![]() |
Quote:
|
Írtam egy hosszú HSZ-t erre nem kiléptetett? :D
(Másnaposan 2x) Élőhalottal nem játszanék sosem... + tolis se lennék ,így nem lennék se fél-elf, se elf, se ember. Ember: anno támogattam az ember faj tatarozását.... De ugy emlékszem Bubba javasolta a 4x, 4,5x-es tükörpajszt... Javítsatok ki ha tévedek, de nem értem hogy lett 5x-ös végül? A nagy átka, hogy létrejött egy faj ami 4-5-6-7 körről úgy tud ártani, hogy a játék nagyrészében nem tud vele mit kezdeni egy egész szövi se mert sérthetetlen... Bontani meg sokkal drágább lenne a közelébe, így marad az ima hogy verje már be vki földre, hogy végképp ne tudjon ártani.. Elf: sztem nem táp. Persze én nálam az alap a szövetség, és nem az mf. Így már máris sebezhető , mert tekizhető... Szval sztem nem táp... Mi szövinkbe 5.-en fél-elf a tolis, 4.-en fél-elf, de volt elf is... 4-től felfelé nekem az elf tolis jobban tetszik a szövetségben... 1 jó varis + 1 elf és a fél szövetség seregéről hirtelen nem tud semmit az ellen, hogy épp hol van.. és lát két pitbull orit.. elég nagy visszatartó erő szerintem. Aszem másnaposan elég ennyit elmélkedni:D ( elkezdett beleszédülni , kapaszkodik a klaviaturába) Ez magánvélemény! Lehet osztani , nem osztani, de kulturáltan. Ilyenkor érzékeny az ember a beszólásokra! :D |
Én ellenfélként a bebetonozott óriást utálom a legjobban -abszurdnak tartom a létüket. A beton elf legalább lophat, míg ezzel az óriással semmit nem lehet csinálni piacoláson kívül. Rontja az összképet :)
Játszani meg hullával nem játszanék -egyszer teszteltem, de soha többet hulla :) |
Hát persze, hogy az óriást :D
Mindig örömmel bántom őket. :D |
szerintem az elfnek éppen elég nagy hátrány a fedezési korlát. a megalománok nem is viszik :)
elffet nem szeretem amikor spontán jön, ha háború van és úgy lop messziről akkor Istenem ez van, megyek és ott csapom szét. egy elf azért ha hadis könnyen sebezhető, mert több sereg is befér egy oritól, ha meg tolis akkor egy full hadi fér be. a variról ne beszéljünk mert az abszurd :D |
Quote:
|
szerintem te olvasol félre:)
|
Quote:
Hát szerintem meg nem igen fér be többsereg :) Egy elf ha hadis, az én véleményem szerint kivesebb védőt kell hogy otthon hagyjon :) |
az én véleményem szerint az elf ha hadis akkor simán zúzható egy 45%-os óriás varis-hadival
és nem számít h az elfnek kis 5-öse van vagy 4-ese. |
Quote:
tegyél egy hadis elfbe csak 50% barackot, meg 10% tornyot, számold ki hogy beijjazva mekkorát véd :) Majd számold ki hogy a te 45% os óriásod, ha 100% támadóbarakkal kitámad akkor mekkora a támadópontja :) és meg fogod látni hogy meg se közeliti az elf védőpontját :)) és azt nem is emlitem hogy jobb esetben tudós az az elf :)) |
All times are GMT +1. The time now is 00:42. |