Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Statisztikak (atlag-penz csoportonkent) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1759)

Matest 05-21-2007 13:04

Üdv!
Hát én sok értelmét nem találnám... de az inkabb érdekelne ezzel kapcsolatban ,hogy kinél/kiknél vannak a legnagyobb pénzek. :D

Dragi 05-21-2007 13:07

Quote:

Originally Posted by Matest (Post 97129)
Üdv!
Hát én sok értelmét nem találnám... de az inkabb érdekelne ezzel kapcsolatban ,hogy kinél/kiknél vannak a legnagyobb pénzek. :D

Nah ez az amire, nem fogsz választ kapni :)

Alba 05-21-2007 13:07

Quote:

Originally Posted by Matest (Post 97129)
Üdv!

Ez kicsit felesleges lenne hiszen siman ide oda vandorolohat a love a piacon keszetül akar 1 nap többször is.
Az meg hogy menni oriban van benne a max pénz meg értelmetlen hiszen olyan sok lenne hogy csak na.

Valezius 05-21-2007 13:14

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 97131)
Ez kicsit felesleges lenne hiszen siman ide oda vandorolohat a love a piacon keszetül akar 1 nap többször is.
Az meg hogy menni oriban van benne a max pénz meg értelmetlen hiszen olyan sok lenne hogy csak na.

Hát én nem tartanék benn max pénzt, mert sok értelme nincs. Szerintem 1milliárdból pont ugyanazokat tudom megcsinálni, mint 4-ből. Szóval nekem nem kell 4milliárd kp az oriba.
(És nem is hiszem, hogy túlsok országban lenne)

Alba 05-21-2007 13:16

Ha az anarchot is belevesszük biztos nagyon sok lenne.
Amug igazaad van 1mrd kp is mindig elég mindenre, de a piacon lévő árúk meg az aktuális kp orszgára lebontva nagyon változó.

Remedy 05-21-2007 14:49

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 97133)
Hát én nem tartanék benn max pénzt, mert sok értelme nincs. Szerintem 1milliárdból pont ugyanazokat tudom megcsinálni, mint 4-ből. Szóval nekem nem kell 4milliárd kp az oriba.
(És nem is hiszem, hogy túlsok országban lenne)

Mert kicsi az orszagod....

Valezius 05-21-2007 15:02

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 97158)
Mert kicsi az orszagod....

Az, de max pénzzel még piacozni se lehet túlcsordulás veszélyei nélkül, vagy tévedek?

retekeger 05-28-2007 12:58

Sziasztok! Ugytunik sikerult megtalalni Aati velemenyet a dologrol.

Ez volt az eredeti felvetés.

Quote:

Originally Posted by BigPi
Bár már ezt más hol is leírtad a gond csak az, hogy a húsz perc alat is sokat tud változni az ár. Az emberek általában ugyan abban az időszakokban lépnek be, ezért nehéz pontos képet alkotni az árfolyam alakulásról.
A tízenkét körös statisztika sem lehetséges?
Amenyiben nem akor köszönöm az előző válaszodat.
Ez volt a valasza:

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 97931)
Azt gondolom, hogy egy ilyen statisztika hatalmas hátrány lenne azoknak az embereknek, akik eddig is pontosan ismerték a piac alakulását, mert saját maguk feltérképezték azt, és ennek segítségével tudtak a piacon sokkal nagyobb nyereségeket elérni, mint mások. Ha kíváncsi vagy a piac alakulására, akkor saját magad térképezd azt fel. Ezt az előnyt ne vegyük el azoktól, akik erre nem kevés időt fordítanak.

Bar egesz mas volt a felvetes, lenyegeben hasonlo jellegu, szoval sztem tekinthetjuk hivatalos valasznak. A hozzaszoloknak ezuton is koszonom, hogy leirtak a velemenyuket.

UDV: retek

All times are GMT +1. The time now is 03:38.