Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Fél-elf stratégiák & trükkök (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1618)

richardka 04-18-2007 07:12

Quote:

Originally Posted by Registry/Duci (Post 87682)
ha toli akkor sztem ember, én azoktol jobban félek. A félelfeket hamar lezúzzák az óriás varik, egy szöviháborúba az az első. Leviszik a %-ot és onnan a félelf csak egy csendes szemlélődő.

Oriás ellen nem kell annyi toli:)) akkor be kell rántani pár varit és akkor sok sikert, igaz ehhez tartalék kell.

Atmos 04-19-2007 11:14

Sziasztok!
Szerintetek lehetséges hosszútávon félelfel nagy 5.-ben torony és barakk nélkül játszani? Magányos farkasként, csupán varist tolist tartva kicsit éhezve és csak sok körrel fölfele próbálkozva. Mert ha beütik akkor 10% toronnyal is beütik, de a helyükre rakott tolik/varik csak növelék lopási képességét. És szerintem simán tarthat annyi varit, hogy a környékéről csupán tápvarik gömbözhetik sikeresen. A többi meg csak mázli kérdése. (vagy ezt hívják elfnek?)

Remedy 04-19-2007 11:23

Quote:

Originally Posted by Atmos (Post 88723)
Sziasztok!
Szerintetek lehetséges hosszútávon félelfel nagy 5.-ben torony és barakk nélkül játszani? Magányos farkasként, csupán varist tolist tartva kicsit éhezve és csak sok körrel fölfele próbálkozva. Mert ha beütik akkor 10% toronnyal is beütik, de a helyükre rakott tolik/varik csak növelék lopási képességét. És szerintem simán tarthat annyi varit, hogy a környékéről csupán tápvarik gömbözhetik sikeresen. A többi meg csak mázli kérdése. (vagy ezt hívják elfnek?)

Mindent lehet, de ha rajonnek, mire atepulsz, nem marad az orszagodbol semmi :P

Atmos 04-19-2007 11:31

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 88729)
Mindent lehet, de ha rajonnek, mire atepulsz, nem marad az orszagodbol semmi :P

Nem átépülésre, hanem szabira gondoltam:)

Toti 04-19-2007 11:40

Quote:

Originally Posted by Atmos (Post 88730)
Nem átépülésre, hanem szabira gondoltam:)

De arra figyelj, hogyha támadtál, akkor 12 óráig nem enged szabira. ez lehet tolikkal való támadás is. úgyhogy legrosszabb esetben még az átépítés is gyorsabb.

Andrew 04-19-2007 15:08

Quote:

Sziasztok!

de azért szerintem nem mindegy, hogy 1-2 avagy 5 sereggel ütnek be egyszerre :o

skiti 04-19-2007 15:13

nekem mondjuk tetszene ha minden félelf torony és barakk nélkül játszana:D

Vas 04-19-2007 20:47

Quote:

Sziasztok!

5 ben ne élezd ennyire (máshol se), mert rádjön egy hullicsek vakon, és mivel 0% barakk és torony van, annyiszor üt be, ahányszor akar, és hamar búcsút mondhatsz a pénznek-kajának, de eléggé le is tud mészárolni;)

Zsáni 04-19-2007 21:19

Quote:

Originally Posted by skiti (Post 88768)
nekem mondjuk tetszene ha minden félelf torony és barakk nélkül játszana:D

még mit nem :p
akik anélkül játszanak, azok megérdemlik :p
de azért ne bántsuk szegény kis fél-elfeket :)

Dave 05-09-2007 23:52

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 88455)
Oriás ellen nem kell annyi toli:)) akkor be kell rántani pár varit és akkor sok sikert, igaz ehhez tartalék kell.

egész pontosan mit jelent, h be kell rántani néhány varit? piacról? és hova rakod? mire fölhúzol nekik templomot fél nap, azalatt nem marad készültséged, és a fele országod :D

hely nélkül meg hiába van varid, nem hatásos... volt már hogy háromszor annyi varis gömböltem be véletlenül, mer épp pénzt kölött a katipiacon :D ha nincs neki templom, kb annyit ér mint egy kéz nélküli sírásó...

All times are GMT +1. The time now is 20:23.