![]() |
Goldy!
Ki mit vesz hátránynak, s mit nem. Lehet olyan stílusban játszani, hogy az adott faj hátrányai alig látszanak, s úgy is, miszerint az előnyei nem jönnek ki. Pl ha gyakran varázsolnék, kellemetlenül érintene a nagyobb fáradékonyság ;) Viszont a súgót nézve, valóban úgy tűnik, hogy az elf (hadi) tulajdonságai paritásban vannak az orkkal. Ha kezdőként olvasom, s igyekszem úgy olvasni, bár nem vagyok kezdő! :) Némi utánaszámolást igényel, hogy ami első látásra egyértelmű, nem az. Na, jól belebonyolódtam! :D |
Quote:
ork tábornok full lóval 100%morlállal felfelé vérszomjal 30%barakkal 3120*6*1,4*1,3*1,3*1,2*1,1=58464,8 elf tudós 15% tornyos ijjal 100%morállal védelem varival (és csak 20%védelemmel) 1560*14*1,45*1,3*1,3*1,2=64222,7 vagyis ugyanakkora hekit elfoglalva is jobb az elf |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
egyszer majd belátod, hogy hülyeséget beszélsz;) |
Quote:
Bár így olvasgatva az érveket, én is inkább tartózkodom. :) Miért kellett erre rájönni. :D |
ha az elf eddig is messze a legjobban védekező faj a hódítóban, és ez sokaknak nagyon szúrta/szúrja a szemét, akkor miért nem változott meg a bónusz/malusz?
vagy ez csak egy jó alkalom arra, hogy gyengítsük az elf védelmét? legyen, csak akkor ne 10%-on rágódjunk, hanem kicsit nagyobb reformon. |
Az a baj ezzel az orkos dologgal, hogyha adott hektáron be is ütné az elfet, az orknak nem marad otthon nagy védelme, szóval a fél csoport fogja hazakisérni. Másik oldalról az elf 30%-os védelemmel is beüthető mivel eddig is mindenki azzal számolt - és néhány esetet kivéve - nyilván nem ment volna ki az elfre ha ugy számolta hogy nem viszi át. Én a 20%-ra szavazok. Azért mert egy támadó sereg mindig hátrányba kerül az által, hogy több sereggel kisérhető haza, és nem kellene megnehezíteni a támadók dolgátt azzal hogy az elfnek még nagyobb védelmet biztosítunk, igy a támadót relatív hátrányba hozva. Elvégre a játék célja a támadás.
|
Quote:
Teszem azt az ork és elf orinak van 40-40 hekije Ezek muténs orik, és nem kell beléjük sem ház, sem tanya, sem egyebek... Tehát ha az elfnek a 40 hekitárját 20 barakkal és 20 toronnyal töltöd meg (hogy maximális legyen a védőpont), akkor az orkét 40 barakkal fogod megtölteni (hogy a támadópont legyen maximális). De te csak 20 barakkot tettél az orknak, ezét kell 2-vel szorozni :) |
Elég durva így is az elf védelme, nem kell tovább erősíteni.
Így is jóformán csak a kamikaze hajlamu orkok estek neki a bebetonozott elfeknek és eddig marhára nem tünt fel senkinek (Nekem se, pedig elfel is játszom) hogy nem stimmelnek a számok. Én arra voksolok, hogy a súgó legyen átírva és ne a védőtöbblet legyen a súgóhoz igazítva. Ismétlem mindezt úgy mondom, hogy van elf országom.;) |
All times are GMT +1. The time now is 03:47. |