![]() |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
bocsánat, de ezt nem lehetett szó nélkül hagyni... ha kéritek törlöm :) hogy valami értelmeset is mondjak, az 1-, 3-, 5-ös a legszimpatikusabb nekem, hiába, a páratlan számok :D:D |
Quote:
OFF: A CS meg egy vicc, semmi köze a valódi akcióhoz, minden valamire való harc eleme az ún kempelés, az állásharc, a lesharc.... aki tanult harcászatot az jól tudja. Rohangálva, ugrálva nem lehet harcolni csak egy primitív játékban. |
Quote:
|
AndrewB: erre a nyersis törpre reagálnék csa, mert ez Lazigának tán egyetlen érve, amivel egyetértek. Ha nincs fen nyersis csak a kicsi lenn, akkor persze a kicsi L tudja adni a cuccát. méghozzá heroin áron.Csak a szövijei szívnak 1-1 pusztítás után. Nem tartom normálisnak a stabil 5k feletti nyersiket. Ezzel a kezdőknek illetve a már valamennyire a játékhoz szagoló de nem profi játékosoknak teszik tönkre nemkixcsit a játékát. És miért csak akkor tudja eladni a cuccait?olyan nincs hogy vmit nem tudsz eladni. Akkor nem tudsz piacozni, és akkor ne onnan akarj meggazdagodni.
OFF: Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ps: ha jól belgondolok nekem is csak icurka picurka van :) |
Mért, nem az volt az alapprobláma, hogy a topot nem lehet utolérni?? Hát most aztán nem lehet
|
Quote:
eddig is más adott el mert mindig fogónak van kirakva magasabb árért Ebből adódik a bányás törp is tud pénzt csinálni Ha nálad 1 ember csoport akkor feltélezem 6 ökör vagy senki nem dicsekszik CSak szerintem ráutaló magatartás nem jksz Innentől kezdve részemről lezárva mert ez meddő vita mert nagyon szemelenzős vaskalapos az ellenzék. |
Quote:
Amúgy a földleadásos témával tényleg kezdeni kéne vmit,mert nagyon sokat szembesültem vele most, hogy figyelem a teljest. ami pedig az ilyen esetekre történő jksz jelentőt illeti remélem az nem sokára meglesz már tényleg:D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 21:09. |