Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Meglepő csatakimenetel (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1691)

LAc000 04-18-2007 21:42

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 88631)
Naponta többszáz, esetleg többezer csata zajlik le a Hódítóban. Ha ebből 3 esetben úgy véled, hogy valami nem jó, a maradék összes többi pedig igen, akkor feltételezhető, hogy az a 3 is jó, csak valamit elszámoltál. Ha konkrét tipped van, esetleg reprodukálni tudod a jelenséget, akkor nézzük meg. Addig ezzel nem tudok mit kezdeni.

A többi csata nem esik ennyire neccesre,és ugy zajlik le ahogy kell.Vagy pedig nem reklamálnak a többiek csak a supportra inak:)

Nem tudom,mi lehet a dolog nyitja,egyenlőre értetlenül állok a tények előtt és nagyon rontja a játék élvezhetőségét.

LAc000 04-18-2007 21:44

Az első csata résztvevője gnóm volt és maxon jött.

Szabad terület: 0
Ház: 652
Barakk: 2980
Kovácsműhely: 0
Tanya: 0
Könyvtár: 0
Raktár: 0
Bányák: 0
Őrtorony: 0
Kocsma: 12
Templom: 242
Kórház: 1
Piac: 0
Bank: 22

Itt van rá egy bizonyiték.

Ati 04-18-2007 21:48

Quote:

Originally Posted by LAc000 (Post 88639)
A többi csata nem esik ennyire neccesre,és ugy zajlik le ahogy kell.Vagy pedig nem reklamálnak a többiek csak a supportra inak:)

Nem tudom,mi lehet a dolog nyitja,egyenlőre értetlenül állok a tények előtt és nagyon rontja a játék élvezhetőségét.

Szerintem az új csatákat számold újra annak függvényében, hogy a tudós bónusz így általánosságban egész biztosan számolva van, mindkét oldalon. Tuti ne hagyj ki semmit. Ne feledd az 1%-os pluszt rátenni, mert nem tudhatod, hogy mennyi a morálja a másiknak. Sőt, jobb, ha 2%-ot teszel rá, hiszen nem tudhatod mennyi volt az induláskori morálja a támadó seregnek. 2 kör alatt 1%-nál többet nem változik, így az 1+1% kellő biztonságot ad.

Aztán ha még így is 5-nél több olyan csatád van, amit nem tudsz megmagyarázni, akkor küldd el minden egyes adatát, egy számítással, hogy mit hogy számoltál, és tesztkörnyezetben lefuttatom én is ugyanazokkal a számokkal a csatát.

LAc000 04-18-2007 21:52

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 88641)
Szerintem az új csatákat számold újra annak függvényében, hogy a tudós bónusz így általánosságban egész biztosan számolva van, mindkét oldalon. Tuti ne hagyj ki semmit. Ne feledd az 1%-os pluszt rátenni, mert nem tudhatod, hogy mennyi a morálja a másiknak. Sőt, jobb, ha 2%-ot teszel rá, hiszen nem tudhatod mennyi volt az induláskori morálja a támadó seregnek. 2 kör alatt 1%-nál többet nem változik, így az 1+1% kellő biztonságot ad.

Aztán ha még így is 5-nél több olyan csatád van, amit nem tudsz megmagyarázni, akkor küldd el minden egyes adatát, egy számítással, hogy mit hogy számoltál, és tesztkörnyezetben lefuttatom én is ugyanazokkal a számokkal a csatát.

Több mint 1 éve 1A-zok:) Tuti nem hagyok ki semmit;)
És a 100K-s véderőtöbblet nem mulhatott %on,mert nem tudom mennyi volt a gnómnak,de 100%al számoltam,és annál több nem lehetett;)

LAc000 04-18-2007 21:55

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 88641)

Pár hiba nem hiba?Mondjuk igaz 1 sör nem sör:)

De azért megnézhetnéd a tesztkörnyezetben mi a szitu:)

LAc000 04-18-2007 22:01

"
pont a klántásammal is, román ismerősömmel is megesett ugyanez a csalafintaság, simán fognija kellett volna...
de csak az elfre igaz.
többen is kiszámoltuk :)

"

Ez pedig egy megint másik vélemény,és tipp.

Robin 04-18-2007 22:21

Quote:

Originally Posted by LAc000 (Post 88529)
Nem Htoolsal számolok.
És semmi féle ork kitámadásról nincs szó csak egy sima támadásról.

A csattát számolva minden esetben több mint 100K védőponttal volt jobb a védőnk,de bejött.És ez csak akkor fordulhat elő ha a tudóst nem számolja.

De kiváncsian várom a support válaszát:)

És ez mekkora hekin volt ha szabadna kérdeznem? Én nem H5-el számolok, és nekem nagyon pontosan számol...

LAc000 04-18-2007 22:28

Quote:

Originally Posted by Robin (Post 88653)
És ez mekkora hekin volt ha szabadna kérdeznem?

Az első csata 3975 hekin a második 7316on:)

Robin 04-18-2007 22:40

Quote:

Originally Posted by LAc000 (Post 88655)
Az első csata 3975 hekin a második 7316on:)

Na átszámoltam ;)
Az első csatánál nekem 300K, a 2.-nál 100K volt a különbség a védő javára...
Tekintve hogy ekkora területen vagy, feltételezem nem követtél el amatőr hibát, tehát egyértelmű a dolog:

Szóval szerintem valaki nem szeret téged odafennt :D

Ati 04-18-2007 22:43

Quote:

Originally Posted by Robin (Post 88657)
Tekintve hogy ekkora területen vagy, feltételezem nem követtél el amatőr hibát

A-ban sajnos sokszor előjönnek pedig "amatőr" hibák. :) Tekit ugye kör közben például felesleges az országban tartani, így gyakori, hogy körváltáskor is elfelejtődik, és máris ugrott minden tekibónusz... :)

All times are GMT +1. The time now is 12:44.