Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   VIP a nem magyar játékban (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1872)

Pool 06-05-2007 15:54

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 101258)
Legyen....

Ok, akkor majd jelentkezem
Addig meg még hátha lesznek érdeklődők és egyszer talán megoldható lesz magamtól is :D

Valezius 06-05-2007 15:54

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 101257)
Ati ezt írta:

Ennyire azért nem durva a helyzet, mert azért a ~1000 forintért nem 336 kört kapsz, hanem a dupláját: 672 kört.

Az átváltási arány viszont ettől függetlenül sajnos valós, hiszen egy sms jutaléka sokkal magasabb, mint a bankkártyás fizetésé, ezért kb ezt a 4x-es szorzót kellene ilyen esetben használni, míg bankkártyás fizetésnél megúsznád ennek a felével.

Jó megértettem, ez a lehetőség csak azokat érdekelné, akik sms-sel vipelik az orit. Aki bankkártyával vipel az be tudja vipelni a külföldit is.

Azért csak leesett :o

Pool 06-05-2007 15:54

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 101260)
és akkor milyen arányban teszed át?

Gondolom 4:1

Zsáni 06-05-2007 15:55

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 101264)
Gondolom 4:1

hmmm...köszi

Ati 06-05-2007 15:59

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 101260)
és akkor milyen arányban teszed át?

4:1, amiről végig beszéltünk. Ezért mondom, hogy igazából ez nagyon nem éri meg.

1200 forintos havi kártyadíj mellett mondjuk akár még szóba is jöhet, bár nekem a dombornyomott kártyám nem kerül ennyibe, úgyhogy egy netes kártyáért ennyit elkérni... ööö... :)

Synkel 06-05-2007 18:21

Mikor megláttam ezt a topiccímet, reméltem, kisül belőle valami jó. Tévedtem...
Mivel nem párbajozok, hogy elnyerjem a másét, kénytelen vagyok vip nélkül szabiztatni a külföldi orijaimat, mert nekem 4k kör nem ér meg 1k külföldi vipet, anélkül játszani pedig elég macerás. Hiába na, el vagyok kényelmesedve mint állat...

Én nem ismerem a nemzetközi piacot, de Szecsa hozzászólásában volt egy pont, ami megragadt. Hogy aszongya a nemzetközi gyakorlatban nem ritka, hogy az egyes országokban a helyi polgárok részére külön fizetési lehetőségeket kínálnak.
Ha így van, nem értem, miért ne lehetne normál sms-ben ( esetleg kicsit drágábban) vipelni az orikat. A külföldiek ellenében nem számít diszkriminációnak szerintem, egyszerűen szerezzenek egy Pannonos vagy T-Mobilos telót, és nekik is áll a zászló:) Mivel ők bankkártyával rendezik a vipet, mi se jutunk olcsóbban hozzá, csak nekünk lehetőség kellene helyi és nem nemzetközi sms-fizetésre.
Tudom, én konzervatív, bizalmatlan, és tapló is vagyok esetleg, de én a kp-ben bízok elsősorban. Mivel nem értek az ilyen jellegű technikai dolgokhoz, engem az életben meg nem győz senki, hogy tök biztonságosan kiadhatom egy netes oldalon a bankszámlám adatait, mert nem fognak vele visszaélni, szal tuti nem választok ilyen lehetőséget. Ezzel szemben szeretnék vipelni:)

Tudom, kicsit kuszára sikerült a hozzászólásom( újabban egyre gyakrabban van ilyen), de azért ezt is ki lehet logikázni:)

Pool 06-05-2007 20:00

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 101330)
Mikor megláttam ezt a topiccímet, reméltem, kisül belőle valami jó. Tévedtem...
Mivel nem párbajozok, hogy elnyerjem a másét, kénytelen vagyok vip nélkül szabiztatni a külföldi orijaimat, mert nekem 4k kör nem ér meg 1k külföldi vipet, anélkül játszani pedig elég macerás. Hiába na, el vagyok kényelmesedve mint állat...

Én nem ismerem a nemzetközi piacot, de Szecsa hozzászólásában volt egy pont, ami megragadt. Hogy aszongya a nemzetközi gyakorlatban nem ritka, hogy az egyes országokban a helyi polgárok részére külön fizetési lehetőségeket kínálnak.
Ha így van, nem értem, miért ne lehetne normál sms-ben ( esetleg kicsit drágábban) vipelni az orikat. A külföldiek ellenében nem számít diszkriminációnak szerintem, egyszerűen szerezzenek egy Pannonos vagy T-Mobilos telót, és nekik is áll a zászló:) Mivel ők bankkártyával rendezik a vipet, mi se jutunk olcsóbban hozzá, csak nekünk lehetőség kellene helyi és nem nemzetközi sms-fizetésre.
Tudom, én konzervatív, bizalmatlan, és tapló is vagyok esetleg, de én a kp-ben bízok elsősorban. Mivel nem értek az ilyen jellegű technikai dolgokhoz, engem az életben meg nem győz senki, hogy tök biztonságosan kiadhatom egy netes oldalon a bankszámlám adatait, mert nem fognak vele visszaélni, szal tuti nem választok ilyen lehetőséget. Ezzel szemben szeretnék vipelni:)

Tudom, kicsit kuszára sikerült a hozzászólásom( újabban egyre gyakrabban van ilyen), de azért ezt is ki lehet logikázni:)

Ha sms-ben rakod fel a vip-et a külföldi oridra, akkor sem jösz ki olcsóbban, legalábbis szerintem

Synkel 06-05-2007 20:22

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 101379)
Ha sms-ben rakod fel a vip-et a külföldi oridra, akkor sem jösz ki olcsóbban, legalábbis szerintem

Nem érted.
Nem nemzetözi sms-t akarok küldeni, hanem sima pannonost.
Pl így: Vip Q2346 vagy vip C3980
Szerintem oda tudják könyvelni ahova kell...

Ati 06-05-2007 21:02

Nem sikerült meggyőzni arról, hogy tömeges érdeklődést váltana ki a dupla áron való vipelés, úgyhogy ez a téma ismét megy az elvetettek közé. Továbbra is azt tudom mindenkinek javasolni, hogy bankkártya, vagy PayPal. PayPal egyenleg használata esetén még bankkártyát sem kell használnod, igaz itt első kérdés, hogy hogyan teszel rá akkor pénzt. Ezt esetleg ismerősökkel meg tudod beszélni.

All times are GMT +1. The time now is 18:28.