![]() |
Quote:
De általánosságban egyetértek, de sok értelmét nem látom a 0-nak, ugyanakkor nem elfogathatatlan :) |
az ötletet jónak tartom ,és támogatom!
|
Quote:
Egyreszt nem ertem, hogy mit irsz, masreszt logikai bukfencek vannak benne. Epp azert nincsenek lovak segiteni az oridban, mert folyamatosan uton vannak a lovaid -> nincs otthon lo -> 0-nak a 10%-a is 0. De gondolj bele abba, hogy tavolba nezel, es epp otthon vannak a lovaid, latod, hogy jonnek feled, es meg idod is van segitseget kerni, de mar tamadni nem. Mindjart lesz lo az oridban segiteni. A jatekidot, mint befolyasolo tenyezot, nem vagom miert keverted bele ebbe. Tehat ervnek nem igazan tudom elfogadni, vagy megerteni se... Mi is pontosan az ellenerved? Miert elfogadhatatlan, hogy vki a lovainak a segitseget a vedekezeshez, vagy az ijai segitseget a tamadashoz 0-ra allitsa? Milyen hatranya lesz ebbol barkinek is? Ha lehet, azt se keverjetek bele, hogy kezdo ez meg az, aki nem ugy allitja be a segitseget, ahogy szeretnem, az nem lesz a szovim sokaig, errol ennyit. :) |
Remy én ne mértem.
Irod hogy védekezni meg van idod de támadni mar nem. Ezt én nem vágom hogy lehetséges. Szerintem jó a 10% és kell is. Aki lóval jáccik egyszerűen vállaja be vagy pedig leygen fullelit és nincs gondja. |
Quote:
|
Quote:
ha a kezdő nem hajlandó kölcsönöen együttműködni akkor ne segítsen neki! (erre az fog jönni, h mi van ha nincs fenn és támadás előtt látod csak, akkor erre az a válaszom, h a kezdő szövitag oriját rendszeresen kell nézni, nem csak úgy hébe hóba) |
Én akkor sem látok benne problémát.
Nagyon ritka szerintem az hogy valaki védelemmel tudjon megfogni valakit.Általában ugy inditja a támadó a sereget hogy mikor észreveszed akkor már 1 körre van. -ha én támadok és kérek be védelmet természetesen akkor kérem be mikor mar nincsenek bent a lovak. -ha valaki béna és mondjuk a kötvaltas elott 50 perccel inditja a támadást és észreveszem siman kérek be védelmet. És ugy se szamit a 10% |
Quote:
pl a mi szövnkben ha valaki ott van gép előtt körválti előtt(1-2perc) néz egy távolt, a biztonság kedvéért, és ilyenkor még tud az ember segítséget küldeni, visszatámadni már húzósabb, mert oda gömb kell meg miegymás, viszont ha elvittem a szövi elitjeit védeni, és bőven sok lett, akkor azokkat az eliteket már nem bírom támadáshoz segítségül hívni! |
Quote:
sztem a lovak nem mennek védekezni segíteni annál, akinek elemi technikai tudása van, előbb támadok, aztán kérek segítséget, ha az ellen olyan balfék, hogy nem indít pontosan ha valaki előre - távolnézés nélkül - kér segítséget, az hibásan játszik, ha lovakat tart, az ilyen játszon elitekkel 2. ahogy rátapintottál, az ijászoknál is értelmetlen a segítség 10%-ra való állítása (támadásnál), nem beszélve a védők, támadókról, vagyis ezen az alapon bármely egységet 0-50% között kéne változtatni, miért pont a lovakról van szó, amik nem is védekeznek a 2 pontjukkal olyan nagyon rosszul? nos, az én véleményem szerint a szövetség kötelez is, ha vki szövetség tagja, akkor kell minimális szövisegítség értéknek lennie, a 10% nagyon is alacsony |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:08. |