![]() |
Quote:
Néhány jótanács. Átépülhetsz 30% kocsmára hogy ne nagyon férjenek be hozzád ez esetben lefogják vinni a tolvajaid készültségét nullára és lopni fognak védelmed gyenge lesz, kifosztanak és bevernek. ha tartasz bányát is akkor marad vagy "§%-od arra hogy barakkot meg tornyot épits. Előnye hogy szintlépés után ha átváltasz félelfre, elég csak a bányákat bontanod :) Lehet sirni a toliknak hogy ne lopjanak. Ez esetben a tolvajok 99%-a csak jobban fogja lopni a tekid, a maradék egy százalék a raktárad lopja ha nem sirsz akkor is. Tartsd a tekid a piacon. Igen ez jó ötlet :) Nem is értem hogy Ati miért találta ki ezt a hüyle tekit? semmi szükség rá. Hiszen épitesz még tanyát és már is annyi gabcsit termelsz, mint a tekivel, épitesz még pár barakkot és máris akkora védelmed van mintha bent lenen a tekid :) bánya teki, erre végképp nicns szükség, teljesen felesleges egy törpének, fedezzfel még bányákat. Szóval teki lopás ellen hasznosan védekezni a következő képp lehet, szint lépés után válts óriásra vagy gnómra. sokkal kevésbé lesz gondod a teki lopással. Esetleg még az is jó lehet hogy belépsz egy jó szövibe, tanya free törpöt tartasz, és a szövijeid minden lopást szigorúan megbüntetnek. -Nem találsz ilyen normális szöviket? -Nincs időd öt hat körönként etetni? Jah, akkor miért játszol ezzel a játékkal? Valamire való játékos a monitorral a fején éli az életét, nicsn magán élete, nem jár dolgozni, nem kell a családjával foglakozni, semmi dolga, csak egész nap a teki lopást figyelni és körönként kétszer távolt nézni. |
Quote:
|
Quote:
Rendszeresen leirtam h mikor hány kapu volt rám, hogy hányan száltak le a tekimröl kérésre :) Jah és lehet hogy én meg túloztam, nem 99% csak 95% |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De én elismerem a hiénázás létjogosultságát is, sőt. |
Quote:
|
Quote:
|
szóval teki lopás ellen a megoldás az, hogy te magad is tolvaj leszel, vagy fajtváltasz. Hát nem sok szép...
a tekercsekkel egyébként is sok baj van. lopják, közbe meg kopik, van ahol iszonyat magas ára van, máshol meg ha utánnad dobják se kell. én különválasztom a termelési és a háborús korszakot. termelés közben kb üres az ország, csak tornyos íjak vannak, meg varik. nincs raktár erdő az országban, szal nem igazán lehet lopni (egyébként is ez a leghatásosabb: a semmiből csak a semmi vihető :) ) Amikor már úgy érzem, hogy van elég aranytartalékom, akkor átépülök, és feljebb kúszok. persze ezt szöviben kicsit nehezebb kivitelezni, de nem lehetetlen. Ha meg nagyon alulról lopnak, akkor meg a szövi tolvaja, meg varija kérleli a kollegát a célpont váltásra :D |
All times are GMT +1. The time now is 04:36. |