![]() |
Nekem erre a mészi gondra talán lenne egy ötletem.
Legyen meghatározva tól-ig, hogy mekkora értékkülönbségnél mennyire hatékony a mészi. pl.: lefele, fölfele ugyanannyi ha 500 értéken belül van. felfele+1% ha 501-1500 érték van, lefele ugyanez, csak -1%. Fölfele +2% ha 1501-5000 értéken van, lefele ugyanez csak -2% és +3% Ha 5K-nál nagyobb az értékkülönbség(felfele), ugyanez lefele csak ott -3%. Továbbá én alap mészárnak a 4%-ot venném, és a +/-%-ot a 4%-ot módosítanák. Tehát ha közelben vagy akkor nem annyira nagy a különbség... Ha hülyeség akkor sikítsatok:D |
Quote:
amennyiben viszont arra utalnál, hogy kivéded a támadást, akkor igencsak fürgének kell lenned, mert persze, hogy 2 mp.-ed lesz rá |
Quote:
tehát ha már nagyobb vagyok, fussak, mint a nyúl, remek |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ne viccelj már, 1 ütés felfelé és máris támadhatatlan vagy (azt értem h már nem érdemes az ellennek rád mozdulnia) mer ugye itt 1 sürü csopiról beszéltünk... ;) |
Quote:
|
Quote:
Természetesen más értékekkel is lehet, itt most nem ez a lényeg... |
Quote:
az mf. nyilván más tészta |
Quote:
a téma arról szól, hogy ha van két szövi mondjuk 285 és 300 hekin, és mindkettő kivállóan érzi magát ott ahol van, és kitör közöttük a háború mondjuk pár rongyos teki miatt, a ki nyer, ki veszít elvi kérdéssé válik ha két tökös szövi, akkor nem megy feljebb egy tapodtat sem, hanem lenyomják a meccset akár napokat is rászánva a dologra ebben a szituációban a lentebbi szövi jelentős előnyből indul a pillanatnyi mészárlásértékek miatt, ami sztem könnyen módosítható |
All times are GMT +1. The time now is 17:25. |