Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Minusz hírnévpontosok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1749)

tdomo 05-01-2007 19:38

Ez kifejezetten ostoba ötlet.

Cassandra 05-01-2007 20:06

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 91872)
:eek: tönkretennéd a viccestopikot:confused: :D :D :D

Jajjj... Tényleg, bocsánatot kérek.:D

Andrew 05-01-2007 20:21

te jó ég, milyen banzájból maradtam ki, csak mert nem figyeltem egy picit...:eek:
szégyelljétek magatokat, hogy nem vártatok meg!!:mad:

rég láttam már ekkora ökörséget, de nem hagyom, hogy Kubbi egyedül legyen ott az igenre szavazók között:D:D

Kubbi 05-01-2007 20:48

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 91889)
rég láttam már ekkora ökörséget, de nem hagyom, hogy Kubbi egyedül legyen ott az igenre szavazók között:D:D

Köszi a támogatást. :D
Asszem így már meg is lett szavazva az ötlet. :D:D:D:D

Burning 05-02-2007 13:41

Quote:

Originally Posted by zombie (Post 91824)
Egy ötlet, aminek nem találtam fórumot, itt vetném fel: Akik folyamatosan kisebb országokat támadnak, elveszik a kezdők kedvét vagy egy szövi rászáll egy országra, és amikor már rég padlón van, akkor is tovább rugdalja, az ilyenek ellen lehetne egy olyat bevezetni, hogy például -4000 vagy -7000... hírnévpont alatt bizonyos megrovások következnek. Például rohamosan csökkenő katonai morál, vagy ilyesmi. A kérdésem az, egyetért-e bárki is abban, hogy kell hírnévpont minimum határ?

már ne is haragudj, de április elseje elmúlt már;)
ez megmondom miért irtó nagy baromság: a hírnév pontot arra kapod, hogy akciózol. ha felfele, akkor plussz pont, ha lefele minusz. szerintem a hírnév pontnak semmi jelentősége, mert van, akinek nullához közelít és mégis akciózik nem is keveset. na mármost lehet, hogy egy alattad lévő ori 2* olyan erős mint te, de lehet, hogy aki feletted van kezdő és te folyton azt irtod. tehát ebben az esetben plusszban van többezer pontod, akkor ezt is lehetne büntetni.

Cyby_ 05-02-2007 14:47

Arra nem is gondolva h pl top10 böl egy 2000ezres csopiban full üres orit lent a 1900hely környékén elkezdek "gyilkolni" és ugy 500000ével fog csökkenni akcionként szal a hírnév pont csak egy távpont....ne keverjünk bele zagyvaságokat!

Valezius 05-02-2007 15:29

Itt lehet beszélgetni a mínusz hírnévpontról? :D

Csúnya rossz dolog, szerintem hv-n külön díjat érdemelne, akinek a legtöbb hírnévpontja van :D

Szóltam. :D

Synkel 05-02-2007 20:18

Utálatos dolog ez a izé. Na. A rejtett szavazás. Én az igenre szavaztam, ne legyenek olyan kevesen:)
Egyébként az ötlet röhej...

Andrew 05-02-2007 20:26

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 92184)
Utálatos dolog ez a izé. Na. A rejtett szavazás. Én az igenre szavaztam, ne legyenek olyan kevesen:)
Egyébként az ötlet röhej...

köszi Synkel, hogy nem hagysz minket egyedül Kubbival :D:D
de most nézem... ki szavazott még az igenre hármunkon kívül? és abból a kettőből kinek tetszett az ötlet igazán? ;)

Csokibácsi 05-02-2007 21:10

Még nem szavaztam (mint ha lenne bármi értelme :P).
Úgyhogy engemet kérem szépen, meg lehet vesztegetni. Szeretem a sört. Is.

All times are GMT +1. The time now is 11:34.