![]() |
invisible:
1. a szövitagon keresztül lopni is lehet, s infóhoz jutni is tudtok. 2. Térkaput bárkire tudsz nyitni. |
Quote:
|
Quote:
Nektek nyitni kell rá egyet ha be akartok férni hozzá... |
Pontosítás
Igen bocs. Így helyes.
,,Nem szükséges azonban, hogy a nyitott térkapu közvetlenül közted és az áldozat között legyen. Nyitott térkapunak számít (vagyis ezen keresztül a kiszemelt ország támadható), ha: Te nyitottál térkaput az ellenfélre, az ellenfél nyitott Rád térkaput, ha valamelyik szövetségesed rendelkezik nyitott térkapuval a célpontra, ha a célpont nyitott térkaput valamelyik szövetségesedre, ha a célpont valamelyik szövetségesére nyitottál térkaput, ha a célpont valamelyik szövetségese rendelkezik nyitott térkapuval Feléd. FONTOS! Természetesen a térkapu csak a fent leírt mélységig működik, tehát ha a szövetségesed nyitott térkaput a célpont szövetségesére, az a Te szempontodból NEM számít nyitott térkapunak a célpont felé!" |
Ezeket úgy nagyjából értettem, mert átbogarásztam jópárszor a súgót, csak hát néha marad nyitott kérdés.:)
Így azonban már ezeket is megértettem.:) |
A HSZ-mel erre próbáltam célozni:)
Lehet nem sikerült:p rég olvastam már sugót... FONTOS! Természetesen a térkapu csak a fent leírt mélységig működik, tehát ha a szövetségesed nyitott térkaput a célpont szövetségesére, az a Te szempontodból NEM számít nyitott térkapunak a célpont felé!" |
Quote:
|
már azon gondolkodom, hogy itt is kéne csinálni egy diplomácia topikot:)
|
Quote:
|
Sajnos nekem még nem sikerült jó szövit kifognom. Pedig soha nem diplomáciából kötöttem, hanem hívtak. Vagy pont ez volt a gond...?!
|
All times are GMT +1. The time now is 17:01. |