Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Ork kérdések (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=189)

Gyula 02-20-2006 14:31

Quote:

Originally Posted by szaky
Szerintem meg egy ork ne legyen toli csak hadi

Az ork valóban legyen hadi, az elf félelf igy is úgy is átlopja, de jó ha tart 6-10% kocsmát, hogy azért boldog boldogtalan ne tőle szereze be a tekit :)

Lepidus 02-20-2006 22:13

annyi kocsma kell neki szerintem h a varikat gyújtsa..fentebb egy háborúban annyi is jól jön..:p

Remedy 02-20-2006 22:49

Quote:

Originally Posted by szaky
Szerintem meg egy ork ne legyen toli csak hadi

aha akkor probald ki milyen amikor egy szovibol 4 ember gyyujtogatja a hazait es lopja az embereit az orknak aztan csak nezhetsz...... :P
ps: itt az ember nem fajra utal

Toto 02-28-2006 09:24

Quote:

Originally Posted by Remedy
aha akkor probald ki milyen amikor egy szovibol 4 ember gyyujtogatja a hazait es lopja az embereit az orknak aztan csak nezhetsz...... :P
ps: itt az ember nem fajra utal

Orknak az menjen aki ott tud ülni a gép előtt ha gond van, és a szövije is ki tudja segíteni. Gyújtogatás, emberlopás, nonstop szárazság és vihar. Így együtt igen kellemetes, de azért ki lehet bírni :)

vonos82 02-28-2006 18:26

Viszont SZVSZ az orkkal is csúnya dolgokat lehet művelni, teljesen váratlanul, én csak lesek, milyen ostobának kinéző dolgokat csinál az öcsikém...

"1, Meggömbözöm => több varija van mint nekem...
2, TK, aztán lopás => hmm, ez sem, több tolija van , mint nekem...
3, 8 tábornok, elit+ló vakon, fullra ki (elf esetén is...)"

tízből hatszor bejön neki a 4-ben

én meg lop(a)kodok itt az emberemmel :(

vonos82 02-28-2006 18:27

Ja, az az álláspontja, hogy ha ilyen sok toli és vari van az ellenfél orijában, akkor csak nincs olyan sok elitje-íjja...

Láma 02-28-2006 19:31

Quote:

Originally Posted by vonos82
Ja, az az álláspontja, hogy ha ilyen sok toli és vari van az ellenfél orijában, akkor csak nincs olyan sok elitje-íjja...

tökéletes kamikazee taktika

director 02-28-2006 19:33

Quote:

Originally Posted by vonos82

ha mf, és ork, akkor erre semmi szükség. beüt, mindenképpen:D

Arwen 03-02-2006 11:16

Én ezt nem vágom.
Lehet vmit félreértettem. Ha a támadásra küldött seregének támadóértéke magasabb, mint az otthon maradt sereg védõértéke és közben vki be akarja ütni, akkor hogy kell számolni?
Mondjuk van otthon 5200 íj 100 toronnyal, akkor nem számít a torony, vagy miért 6 a védőérték? Vagy vmit nagyon félreértettem?

BeeLord 03-02-2006 15:06

Quote:

Originally Posted by Ati
Üdv a fedélzeten!

Az ork valóban az egyik legnehezebben játszható faj, úgyhogy ha beletanulsz, akkor utána igen könnyű dolgod lesz. Ha esetleg nem, akkor tudd ezt be annak, hogy ez valóban sok odafigyelést és időt igényel.

Válaszolva a kérdésre: az alap védőértékek számítanak, tehát tornyos íjász esetén is csak 6 ponttal számolj.

Ilyenkor nem számítanak a tornyok;)

All times are GMT +1. The time now is 23:19.