Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Tippek törpe országoknak... Stratégiák törpékkel... (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=167)

DearCody 04-23-2006 00:35

Törpe...yeah!!!

Teljesen egyetértek az eddigiekkel. A törpe nagyon jó, igaz csak hadisnak. A legcsúnyább hátránya szerintem a tekikopás...szóval tekizni elég nehéz vele. :( (kivéve ha sok a könyvtárad) Amúgy aki jól játszik törpével, mindig tele van pénzzel, 5. szint fölött meg pláne. Ezért én fölöslegesnek tartom az ipari és gazdasági tekik írását. (Így meg jól lehet írni a többit). Varizni meg magára tökéletes, másra meg nem nagyon érdemes.
1 szó, mint 100, a törpe király faj!!! :D

track 04-23-2006 17:21

na ja és tényleg a vari része nekem is szúrja a szemem, de ez van:D nekem még 5ösön vaok a törpi orimal, és nem sokára fogok lépni a 4be de már nagyon várom mert tuti piacozni fogok 1000rel:D

Alba 04-24-2006 07:24

a törpe a fenti csoportokban egyre erosodik egyreszt a love miatt marreszt meg a bonuszai egyre jobban kijönnek...
A legkevesebb haz kell neki és erosek a seregei.
A legjobban eheztetheto faj a raktarak nagy kapactása miatt.Es nem gond a gabona vasarlasa hiszen a lovet megszerzi a banyakbol mg a kovacsbol...

Láma 04-24-2006 07:26

Quote:

Originally Posted by Alba
a törpe a fenti csoportokban egyre erosodik egyreszt a love miatt marreszt meg a bonuszai egyre jobban kijönnek...
A legkevesebb haz kell neki és erosek a seregei.
A legjobban eheztetheto faj a raktarak nagy kapactása miatt.Es nem gond a gabona vasarlasa hiszen a lovet megszerzi a banyakbol mg a kovacsbol...

a seregei nem erősek, legfeljebb sokan vannak:D

Alba 04-24-2006 07:42

Quote:

Originally Posted by Láma
a seregei nem erősek, legfeljebb sokan vannak:D

Az éppen elég.Amugy a 40% hadugy miatt nem is olyan gyengék...
A törpével nem a seregekkel van a baj hanem a varikkal meg a tolikkal...

track 04-24-2006 12:41

hát igen és épp ez a baj! hiába van majdnem 1k val több tolim akkor se tok lopni pedig na mind1 jó a törpi!

Alba 04-24-2006 13:09

De nem is kell lopnod mert a törpe nem arra való...
Hatalmas összegeket lehet szerezn a piacozással a fentebi csoportokban...
Siman lehet éheztetni a törpöt.Megfelelő raktárszámmal és pénzzel - többezer bálát is elvisz siman....
Serege lesz szépen és vari toli annyi lesz hogy azert ne szivassa meg midenki.

track 04-24-2006 15:22

hát igen!

vki tud felírni egy ép listát hogy mi a jó monjuk 1000 hekire??

DearCody 04-24-2006 19:31

Volt szó arról, h nem erős a sereg. Szerintem meg az. Tényleg sokat számít a 40% hadügy. A variról meg annyit, h magadra jól tudsz varizni, toliból meg csak azért érdemes tartani 1 keveset, h a lopás mértékét csökkentsük. Ha meg gáz van akkor meg a sok lóvéval úgy is pótolod a hiányt...főleg felsőbb szinteken.

Láma 04-24-2006 21:17

Quote:

Originally Posted by DearCody
Volt szó arról, h nem erős a sereg. Szerintem meg az. Tényleg sokat számít a 40% hadügy. A variról meg annyit, h magadra jól tudsz varizni, toliból meg csak azért érdemes tartani 1 keveset, h a lopás mértékét csökkentsük. Ha meg gáz van akkor meg a sok lóvéval úgy is pótolod a hiányt...főleg felsőbb szinteken.

ha csak sereg bónuszokat nézünk, a 40% hadügyijével leelőzi az embert meg a hullát. és ennyi. a fél-elfnek van 10% védbónusza, az óriásnak van 15%*30%a, a többiek meg 40% vagy több bónusszal rendelkeznek erre.

All times are GMT +1. The time now is 08:02.