeni fognak.

BimmBimm 06-27-2007 18:41

Nekem, nekem is lenne egy kérdésem:
Miért zöld a zöld?
(teljes a képzavar? :))
Természetesen az érdekelne hogy miért nevezik a Hódban zöldnek a privát üzenetet? :)

Grabi 06-27-2007 18:42

régen zölden villogott jobboldalt mikor üzeneted jött.

BimmBimm 06-27-2007 18:44

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 105764)
régen zölden villogott jobboldalt mikor üzeneted jött.

Köszi!
Gondolom ez még a "fekete-korszak" része volt :)

Andrew 06-27-2007 18:44

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 105763)
Nekem, nekem is lenne egy kérdésem:
Miért zöld a zöld?
(teljes a képzavar? :))
Természetesen az érdekelne hogy miért nevezik a Hódban zöldnek a privát üzenetet? :)

a régi rendszerben, amikor még fekete volt minden, a villogók jobb oldalt alul voltak
függőleges, hosszúkás téglalapok, a fontos eseményeknél pirosan villogott, ha leveled jött, akkor zölden - talán piac eseménynél meg sárgán
aztán 1-2 hónap játék után gyorsan meg is lett változtatva, úgyhogy én csak ennyire emlékszem :)

Ati 06-27-2007 18:46

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 105767)
aztán 1-2 hónap játék után gyorsan meg is lett változtatva, úgyhogy én csak ennyire emlékszem :)

Kinek 1-2 hónap, kinek sok-sok év. ;)

laci 06-27-2007 18:53

Hja, régi szép idők... :rolleyes:

csarmi 06-27-2007 20:27

Azt kérdezném, hogy ezt én látom rossszul, vagy 2 (illetve adott helyzetben minimális távú) kőrről érkező támadáshoz képtelenség szövetségessel védeni, hacsak nem tudod ELŐRE biztosan?

Mármint mire fel tudod deríteni, hogy jönnek, biztosan késő, ugye? (ha jól csinálták)

All times are GMT +1. The time now is 10:13.