![]() |
Quote:
Az elf 30% védelménél folytatott vitában mindenki azzal jött, hogy ő békésen akar játszani, neki kell a védelem, és amúgy se szok gyújtani, meg ölni. Nyilván akik engem meg a többi hadit gyújtották feleslegesen hetekig olykor, nem vettek részt a vitában, mint ahogy feltételezem azok sem, akikre Goldy haragszik:) Most meg hirtelen ki van herélve az elf mert nem tud gyújtani... |
Quote:
És én igenis békésen játszom az elfemmel, nem ártok senkinek, de jó volt tudnom, hogy ha baj van, elég keményen oda tudok sózni a támadónak. Ja, és engem sem bántott soha elf, ok nélkül. Kérlek ne kezdd te is ezt a paranoid szöveget arról, hogy a Hódító összes gonosza elfként kínozta a nemesen ártatlan hadisokat, mert ez nem így van. Aki megteszi, az ezután megteszi más fajjal és másképp, aki rosszindulatú, az mindig megtalálja az utat, hogy másoknak ártson. |
Quote:
Én akkor is a 20%ért kardoskodtam. És akkor is, most is volt/van elf orim. Azthiszem joggal vagyok mérges, kell a búbánatos francnak a +10% védelem és én azt akkor is mondtam, mikor maluszokról még távolról se esett szó. Haragszom, mert tök mindegy kinek a hibájából a faj, amivel játszom teljesen játszhatatlanná vált. Sose voltam bunker, most kényteln voltam alkalmazkodni ehez az új hülyeséghez (már bocsánat, de az elf nem alternatíva már a szememben.) Ha lehetőségem lenne azonnal váltanék. |
Quote:
|
Quote:
Te csakugyan a 20%-ra szavaztál, tekintsd magad kivételnek a szövegem alól:) |
Quote:
|
Quote:
És fentartom a véleményemet, annak ellenére, hogy már nem ez az elsődleges kérdés :) |
Quote:
Megjegyzem az egyik elfemet ma kitekizték és varikat mérgeztek nála... hujjahó... több varim van, mint az ellennek, de mindössze kétszer lennék képes beártani neki bosszúból, amin csak röhogne... élvezem a játékot.;) (Ja és ez ki nem maradhat... kérem vissza a 20% védelmi bónuszomat.:P) |
Quote:
|
Quote:
De tudod te miről beszélek, ne kötözködj.:) |
All times are GMT +1. The time now is 07:19. |