Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Új tolvaj akció (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1648)

Kutyuleee 04-08-2007 17:20

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 86088)
az isten szerelmére, hat körre nem lehet csak úgy lerengetni, akkor vagy nagyon kicsik a pontkülönbségek, vagy nagyon magas hekin történik
és szerintem esetedben az első...
ekkor annyit kell csak tenned, hogy hirtelen beépítessz mindent, és máris két körre leszel, esetleg lefokozol pár katit, és lám, ott vagy mellette
akkor küldessz rá egy pusztítást, és máris nem fogtok egymástól eltávolodni

ha valami nem megy, ne a játékot próbáld meg rögtön változtatni;)

teljesen egyetértek veled
mondjuk ahol ilyen előfordul ott általában még sok fincsi kezdő mf is tanyázik :D én inkább lefele ütnék egyet földre és úgy teremnék melette... hasznosabb megoldás a fokozásnál, és gyorsabb a beépitésnél...

Kutyuleee 04-08-2007 17:23

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 86097)
és egyébként is...miért próbál 6 körre gömbizni egy hadis? :eek:

nem 6körre probálta csak oda rengették le:D
mondjuk gondolom MF vagy, ha meg tényleg durva varis, akkor vszinü szövis, tehát mindenkép a diplomáciát ajánlom...

Andrew 04-08-2007 17:24

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 86098)
teljesen egyetértek veled
mondjuk ahol ilyen előfordul ott általában még sok fincsi kezdő mf is tanyázik :D én inkább lefele ütnék egyet földre és úgy teremnék melette... hasznosabb megoldás a fokozásnál, és gyorsabb a beépitésnél...

jaja, ez megint egy kecsegtető megoldás, és még lesz egy kis extra földed is

na de most már aztán higgyél nekünk, mert ha 5 percenként visszarohangálok, sose leszek készen a mákos gubával:D:D

Kutyuleee 04-08-2007 17:25

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 86100)
jaja, ez megint egy kecsegtető megoldás, és még lesz egy kis extra földed is

na de most már aztán higgyél nekünk, mert ha 5 percenként visszarohangálok, sose leszek készen a mákos gubával:D:D

kaja kaja kaja:D:D:D amúgy még annyit, hogy ha 2 hadis orid van, nem hiszem hogy sokat toliztál volna igazán... úgyhogy sztem higyj nekünk:D még egy vérbeli tolis is röhögne sztem ezen az ötleten:D

bpeet 04-08-2007 17:43

Quote:

Originally Posted by Penya (Post 85993)
Azért ne túlozzunk, óriás kap 80% védelmet sziesztából a varigyilokra de egy toli nem kap semmit a mérgezésre. Ráadásul a készültséget is lent tudja tartani egy vari amit egy toli nem tud.

Persze bosszantó ha akciózik egy toli de sztem az is az ha beverik a tolit földre.

az ember toli meg tükrözi a varikat. a faji varázslatokat ne keverjük már bele.

meg apró különbség, h ha leszeded a varikészülit, a saját védővariját sem tudja felrakni.

oké, lehessen varázsló-készültséget csökkenteni, de akkor legyen olyan toliakció pl: "őrködés" amit ha nem teszel fel, akkor 20%-al kevesebb a tolvajvédelmed. meg olyan, pl: "hadsereg szórakoztatása" amit ha nem teszel fel x körönte, akkor kevesebb a védelmed 20%-al, és a többit találjátok ki...

Persze elvetemült ötletek (nem is gondoltam komolyan), csak érzékeltetni akarom a különbséget a varázsló-készültség és a tolvaj-készültség között.

jó ez így ahogy most van.

Zsáni 04-08-2007 18:06

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 86099)
nem 6körre probálta csak oda rengették le:D

igazad van, sorry :)

Penya 04-08-2007 19:02

Quote:

Originally Posted by bpeet (Post 86104)
az ember toli meg tükrözi a varikat. a faji varázslatokat ne keverjük már bele.

meg apró különbség, h ha leszeded a varikészülit, a saját védővariját sem tudja felrakni.

oké, lehessen varázsló-készültséget csökkenteni, de akkor legyen olyan toliakció pl: "őrködés" amit ha nem teszel fel, akkor 20%-al kevesebb a tolvajvédelmed. meg olyan, pl: "hadsereg szórakoztatása" amit ha nem teszel fel x körönte, akkor kevesebb a védelmed 20%-al, és a többit találjátok ki...

Persze elvetemült ötletek (nem is gondoltam komolyan), csak érzékeltetni akarom a különbséget a varázsló-készültség és a tolvaj-készültség között.

jó ez így ahogy most van.

Ezt most miért nekem mondod? Láttad vhol h azt mondtam volna h ez sztem jó 5let?

Trek 04-08-2007 22:21

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 86083)
te miről beszélsz? :)
tudod, ha a varis lenullázza a tolist, akkor a tolis felrakja a regenerálódást, és láss csodát gyorsabban nő a készüli, és képzeld, egész 100-ig képes menni :)
és képzeld, ha a varis lenullázza a tolit, akkor a varisnak is lemegy a készülije, és képzeld, neki is meg fog nőni, méghozzá szintén 100-ra...
elképesztő...

Eme hozzászólásod alapján te sem tűnsz túl tapasztaltnak... Képzeld a varis rányomja a vihart, szárazságot stb, akkor a tolis örül ha ezeket le tudja nyomni, nemhogy varázslatot feltenni. És képzeld ha ez le is nyomja a tolis pár körön belül, a varis simán küldi az újabb áldást.
Belátom h a varik készijének lenyomása nem jó módszer, ezért már írtam, h ha nem is offenzív, de vmi deffenzív segítség jó lenne a toli felfedés ellen. Például hogy egy varázslattal a varis ne nyomhassa le a készit 14%al, vagy a tolis tehessen vmit ami csökkenti ennek a hatását.

Trek 04-08-2007 22:25

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 86094)
nem is megoldhatatlan :)
én is ott vagyok, és éppen építkezek, minimális bányával, ugyanis 2, az majdnem 0 :D

És nem mindegy, hogy "csak úgy építkezel", vagy a rengetés miatt. Például ha naponta 6x renget 6 körről, ami simán lehetséges, és 3-4 épületet dönt le eggyel, akkor az már 18-24 épület naponta, de ennél simán több is lehet. Ezt 2-2 bányával nem bírod tartani...

Kubbi 04-08-2007 22:42

Quote:

Originally Posted by Trek (Post 86166)
Például hogy egy varázslattal a varis ne nyomhassa le a készit 14%al, vagy a tolis tehessen vmit ami csökkenti ennek a hatását.

Az már most is max 10%...:p

All times are GMT +1. The time now is 12:23.