Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   A karavánok megnézése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1712)

sifu 06-06-2007 19:47

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 89481)
VIP: Ha rákattintok a karaván opcióra, akkor a szövetségben mozgó karavánokat meg tudjam nézni, a felém tartókat és a szövik felé tartókat. Ez a félreértések elkerülése miatt lenne jó, hogy a szövetségesnek ne küldjön több szövetséges is karavánt. Odaírná, hogy ki küldte a kavavánt kinek, milyen árut, és meddig tart az út, ha a szövetséges karaván hazafelé tart azt is kiírná.

húúú de jó ötlet!:):)
nem menne kárba a nyers mer rögtön 3-an küldtük.....ez az egyik legjobb dolog amit ma olvastam:cool:
gratula

Dus 06-07-2007 10:22

igen,én is néha idegeskedek amiatt mert 3 an is küldtünk karavánt.
támogatom.

Tsobi 06-08-2007 23:53

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 101815)
igen,én is néha idegeskedek amiatt mert 3 an is küldtünk karavánt.
támogatom.

Sosem értettem,minek idegeskedni apróságok miatt :)
Egyébiránt azt az elvet vallom,hogy inkább több,mint kevesebb .. :)

LordYsolt 06-09-2007 06:59

Nekem teljesen mindegy hogy bekerül v sem. Előttem páran megírták h ott van a szövifórum. Nem gond oda bármit is bemásolni. Az ember beírja h mit kér és kitől. Ezzel meg van oldva. Ha többjön az sem baj :D

Stev 06-13-2007 15:57

Quote:

Originally Posted by LordYsolt (Post 102051)
Ha többjön az sem baj :D

Persze, ha éppen gépnél vagy, és fel tudod használni! Szerintem ez egy kényelmi funkció a karaván mellé, nem nélkülözhetetlen, de ugyanakkor egyes esetekben hasznos is lehet.

Dus 06-14-2007 10:57

[quote=Matador;102042]Sosem értettem,minek idegeskedni apróságok miatt :)[quote]

apróság?...egy csomószór volt már olyan ,hogy egy rakat cuccot rlvesztettünk emiatt:(

laci 06-14-2007 11:01

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 103085)
apróság?...egy csomószór volt már olyan ,hogy egy rakat cuccot rlvesztettünk emiatt:(

Nagyon sokat segít, ha a szövetségesek kommunikálnak egymással ;)

Mindemellett támogatom az ötletet, ártani biztosan nem árt, és ha tényleg vannak, akiknek fontos lenne, akkor miért ne? :)

Dus 06-14-2007 11:04

Quote:

Originally Posted by laci (Post 103086)
Nagyon sokat segít, ha a szövetségesek kommunikálnak egymással ;)

jah,amikor beírja,hogy kér valamit,akkor később 5-10 másodperces csúszásokkal beírjuk,hogy elküldve:)...és akkor nemtudtuk,hogy a másik is elküldte,és kommunikáltunk is:)...

laci 06-14-2007 11:07

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 103087)
jah,amikor beírja,hogy kér valamit,akkor később 5-10 másodperces csúszásokkal beírjuk,hogy elküldve:)...és akkor nemtudtuk,hogy a másik is elküldte,és kommunikáltunk is:)...

Hát ez pech... de ugyanígy az is előfordulhat, hogy kér valamit, és egyszerre külditek a karavánokat, és csak utána veszitek észre. Ugyanott vagytok, mint a fórummal.

Valezius 06-14-2007 11:07

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 103087)

És ha ez bevezetésre kerüll, akkor nem állhat elő ugyanez?
Mindhárman megnézitek, hogy megy-e karaván, nem megy. A következő pillanatban már 3is ;)

Előbb utóbb az ember csak megtanulja, hogyan kell megbeszélni a karaván küldést ;)

All times are GMT +1. The time now is 11:02.