Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Tekilopás ellen (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1677)

Gyula 04-17-2007 22:41

Quote:

Originally Posted by System (Post 87460)
Sziasztok...törp vok és persze a szokásos a problémám.:( Teljesen leirtják a tekercseim.Azt szeretném megtudni,van-e vmi tipp vagy módszer,hogy hogyan lehet ezt megakadályozni,vagy a már ellopott tekiket esetleg a legegyszerűbb és legygyorsabb módon pótolni.?Mi a véleményetek?:confused:

Ebben a kérdésben eléggé tapasztalt vagyok :)
Néhány jótanács.

Átépülhetsz 30% kocsmára hogy ne nagyon férjenek be hozzád
ez esetben lefogják vinni a tolvajaid készültségét nullára és lopni fognak
védelmed gyenge lesz, kifosztanak és bevernek.
ha tartasz bányát is akkor marad vagy "§%-od arra hogy barakkot meg tornyot épits.
Előnye hogy szintlépés után ha átváltasz félelfre, elég csak a bányákat bontanod :)

Lehet sirni a toliknak hogy ne lopjanak.
Ez esetben a tolvajok 99%-a csak jobban fogja lopni a tekid, a maradék egy százalék a raktárad lopja ha nem sirsz akkor is.

Tartsd a tekid a piacon.
Igen ez jó ötlet :) Nem is értem hogy Ati miért találta ki ezt a hüyle tekit? semmi szükség rá.
Hiszen épitesz még tanyát és már is annyi gabcsit termelsz, mint a tekivel, épitesz még pár barakkot és máris akkora védelmed van mintha bent lenen a tekid :)
bánya teki, erre végképp nicns szükség, teljesen felesleges egy törpének, fedezzfel még bányákat.

Szóval teki lopás ellen hasznosan védekezni a következő képp lehet, szint lépés után válts óriásra vagy gnómra. sokkal kevésbé lesz gondod a teki lopással.

Esetleg még az is jó lehet hogy belépsz egy jó szövibe, tanya free törpöt tartasz, és a szövijeid minden lopást szigorúan megbüntetnek.
-Nem találsz ilyen normális szöviket?
-Nincs időd öt hat körönként etetni?

Jah, akkor miért játszol ezzel a játékkal? Valamire való játékos a monitorral a fején éli az életét, nicsn magán élete, nem jár dolgozni, nem kell a családjával foglakozni, semmi dolga, csak egész nap a teki lopást figyelni és körönként kétszer távolt nézni.

Valezius 04-17-2007 22:44

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 88424)
Lehet sirni a toliknak hogy ne lopjanak.
Ez esetben a tolvajok 99%-a csak jobban fogja lopni a tekid, a maradék egy százalék a raktárad lopja ha nem sirsz akkor is.

Ezzel nem értek egyet, lehet, hogy csak naív vagyok. :)

Gyula 04-17-2007 22:47

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 88425)
Ezzel nem értek egyet, lehet, hogy csak naív vagyok. :)

Ne haragudj, de igen, naiv vagy. Sokat játszottam törpivel és egy időben elég sokat közvetitettem egy másik topicban hogy hogy alakul a törpöm élete :)
Rendszeresen leirtam h mikor hány kapu volt rám, hogy hányan száltak le a tekimröl kérésre :)

Jah és lehet hogy én meg túloztam, nem 99% csak 95%

Burning 04-18-2007 13:46

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 88427)
Ne haragudj, de igen, naiv vagy. Sokat játszottam törpivel és egy időben elég sokat közvetitettem egy másik topicban hogy hogy alakul a törpöm élete :)
Rendszeresen leirtam h mikor hány kapu volt rám, hogy hányan száltak le a tekimröl kérésre :)

Jah és lehet hogy én meg túloztam, nem 99% csak 95%

ez már jelentős különbség:p

Vas 04-18-2007 13:58

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 88415)
Ha nem állsz bosszút, akkor gyenge vagy. És a gyenge a hiénák martaléka lesz.
Kár, hogy hozzám nem jutnak el a szóbeszédek, hogy ki a gyenge. :D

Pedig a súgó szerint van ilyen szóbeszéd:

Hogy hogyan tudhatod meg, hogy ki fertőzött a csoportodban? Következtethetsz, hallgathatsz a szóbeszédekre, vagy tapasztalat alapján.

Milyen jó lenne, ha jönne néha rendszerüzi, hogy hallottad a szóbeszédet xy beteg, vagy gyenge még egy tolit se talál meg. :D :D :D

már gyűlnének is a dögkeselyű orik körlötte:D

Burning 04-18-2007 16:45

Quote:

Ha nem állsz bosszút, akkor gyenge vagy. És a gyenge a hiénák martaléka lesz.

Hogy hogyan tudhatod meg, hogy ki fertőzött a csoportodban? Következtethetsz, hallgathatsz a szóbeszédekre, vagy tapasztalat alapján.

Milyen jó lenne, ha jönne néha rendszerüzi, hogy hallottad a szóbeszédet xy beteg, vagy gyenge még egy tolit se talál meg. :D :D :D

és te egész nap ezeket ünéd mi:p

Valezius 04-18-2007 17:11

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 88551)
és te egész nap ezeket ünéd mi:p

Nem, tőlem messze lennének ;)
De én elismerem a hiénázás létjogosultságát is, sőt.

Vas 04-18-2007 20:22

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 88554)
Nem, tőlem messze lennének ;)
De én elismerem a hiénázás létjogosultságát is, sőt.

szegény betegek...:D

antitalentum 04-21-2007 12:06

Quote:

Nos, van ilyen szóbeszéd, csak kár, hogy anarch jár érte! :) A fórum lenne elvileg a terepe a szóbeszédnek, csak hát infót kiadni saját s más országról tilos. S a betegség meg eléggé infó jelegű! :D

sasa 05-18-2007 10:29

szóval teki lopás ellen a megoldás az, hogy te magad is tolvaj leszel, vagy fajtváltasz. Hát nem sok szép...
a tekercsekkel egyébként is sok baj van. lopják, közbe meg kopik, van ahol iszonyat magas ára van, máshol meg ha utánnad dobják se kell.
én különválasztom a termelési és a háborús korszakot. termelés közben kb üres az ország, csak tornyos íjak vannak, meg varik. nincs raktár erdő az országban, szal nem igazán lehet lopni (egyébként is ez a leghatásosabb: a semmiből csak a semmi vihető :) ) Amikor már úgy érzem, hogy van elég aranytartalékom, akkor átépülök, és feljebb kúszok. persze ezt szöviben kicsit nehezebb kivitelezni, de nem lehetetlen.
Ha meg nagyon alulról lopnak, akkor meg a szövi tolvaja, meg varija kérleli a kollegát a célpont váltásra :D

All times are GMT +1. The time now is 04:36.