![]() |
najó..megvan kedvenc hozzászólásom egy jó időre..szeretlek csokibácsi!:D..de jót nevettem úristen..:p
|
Quote:
|
csokibácsi adsz msnt?:p mert ha mindig ilyenekt találsz ki jó leszel házibohócnak:D
|
Belegondolva a témába egy ötletet egy barátom búgta itt: térkapuk bezárása :rolleyes: ez jó poén lehet... ha sokat nem is ér de azért jó lenne rácsukni a tolikra lopás közben :)
|
:)
van ebben a topicban minden.. a kiküldött seregekre vmi varázslat nem lenne hülyeség... de jo igy szerintem ahogy van! szárazság helyett sáskajárás :P Növekedés helyett meg esőtánc?? :)
|
Quote:
|
És meg is van az új faj: indián személyiség: sámán :)
|
Quote:
|
Bejöttem,erre látom itt senki sem komplett,de nekem nagyon tetszik a térkapuk bezárása varázslat. :) Itt mindenki fog zöldet kapni :)
|
héé! nem látom a zöldemet :D
mondjuk el tudom képzelni.. bezárogatod a térkapukat... fel lehe húzni a tolist rendesen. két lopás után eltűnik a kapuja :D már látom magam előtt a térkapuk eltűnedezését... persze úgy kellene megoldani hogy mindenki csak a rá nyitot térkaput zárhassa be. a sajátot nem. mert így kicsit könnyű lenne lopni megtévesztéssel együtt... duplán nincs bukás... (tényleg, működik az a vari egyáltalán, mert sok értelme amúgy sincs a kapuk miatt, de amikor loptam úgy hogy fent volt és a 4.nél bebuktam... aztán bezért a kapu... és a zárás után jött egy zöld, hogy nem kellene lopnom... ehh... :confused: ) |
All times are GMT +1. The time now is 23:44. |