Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Miért??? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1639)

Synkel 04-10-2007 19:38

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 86649)
Minek írtok egyáltalán ződet? :)

Mert ha az ilyenek nem írkálnának, akkor te pl tök feleslegesé válnál, Ati kirúgna, összevesznétek, a stressz miatt libát libára halmoznál a munkahelyeden, és kirúgnának, éheznél, fáznál, ráadásul a rossz közérzeted miatt még az a Hollandus is elfordulna tőled...

Szal hajrá fiatalok, menjenek a ződek, sőt ha jól belegondolok, talán az írásjogot se kéne megvonni:D:D:D

Fefe013 04-10-2007 19:41

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 86653)
kapa kellene a kezükbe nem billentyűzet :D:D:D

Ne is emlegesd kérlek!:eek:
Most cseréltem le a kapát billentyűzetre, visszacserélni már nem nagyon szeretném:D:D:D:D:D

Goldy 04-10-2007 19:51

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 86654)
Mert ha az ilyenek nem írkálnának, akkor te pl tök feleslegesé válnál, Ati kirúgna, összevesznétek, a stressz miatt libát libára halmoznál a munkahelyeden, és kirúgnának, éheznél, fáznál, ráadásul a rossz közérzeted miatt még az a Hollandus is elfordulna tőled...

Szal hajrá fiatalok, menjenek a ződek, sőt ha jól belegondolok, talán az írásjogot se kéne megvonni:D:D:D

Ez mind előbb fordul elő ha még több ződet írtok :)

Amúgy semmi közöm a jelentet ződekhez... ne hozzál velük összefüggésbe mert mégmnagyobb morális válságba kerülök :)

Synkel 04-10-2007 19:57

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 86658)

Amúgy semmi közöm a jelentet ződekhez... ne hozzál velük összefüggésbe mert mégmnagyobb morális válságba kerülök :)

Nem venném a lelkemre a morális válságod növelését:)

Tsobi 04-10-2007 22:38

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 86658)

Goldy,ahányszor valami szóba kerül,hogy te miben vagy benne,mindig azt mondod,hogy neked ehhez,meg ahhoz semmi közöd...
Mit csinálsz Te pontosan? :confused: :D :confused:

Remedy 04-10-2007 23:50

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 86762)
Goldy,ahányszor valami szóba kerül,hogy te miben vagy benne,mindig azt mondod,hogy neked ehhez,meg ahhoz semmi közöd...

A zoldeket biralja el, meg a jksz bejelenteseket nezi, es a multiszurot foltozgatja... Valamint a supportos levelekre valaszol....

(fenti post teljes ironiaval atszove szuletett, keretik nem komolyan venni) :)

Goldy 04-11-2007 05:57

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 86762)

csak fórum, meg ha van kérdésed írd meg.

de a supporthoz, klán név átíráshoz, ori név elfogadáshoz és legfőképp a ződekhez!!! semmi közöm

merlin 04-11-2007 11:12

Quote:

Originally Posted by attila1988 (Post 85335)
Miért nem lehet, privát üzenetben úgy beszélni ahogy akarok, miért kell azért egy hétre kitiltani a játékból, Ha valakinek nem tetszik a hangnem akkor tegyen mellőzött országgá és kész... És miért támadhatnak addig, az országom mégse fejlődhet. Arra meg külön kíváncsi vagyok, hogy a VIP körök addig csökkennek-e amíg nem tudok belépni... Ez egy gyerekes óvodás módszer, hogy szaladunk a supporthoz, hogy csúnyán beszéltek velünk egy üzenetben. Kíváncsi lennék arra, hogy más hogyan reagál arra, ha elküld 10.000 elitet támadni (felfelé) aztán alulról egy kis csira betámad elvisz egy csomó barakkot aztán a 10.000-ből egy rakás elitet el kell adnia a helytartónak, hogy ne menjenek el...

sztem nem az a kis csíra, aki beüt

LotR 04-11-2007 12:58

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 86782)
csak fórum, meg ha van kérdésed írd meg.

de a supporthoz, klán név átíráshoz, ori név elfogadáshoz és legfőképp a ződekhez!!! semmi közöm

hmm akkor mért írod, h minek írtok?
Hisz nem téged terhel... :p

API 04-11-2007 13:21

Quote:

Originally Posted by attila1988 (Post 85335)
Miért nem lehet, privát üzenetben úgy beszélni ahogy akarok, miért kell azért egy hétre kitiltani a játékból, Ha valakinek nem tetszik a hangnem akkor tegyen mellőzött országgá és kész... És miért támadhatnak addig, az országom mégse fejlődhet. Arra meg külön kíváncsi vagyok, hogy a VIP körök addig csökkennek-e amíg nem tudok belépni... Ez egy gyerekes óvodás módszer, hogy szaladunk a supporthoz, hogy csúnyán beszéltek velünk egy üzenetben. Kíváncsi lennék arra, hogy más hogyan reagál arra, ha elküld 10.000 elitet támadni (felfelé) aztán alulról egy kis csira betámad elvisz egy csomó barakkot aztán a 10.000-ből egy rakás elitet el kell adnia a helytartónak, hogy ne menjenek el...

miért...

miért nem kaptam az aktív játékom során sosem olyan üziket, amelyeken jókat röhöghettem volna...:(

:) sztem ezt a topikot lehet töröltetni kellene... mulatságos...
és csak a helyet foglalja...:):D :D :D

All times are GMT +1. The time now is 02:00.