Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Új Varázslat(ok) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=164)

Lepidus 02-04-2006 22:43

najó..megvan kedvenc hozzászólásom egy jó időre..szeretlek csokibácsi!:D..de jót nevettem úristen..:p

lll 02-05-2006 14:34

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi
Egyensúly. Egészen addig, amíg jön valaki, aki kitalálja, hogy legyen új varázslat, amely lerombolja a varázshidat. Aztán erre lenne egy új ellenvarázslat, mely megidézi Charon-t, aki szépen átszállítja a mocsáron a seregedet.
Jön Pistike, aki kitalálja a Charon mérgezése tolvajakciót (hogy ne csak varázslatok legyenek), az ellenfél serege újra beleragad a mocsárba.
Jön Pistike 2.0, megemlíti, hogy ott a napsütés varázslat, lehessen már seregre is varázsolni és akkor a mocsár megszikkad, simán menetel tovább a sereg.
Lehet ezt még folytatni sokáig ...
Javaslom a mágikus hőpajzs varázslat bevezetését, mely a jégesőt csendes záporrá alakítja, ezáltal jégeső esetén a tanyák termelését megnöveli 10%-al.

nah ez tényleg jópofa volt:D

Lepidus 02-13-2006 21:45

csokibácsi adsz msnt?:p mert ha mindig ilyenekt találsz ki jó leszel házibohócnak:D

Senki 02-13-2006 22:47

Belegondolva a témába egy ötletet egy barátom búgta itt: térkapuk bezárása :rolleyes: ez jó poén lehet... ha sokat nem is ér de azért jó lenne rácsukni a tolikra lopás közben :)

Meat® 03-30-2006 04:02

:)

van ebben a topicban minden.. a kiküldött seregekre vmi varázslat nem lenne hülyeség... de jo igy szerintem ahogy van! szárazság helyett sáskajárás :P Növekedés helyett meg esőtánc?? :)

Phoenix 03-30-2006 08:18

Quote:

Originally Posted by Meat®
...Növekedés helyett meg esőtánc?? :)

bár sztem az esőtánc kicsit hülyén nézne ki...nem indiánok ezek :D

Meat® 03-30-2006 11:06

És meg is van az új faj: indián személyiség: sámán :)

Phoenix 03-30-2006 11:12

Quote:

Originally Posted by Meat®
És meg is van az új faj: indián személyiség: sámán :)

tulajdonságai?? :p

spirit.. 04-05-2006 10:34

Bejöttem,erre látom itt senki sem komplett,de nekem nagyon tetszik a térkapuk bezárása varázslat. :) Itt mindenki fog zöldet kapni :)

Senki 04-05-2006 10:58

héé! nem látom a zöldemet :D

mondjuk el tudom képzelni.. bezárogatod a térkapukat... fel lehe húzni a tolist rendesen. két lopás után eltűnik a kapuja :D már látom magam előtt a térkapuk eltűnedezését... persze úgy kellene megoldani hogy mindenki csak a rá nyitot térkaput zárhassa be. a sajátot nem. mert így kicsit könnyű lenne lopni megtévesztéssel együtt... duplán nincs bukás... (tényleg, működik az a vari egyáltalán, mert sok értelme amúgy sincs a kapuk miatt, de amikor loptam úgy hogy fent volt és a 4.nél bebuktam... aztán bezért a kapu... és a zárás után jött egy zöld, hogy nem kellene lopnom... ehh... :confused: )

All times are GMT +1. The time now is 23:44.