Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Betegség (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1693)

skiti 04-20-2007 16:27

visszább olvastam hogy ha nem tolizok, csak emberlopásra használom a tolikat nem kell kórház...
erre mit mondhatnék...?
lol:D
mondjuk 1k hekin megütsz egy hullát, akkor 1k körön át embert lopsz?:D
és az elég?:)

Andrew 04-20-2007 16:37

Quote:

Originally Posted by skiti (Post 89058)
visszább olvastam hogy ha nem tolizok, csak emberlopásra használom a tolikat nem kell kórház...
erre mit mondhatnék...?

szóval akkor Te sem érted a mondanivalóját? :)

Vas 04-20-2007 18:15

Quote:

erre mit mondhatnék...?

megnézném, hogyan lopna valaki 1k körön át embert, hogy egálban maradjon az elhullottak számával:D:D:D

Mondjuk fél-elffel megoldhatja: 2 lopi/kör:D:D:D

csak neki fenn lenne tartva egy 100% házas ori, akitől kedvére lophatna nem?:D:D:D

skiti 04-20-2007 21:05

gonoszok vagyunk:)
lehet úgy értette hogy akkor nem kell állandóan kórház, elég akkor építeni ha lebetegedik.
bár azzal sem értek egyet:)
személy szerint sajnálnám azt a 2%-ot állandóan kórházra:)

Remedy 04-21-2007 01:08

Quote:

erre mit mondhatnék...?

Igen... 1k heki folott meg ha eltelt az 1000 kor, szintet lepsz ;)

antitalentum 04-21-2007 11:29

Nekem sem jó a szövegértésem... :( Nem értem, hogyan lehet tolival betegséget elkapni, de majdcsak talál rá valaki valamilyen megoldást!;)
Viszont tapasztaltam, ha pótlom kieső embereim, a következő körben nagyobb arányú az elhullás. Nem célszerűbb kórházakat építgetni, s miután lecsengett a járvány, tolvajkodni? S esetenként a lefokozás is segít - bár szerintem csak katonát éri meg, a többi mehet piacra, s a különbözetből több lefokozandó katonát venni.:cool:

Ati 04-21-2007 11:30

Quote:

Originally Posted by antitalentum (Post 89214)
Nekem sem jó a szövegértésem... :( Nem értem, hogyan lehet tolival betegséget elkapni, de majdcsak talál rá valaki valamilyen megoldást!;)

Tolvajjal betegséget elkapni sehogyan sem lehet, csak katonai támadással.

Andrew 04-21-2007 11:34

Quote:

Originally Posted by antitalentum (Post 89214)
Viszont tapasztaltam, ha pótlom kieső embereim, a következő körben nagyobb arányú az elhullás. Nem célszerűbb kórházakat építgetni, s miután lecsengett a járvány, tolvajkodni? S esetenként a lefokozás is segít - bár szerintem csak katonát éri meg, a többi mehet piacra, s a különbözetből több lefokozandó katonát venni.:cool:

viszont ha lopod az embert, nem kell fokozni az egységeket :)
ami valljuk be, hasznos egy dolog

antitalentum 04-21-2007 11:39

Végülis... Csak éppen akkor kellemetlen, ha a támadott hulla esetleg körökkel visszább esik, s csekély mennyiségű emberke jön be. Volt már rá példa!

Andrew 04-21-2007 11:42

Quote:

Originally Posted by antitalentum (Post 89217)
Végülis... Csak éppen akkor kellemetlen, ha a támadott hulla esetleg körökkel visszább esik, s csekély mennyiségű emberke jön be. Volt már rá példa!

embert nem csak hullától lophatsz... ha látsz egyéb kevés kocsmás orit tőlük is szépen jöhet
egyedül óriással lehetsz gondban... velük már elég bajos olyat találni, akitől rendesen jön az ember

All times are GMT +1. The time now is 01:44.