![]() |
Ez kifejezetten ostoba ötlet.
|
Quote:
|
te jó ég, milyen banzájból maradtam ki, csak mert nem figyeltem egy picit...:eek:
szégyelljétek magatokat, hogy nem vártatok meg!!:mad: rég láttam már ekkora ökörséget, de nem hagyom, hogy Kubbi egyedül legyen ott az igenre szavazók között:D:D |
Quote:
Asszem így már meg is lett szavazva az ötlet. :D:D:D:D |
Quote:
ez megmondom miért irtó nagy baromság: a hírnév pontot arra kapod, hogy akciózol. ha felfele, akkor plussz pont, ha lefele minusz. szerintem a hírnév pontnak semmi jelentősége, mert van, akinek nullához közelít és mégis akciózik nem is keveset. na mármost lehet, hogy egy alattad lévő ori 2* olyan erős mint te, de lehet, hogy aki feletted van kezdő és te folyton azt irtod. tehát ebben az esetben plusszban van többezer pontod, akkor ezt is lehetne büntetni. |
Arra nem is gondolva h pl top10 böl egy 2000ezres csopiban full üres orit lent a 1900hely környékén elkezdek "gyilkolni" és ugy 500000ével fog csökkenni akcionként szal a hírnév pont csak egy távpont....ne keverjünk bele zagyvaságokat!
|
Itt lehet beszélgetni a mínusz hírnévpontról? :D
Csúnya rossz dolog, szerintem hv-n külön díjat érdemelne, akinek a legtöbb hírnévpontja van :D Szóltam. :D |
Utálatos dolog ez a izé. Na. A rejtett szavazás. Én az igenre szavaztam, ne legyenek olyan kevesen:)
Egyébként az ötlet röhej... |
Quote:
de most nézem... ki szavazott még az igenre hármunkon kívül? és abból a kettőből kinek tetszett az ötlet igazán? ;) |
Még nem szavaztam (mint ha lenne bármi értelme :P).
Úgyhogy engemet kérem szépen, meg lehet vesztegetni. Szeretem a sört. Is. |
All times are GMT +1. The time now is 11:34. |