![]() |
Hmmmm... az ilyen topicokat olvasva mindig rádöbbenek, mennyire nem tudok játszani :eek:
Úgyhogy csak "suttogva" merem leírni, hogy az 5-3-as csoportokban óriásként nekem 45-50% barakkban csak elitem szokott lenni, és úgy láttam, működik a dolog. Ja, és tornyom egy darab sem. |
Quote:
|
Quote:
Ötödik szinten simán lehet torony nélkül is játszani, de lassan kezdj el 10% toronyra beruházni, mert feljebb egyre többen vadásznak az ilyen orikra, mint amit írtál. |
Quote:
mert hurrá, de jó nézni a mészárlást, de szerintem attól senki sem jut előrébb |
Quote:
A másik pedig az, hogy ha egy ország semmi termelő épületet nem tart házon kívül, akkor nagyon lassan halad. Nincs annyi tekiíró 200 alatt, amennyi játékos. Ha lefoszt másikat, akkor meg annak kell több 'fölösleges' épületet tartania, tehát az átlagba mindenképp beleszámít. Quote:
Megtennéd, hogy mondasz egy jobbat? Ami érthetőbb? ;) |
Quote:
|
Quote:
utána hónapokig csak unatkozzak? nem arról szól ez a játék, hogy háborúzgassunk? akkor inkább tevét nevelek:) |
Én 55% körül tartok (mármint torony+barakk) , ennyi pont elég. 15% torony íjásszal, a többiben elit van. Előfordul, hogy egy orit nem tudok egyedül beütni, de hát mire valók a szövik. Ha szövitámadás sem viszi át a védelmét, akkor más módon biztosan sebezhető. Érinthetelen országot nem lehet csinálni. Szóval 55%. Emellett van raktár, tanya, kórház, könyvtár, ház és bank. Emellett nem szoktam piacon gabonát venni, fel tudok rakni 30 körre varázslatokat. Szóval nem vagyok szana-szét élezve és mégis életképes vagyok.
|
Quote:
meg egy idő után azt is megunnám, jobban tetszik az úgy, hogy termelek hosszabb rövidebb ideig, aztán ha lesz 1-2 nyugisabb hetem, akkor föllépni, aztán ütni egy sort, és pihenni tovább tehát hogy a témához is szóljak, nekem a normális az 60% körül van, vagy legalább is a csoportok teteje felé már kell anniy, ha nem szeretnék a népek, hogy leverjék őket |
Quote:
Nekem az kevésnek tűnik, pont ezért csinálok fulleliteset. mert rengeteg területet elvesznek a tornyok és a hozzájuk tartozó barakkok, és kevés marad a "támadóbarakkokhoz" |
All times are GMT +1. The time now is 21:56. |