![]() |
Quote:
Hulla:)húha az jó dolog hisz én hullával kezdtem ,de az még az őskórban volt amikor nem is volt itthon netem csak ismerkedtem a net fogalmával és ráakadtam a hódra valami másik honlapon na,de ez nem ide tartozik:)Szóval hulla voltam aztán az az orim eltünt a ködben sajna:( |
Én is jól nézhettem ki az óriásommal varis személyiséggel és hadisként:D (szövi miatt áltam át hadira:p)
|
szerinted?
fél-elf harcos azt hittem így jól kompenzálom
egyszer a topban valaki elküldte a bányáim számát hatalmas kérdőjelekkel zöldben visszaírtam és:confused: majd felvilágosított hogy nyugodtan bonthatok belőle hiszen építhetek mást is a helyére:rolleyes: szerintem hülyre röhögte magát :D |
Quote:
|
Nekem a legelső orim ork volt,csak akkor még nem volt net itthon(szal könyvtárakba,ineternet helyekre jártam a reggeli pénzt elverni:D:D) és hát kapásból átragtak, pedig a 4es szintig elértem vele:p
Ut újra kezdtem egy oriásal ,megint átraktak anarchba(megint net gond volt:D) ut jött az anarch korszak(3/H-ig):p:p majd onnan pedig vissza hoztam normálba,azóta meg megtaláltam az igazit(ork & net is akad már:rolleyes:) mese vége ^^ :p |
Én először emberrel voltam mert annak semmi hátránya meg előnye sincs :D azóta rájöttem hogy nem jó :D
|
Quote:
én emberrel kezdtem, varis szemályiséggel:D:D feljutottam egészan az 5/V top 100ba, és engem ott tanítottak meg játszani:D:D(pl h a bánya helyére lehet mást is tenni, emberrel nem szabad varinak lenni, meg h érdemes a tekercseket max-on tartani:D) |
én még most is emberrel vok.nem rég kezdtem!:D
|
Quote:
|
Én hullával kezdtem, mivel felcsillantotta a szemem a veszteség nélküli csata, a növekvő hadsereg, a pestis és a tanyafree. Aztán rá kellett jönnöm, h. ez mégsem van így... :rolleyes:
Igaz, a mai napig szeretem a hullákat: beütni :D:D:D:D |
All times are GMT +1. The time now is 10:34. |