Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Földleadás egységes ellehetetlenítése/büntetése --- > SZAVAZÁS (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1862)

Kutyuleee 05-31-2007 23:28

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 100155)
ez a téma nem erről szól, nyissál ez ügyben sajátot kérlek

Bocs hogy ide offolok, csak az eredeti téma címe jksz és az utalások, piac befagyasztások egyéb módon segiteni a lentieket mind mind jksz, a határőrség fenttartása szintén jksz

Reni 05-31-2007 23:33

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 100162)
Bocs hogy ide offolok, csak az eredeti téma címe jksz és az utalások, piac befagyasztások egyéb módon segiteni a lentieket mind mind jksz, a határőrség fenttartása szintén jksz

semmi gond, visszamegyünk a j.k.sz topikba és megbeszékjük ott

Zsáni 06-01-2007 06:23

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 100124)
De erre miért kellett új topic? A régivel mi a baj?

na látod ezt már én is néztem :)
ráadásul a szavazásnak sincs valami túl sok értelme.
már bocs Reni.

Reni 06-01-2007 06:58

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 100175)
na látod ezt már én is néztem :)
ráadásul a szavazásnak sincs valami túl sok értelme.
már bocs Reni.

Akkor segítek értelmezni Zsáni. A szavazás arról szól, hogy a csalás lehetősége mindenhol egységes maluszokkal legyen e korlátozva, vagy legyen olyan csoport ahol kevesebb malusszal, amikor van lehetőség egységesen is szabályozni.
Semmi más célja nem volt, csak hogy lássuk az arányokat, ki melyiket látná szívesebben, erre a másik topikban nem volt lehetőség, de erre is adtam választ, csak elkellett volna olvasni.

Nem egy másik topik témájának az idecipelése a cél, de nyilvánvalóan ha valaki hozzászól válaszolok neki.

Zsáni 06-01-2007 07:16

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 100178)
Akkor segítek értelmezni Zsáni. A szavazás arról szól, hogy a csalás lehetősége mindenhol egységes maluszokkal legyen e korlátozva, vagy legyen olyan csoport ahol kevesebb malusszal, amikor van lehetőség egységesen is szabályozni.
Semmi más célja nem volt, csak hogy lássuk az arányokat, ki melyiket látná szívesebben, erre a másik topikban nem volt lehetőség, de erre is adtam választ, csak elkellett volna olvasni.

Nem egy másik topik témájának az idecipelése a cél, de nyilvánvalóan ha valaki hozzászól válaszolok neki.

ööö..valamit félreérthettél :)
nem azt mondtam, hogy teljesen hülye vagyok, és nem tudok értelmezni két mondatot, hanem azt, hogy szerintem felesleges szavazás :)

Reni 06-01-2007 07:20

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 100180)
nem azt mondtam, hogy teljesen hülye vagyok, és nem tudok értelmezni két mondatot, hanem azt, hogy szerintem felesleges szavazás :)

a topik témája nem az, hogy feleslegesnek tartod e a szavazást vagy sem ...nyilván a véleményed meglehet, csak nem erről szól a téma

Zsáni 06-01-2007 16:03

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 100181)
a topik témája nem az, hogy feleslegesnek tartod e a szavazást vagy sem ...nyilván a véleményed meglehet, csak nem erről szól a téma

szerintem meg igen :)
ha mindenki más megindokolhatja, hogy miért szavazott arra, amire, én megindokolhatom, hogy miért nem szavaztam :)
és még mindig szabad vélemény nyilvánítás van ;)

Reni 06-01-2007 16:09

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 100265)
szerintem meg igen :)
ha mindenki más megindokolhatja, hogy miért szavazott arra, amire, én megindokolhatom, hogy miért nem szavaztam :)
és még mindig szabad vélemény nyilvánítás van ;)

A véleményedet már egyszer elmondtad, mindenki felfogta szerintem....megkérlek ne offold a témámat.

rexa 06-01-2007 16:13

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 100180)

Ha szerinted felesleges akkor ne szavazz:)
Lépj tovább és menj abba a topikba ami szerinted nem felesleges...

Synkel 06-02-2007 10:46

Én igazából azért nem értem ezt a szavazást, mert A-ban már jóideje macerásabb a földleadás mint lentebb, lévén a klánok létszámkülönbsége, illetve a már régen létező baráti malus elég keményen befolyásol.

All times are GMT +1. The time now is 16:47.