![]() |
Quote:
Ez egy ilyen emberi tulajdonsag, a lustasag. Ezen valtoztatni semmilyen teszttel nem fogsz tudni, max senki nem jon a forumra.... (ha mar regisztraciokor hulye kerdeseket tesznek fel neki :) Tudod, ugy tanul a gyerek, ha kerdez... :) |
Üdv mindenkinek!
Engem speciel nem zavar, ha valaki olyan topikot nyit, aminek számomra nem sok haszna, vagy értelme van, mert azt nem olvasgatom. :) Mivel nem kötelező minden topikot elolvasni. ;) És tudjátok "izlések és pofonok...". :) A hozzászólásokkal kapcsolatban meg annyit, hogy aki hülyeéget kérdez, vagy mond, azt úgy is helyreteszik a többiek. :) A topikokkal kapcsolatban pedig, mint tudjátok Ati tesz rendet, illetve az érdektelenség, ha rossz a topik. :) Számomra a konklúzió: felesleges a korlátozása a fórumnak, de ez csak egy vélemény a sok közül! ;) |
Bocs a sok smile-ért csak a lendület vitt magával és nem figyeltem :)
|
Quote:
És gondolj csak vissza... sok kérdésre mi a mai napig a reakció? "Súgó..." Őszintén hányszor írtad le ezt a szót itt le?:) Én értem mire gondolsz, de őszintén szólva szerintem az alap dolgokat igenis minenkinek illik tudni ha meg nem tudja ne legyen lusta kikeresni. |
Quote:
Jó, ott a kereső, de sokszor a kulcsszavakra az is hülyeséget dob ki.:o |
Üdv
Én csak a megbeszélés topik témanyitását, hozzászólásait korlátoznám. Akár valamilyen "meghívásos" alapon is működhetne. :confused: Bár így is az a gond, hogy aránylag kevesen vesznek részt aktívan a megbeszélésekben. A teszt, bár érdekes lenne, nem hinném, hogy gyakorlatban beválna. Mondjuk hobbyból szívesen kitölteném. Sőt, pár kérdést is meg tudnék fogalmazni. :D |
Quote:
|
Szerintem is jó ötlet a teszt. :)
És a korlátozással is egyet értek. |
Szerintem meg egyszerűen csak a felvetett javaslatokat kell korlátozni...
először az adminnak kéne megírni az ötletet, és ha ő engedélyezi, akkor mehet a topic nyitás, ha nem engedi, nem lehet topicot nyitni... de mehet ez a többi témában is... szerintem... engem is zavar néha a sok értelmetlen topic... |
Jó lenne lassan meghalgatni Ati véleményét is az ügyben:)
|
All times are GMT +1. The time now is 18:17. |