Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Kényelmi ujitas toli es varihasznalatkor (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1715)

Lik-lak 04-23-2007 20:44

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 89795)
Sztem teljesen felesleges, és amíg fáradnak az ujjaid a sok kattintástól, talán felébred a lelkiismereted is, és nem teszel tönkre egy orit ész nélkül...

Koszonom, hogy megint nem az elkepzelesem hanem az eszetlen lelkiismeretlen szemelyem a tema. Koszonom.

Ditke 04-23-2007 20:46

Quote:

Originally Posted by Lik-lak (Post 89798)
Koszonom, hogy megint nem az elkepzelesem hanem az eszetlen lelkiismeretlen szemelyem a tema. Koszonom.

Bocsánat, ha félreérthetően fogalmaztam, nem konkrétan Rád gondoltam, hanem, aki használja... bocsi, mégegyszer!

Grabi 04-23-2007 20:53

és ha bevernek földre, akkor is szégyelljem magamat? ne hülyeskedjetek már! A-ban meg ezt ugyanúgy meg lehet 3-4 mp alatt csinálni synk amit leírtál. kicsit gonoszabb lenne a tolvajlás, én nem érezném ilyen hatalmas problémának, ha ez megtörténne. de elhiszem, hogy sokaknak hatalmas probléma lenne a tekizhetőségük/emberlopásuk, ezért nem támogatom

Lik-lak 04-23-2007 21:06

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 89800)
és ha bevernek földre, akkor is szégyelljem magamat? ne hülyeskedjetek már! A-ban meg ezt ugyanúgy meg lehet 3-4 mp alatt csinálni synk amit leírtál. kicsit gonoszabb lenne a tolvajlás, én nem érezném ilyen hatalmas problémának, ha ez megtörténne

ha tudnek, ezert bittos adnek egy zodet ;)

Peter 04-23-2007 21:59

én nem látok benne semmi kivetni valót...
aki akarja, most is lelopja ugyanolyan gyorsan az ellenfelét, tehát ez tényleg csak egy kénylemi bővítés/újítás lenne...
(másik módszer a frissítgetés helyett: firefox ugyanugy, de most lopsz egyet, majd Backspace, és katt újra a lopásra, szinte ugyanaz a hatás/eredményesség)
az ellenzőktől kérdeném, akkor miért nem játszottatok ellenlábast, mikor pl a fentebb már emlitett teki%ok Tanácsadók alatti feltüntetése, vagy a térkapus dolog volt soron? bármennyire is hihetetlen, ez egy ugyanolyan kényelmi dolog lenne csak (pontosan mivel már most is meg lehet tenni, gond nélkül)

Csuri 04-23-2007 22:00

Sziasztok mióta csak játszok mindig hadis voltam. szövikbe meg stb. Elég sok szövi harcot vivtam már. De: Észrevételem szerint egy hadisnak nem sok esélye van egy tolissal szemben. CSak számoljátok ki. Én mire beütök és haza érek majd megint beütök az 5 óra ha "ügyesen" körváltás eött ütök. Én a komfrontációkat mindig mészárral oldottam meg. (mivel hülye az aki egy tolist maga alá enged) És egyszer se tudtam annyi emberét megölni amenyit megérzett volna. Mert mivel tolis tele van tartalékkal. Így nem nagy kunszt gyorsan ujra venni a katikat. És ha egy kicsit okos akkor alámbont mielött beérek. így aztán tényleg keveset ölök. Szerintem ezen változtatni kellene. Mi az hogy mivel alattam van kevesebbet mészárolhatok???? Ez nem fer. Ő meg simán lelop meg a többi. Teljesen függetlenül attol hogy hol vagyok a rangsorba. Vagy teszem azt elmegy 4 körre. ki az a hülye aki betámadja? Szerintem a mészárnak sokkal nagyobb hatást kellene elérnie fügetlenül attol hogy alattam v. felettem van. Vagy azon kellene változtatni hogy gyorsabban oda érjenek a katik. Pl: nem visznek magukkal málhás lovakat mert ugyse hoznak semmit. :) Így egy v. 2 körrel elöbb ott vannak. Mindig ijenek miatt szüneteltetem a játékot. Mert annyira felhúzom magam rajta.
Várom a véleményeteket.

Stev 04-23-2007 22:05

Ezt én is ellenzem! A tolizás így is a leggyorsabb, legalattomosabb, és sokszor a legbiztonságosabb módja a vagyonszerzésnek. A hadisnak minimum két óra, míg odaér, és még nem biztos hogy zsákmányol valamit. Ne akarjuk már ezt a 10 másodpercet, amíg egy készüli tekizés tart, mégtovább csökkenteni a játék keretein belül! Az hogy aki akarja meg tudja oldani, megint más!

És nem hajlok részre, van hadi és toli orim is!

Peter 04-23-2007 22:11

Quote:

Originally Posted by Stev (Post 89829)
Ezt én is ellenzem! A tolizás így is a leggyorsabb, legalattomosabb, és sokszor a legbiztonságosabb módja a vagyonszerzésnek. A hadisnak minimum két óra, míg odaér, és még nem biztos hogy zsákmányol valamit. Ne akarjuk már ezt a 10 másodpercet, amíg egy készüli tekizés tart, mégtovább csökkenteni a játék keretein belül! Az hogy aki akarja meg tudja oldani, megint más!

És nem hajlok részre, van hadi és toli orim is!

én annak ellenére támogatom (ha a fent emlitett, sztem sokkal lényegtelenebb kényelmi dolgok már bekerültek), hogy ki nem állhatom a tolisokat...

(kiegészités: hadisnak jobb esetben csak 1 óra míg odaér, és ilyen alapon ő meg könnyen jut földhöz, ami pedig szintén elég jelentős (anyagi) előny az ő részéről)

Stev 04-23-2007 22:24

A nem VIP kényelmi dolgok pont azért kényelmi dolgok, mert nem lényegesek a játék menetét illetően. Bármilyen akció gyorsítása, azaz a játék menetének változtatása már nem kényelmi funkció, azaz össze sem hasonlítható azzal hogy pár számadatot több helyen is meg tudok nézni az országomról.

Sőt, akkor már kényelmetlen az is, hogy a varázslatoknál megjegyzi az utolsó akciót, mikor felmérek egy országot (gömb, mágia felderítése, krónika, tk nyitása kombó)!

Peter 04-23-2007 22:26

Quote:

Originally Posted by Stev (Post 89833)
A nem VIP kényelmi dolgok pont azért kényelmi dolgok, mert nem lényegesek a játék menetét illetően. Bármilyen akció gyorsítása, azaz a játék menetének változtatása már nem kényelmi funkció, azaz össze sem hasonlítható azzal hogy pár számadatot több helyen is meg tudok nézni az országomról.

Sőt, akkor már kényelmetlen az is, hogy a varázslatoknál megjegyzi az utolsó akciót, mikor felmérek egy országot (gömb, mágia felderítése, krónika, tk nyitása kombó)!

de ez már most is lehetsége, vipeseknek és nem vipeseknek egyaránt...
aki ilyen komolyan foglalkozik vele, hogy az utolso másodpercekben akar lopni, az ugyis alkalmazza valamilyen formában már régóta... javítsatok ki ha tévedek

All times are GMT +1. The time now is 01:12.