![]() |
visszább olvastam hogy ha nem tolizok, csak emberlopásra használom a tolikat nem kell kórház...
erre mit mondhatnék...? lol:D mondjuk 1k hekin megütsz egy hullát, akkor 1k körön át embert lopsz?:D és az elég?:) |
Quote:
|
Quote:
Mondjuk fél-elffel megoldhatja: 2 lopi/kör:D:D:D csak neki fenn lenne tartva egy 100% házas ori, akitől kedvére lophatna nem?:D:D:D |
gonoszok vagyunk:)
lehet úgy értette hogy akkor nem kell állandóan kórház, elég akkor építeni ha lebetegedik. bár azzal sem értek egyet:) személy szerint sajnálnám azt a 2%-ot állandóan kórházra:) |
Quote:
|
Nekem sem jó a szövegértésem... :( Nem értem, hogyan lehet tolival betegséget elkapni, de majdcsak talál rá valaki valamilyen megoldást!;)
Viszont tapasztaltam, ha pótlom kieső embereim, a következő körben nagyobb arányú az elhullás. Nem célszerűbb kórházakat építgetni, s miután lecsengett a járvány, tolvajkodni? S esetenként a lefokozás is segít - bár szerintem csak katonát éri meg, a többi mehet piacra, s a különbözetből több lefokozandó katonát venni.:cool: |
Quote:
|
Quote:
ami valljuk be, hasznos egy dolog |
Végülis... Csak éppen akkor kellemetlen, ha a támadott hulla esetleg körökkel visszább esik, s csekély mennyiségű emberke jön be. Volt már rá példa!
|
Quote:
egyedül óriással lehetsz gondban... velük már elég bajos olyat találni, akitől rendesen jön az ember |
All times are GMT +1. The time now is 01:44. |