![]() |
Rendben van, hogy a törpét lelopják. Ezért kell sok tolit tartani, viszonylag kevés varit és sok katonát.
A katona inkább íj legyen, ahogy haladunk felfelé. Szerintem egy tolis-íjas törp elég jó lehet. Vari meg maradhat olyan közepes mennyiségben. |
Quote:
Ehhez meg csak annyit, hogy a topic címe: Hadis törpök. Amit te elmondtál abban semmi nincs ami hadiorira utalna. |
5-ös szinten nagyon szépen le lehet lenni egy törppel, de amikor a 4-es szint top30%-ában leszel, akkor már nehezebb lesz, a 3-as szinthez nekem meg nincs elegendő idegrendszerem:(
4 térkapu? az semmi! nekem volt már 7~8 is és a 20k nyersikből mindenk jutott elég, egy délután alatt, csak nekem nem:mad: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
h 5 szinten a törppel éppen h csak el vagy, mivel csak fegyóból v. kati-ból tud pénzt hozni. És állandóan tekiznek és sokkal többe kerül visszapótolni, mint föntebb 4 szint már kezd vidámabb lenni a helyzet mert jobban fizet a nyersi 3 szint ahol vagyok elég jól el van az ember. Nekem 40 % barakkom van 10% torony full íjjal és sajnos csak 7% bányám ( a cél a 10% - egy kicsit későn kaptam észbe h azért egy törp jó ha el tudja látni a szövijeit is) Ezzel a bábny mennyiséggel ellátom a szöviejeimet nyersivel az építkezéshez + tudok nekik lóvét adni + még nekem is marad pénzem tartalékra |
Quote:
vagy esetleg seregcserés orira gondolsz? :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:17. |