Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Tud-e bárki bármi hibáról? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1689)

Ati 04-23-2007 21:19

Quote:

Originally Posted by bpeet (Post 89803)
most jött ki egy hiba, ha embert lopok, nem csinál semmit a készülicsökkentésemen kívül, eredményt sem ír...

Ati oriszám priviben megy.

Tipp: nem létezik az ország, akitől lopni akarsz. Törölve lett, szintet lépett, törölt.

skiti 04-23-2007 21:21

esetleg messze van

bpeet 04-23-2007 21:23

Ati ha tudod nézd meg, mert ilyenkor régen annyit írt ki, h sikerült 0 embert ellopni. lépni nem lépett, mert mást tudtam tőle lopni.

Ati 04-23-2007 21:31

Quote:

Originally Posted by bpeet (Post 89806)
Ati ha tudod nézd meg, mert ilyenkor régen annyit írt ki, h sikerült 0 embert ellopni. lépni nem lépett, mert mást tudtam tőle lopni.

adj légyszi beállítások alatt levő kódot is, és hogy kitől mit akarsz pontosan. köszi

Ati 04-24-2007 09:38

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 89646)
Még mindig valami gond van a törpik házatáján, a súgó nincs összhangban a valósággal.

A törpék varázserejének pontosabb megfogalmazására volt egy külön topic, vagyis kettő. Azt hiszem megtettünk mindent, amit ezügyben meg lehetett. Ezt már nagyon a téma túllihegésének érzem, szálljunk le szegény szerencsétlen törpe varázslókról végre. :)

Valezius 04-24-2007 09:48

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 89898)
A törpék varázserejének pontosabb megfogalmazására volt egy külön topic, vagyis kettő. Azt hiszem megtettünk mindent, amit ezügyben meg lehetett. Ezt már nagyon a téma túllihegésének érzem, szálljunk le szegény szerencsétlen törpe varázslókról végre. :)

Igen, volt, meg is tettem a javaslatomat, de még is a te megfogalmazásod került be, amivel egyetlen gondom van, hogy nem igaz!!! Sőt örültem is, hogy végre módosításra került, egészen eddig.

Tények:
4500törpe varázsló nem tud meggömbözni egy 3500varival rendelkező törpét, max. tekerccsel és max morállal.
Ha igaz lenne, hogy a törpe varázslói 25%-kal gyengébbek, akkor ez nem így lenne. Mert akkor védekezésnél is gyengébbeknek kéne lennük.
Vagy a súgóban kéne szerepelnie, hogy "kivéve védekezésnél".

De ha nem akarod kijavítan a hibát, akkor én leszálltam a témáról. Csak akkor mond azt. :)

Ati 04-24-2007 09:57

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 89900)
Igen, volt, meg is tettem a javaslatomat, de még is a te megfogalmazásod került be, amivel egyetlen gondom van, hogy nem igaz!!! Sőt örültem is, hogy végre módosításra került, egészen eddig.

Tények:
4500törpe varázsló nem tud meggömbözni egy 3500varival rendelkező törpét, max. tekerccsel és max morállal.
Ha igaz lenne, hogy a törpe varázslói 25%-kal gyengébbek, akkor ez nem így lenne. Mert akkor védekezésnél is gyengébbeknek kéne lennük.
Vagy a súgóban kéne szerepelnie, hogy "kivéve védekezésnél".

De ha nem akarod kijavítan a hibát, akkor én leszálltam a témáról. Csak akkor mond azt. :)

A súgós témában ezt átrágtuk, ez a legjobb megfogalmazás, ami most kikerült, igazából én ezen tovább nem akarok ilyen értelmetlenül rágódni. Részemről a törpe varázslóerejének megfogalmazására irányuló törekvések lezárultak. Aki ennyiből nem érti, az kipróbálja.

Ati 04-24-2007 11:00

Quote:

Originally Posted by bpeet (Post 89806)

Ez is javítva. Ez jól működött, csak a visszajelző üzenet tűnt el valahol a süllyesztőben, ilyenkor elloptál 1 embert, de senki nem élte túl az utat.

Ati 04-24-2007 11:38

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 89706)
Esztétikai elírás.
Ha kiválasztok egy orit 1/A-ból, és rámegyek a szövetség felmérésére, akkor azt írja ki, hogy "NINCS ILYEN ORSZÁG!", nem azt kellene kiírni, hogy "NINCS ILYEN SZÖVETSÉG!"?

Csak hogy tényleg teljes legyen a javítás, ez a kis bővítés is bekerült. :)

Andrew 04-24-2007 15:31

jöttem én is szörszálat hasogatni baltával:D
a pontoknál van egy olyan gomb, hogy 'A legsikeresebb hódítósok'
a menüknél, ha megnézzük ( a Hadsereg kivételével) mindegyiknél a gombbal megegyező szöveg van az általa megnyitott oldal pergamenjében is
de a fent említett szövegre ha kattintunk, a megjelenő oldal pergamenjében a 'A legjobb Hódítósok' felirat díszeleg:rolleyes: és itt ütött szöget a fejembe, hogy akor hol itt a logika?:eek: :D:D:D

All times are GMT +1. The time now is 07:44.