![]() |
Quote:
Az ork valóban legyen hadi, az elf félelf igy is úgy is átlopja, de jó ha tart 6-10% kocsmát, hogy azért boldog boldogtalan ne tőle szereze be a tekit :) |
annyi kocsma kell neki szerintem h a varikat gyújtsa..fentebb egy háborúban annyi is jól jön..:p
|
Quote:
ps: itt az ember nem fajra utal |
Quote:
|
Viszont SZVSZ az orkkal is csúnya dolgokat lehet művelni, teljesen váratlanul, én csak lesek, milyen ostobának kinéző dolgokat csinál az öcsikém...
"1, Meggömbözöm => több varija van mint nekem... 2, TK, aztán lopás => hmm, ez sem, több tolija van , mint nekem... 3, 8 tábornok, elit+ló vakon, fullra ki (elf esetén is...)" tízből hatszor bejön neki a 4-ben én meg lop(a)kodok itt az emberemmel :( |
Ja, az az álláspontja, hogy ha ilyen sok toli és vari van az ellenfél orijában, akkor csak nincs olyan sok elitje-íjja...
|
Quote:
|
Quote:
|
Én ezt nem vágom.
Lehet vmit félreértettem. Ha a támadásra küldött seregének támadóértéke magasabb, mint az otthon maradt sereg védõértéke és közben vki be akarja ütni, akkor hogy kell számolni? Mondjuk van otthon 5200 íj 100 toronnyal, akkor nem számít a torony, vagy miért 6 a védőérték? Vagy vmit nagyon félreértettem? |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:19. |