Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Piacra tétel árak szabályozása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1616)

Stev 04-04-2007 23:59

Ez már nem kényelmi funkciónak minősül szerintem, mert a VIPpel nem rendelkező orik ha elírják az összeget, anyagi hátrányba kerülnek a VIPesekhez képest, mert ugyebár nekik beszól a helytartó, hogy ezt nem kéne.

Aki nem nagytételben piacozik, az azért nem tud nagyot bukni, aki meg ezzel keresi meg a vagyonát, az nem igaz, hogy nem tud odafigyelni míg beír két számot, de ha nem tud meg is érdemli.

Survivor 04-05-2007 17:32

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 84516)
Nekem igazán mindegy, hogy bekerül-e ez a módosítás a játékba, vagy nem. De mindenképpen túlzásnak tartom azt a felháborodást, ami tükröződik a véleményekben.
A játékban szerintem a taktikai és stratégiai döntéseknek kell eldöntenie, hogy ki hogyan szerepel. Survivor javaslatában semmi olyan sincs, ami a helytartóra bízna bármilyen stratégiai vagy taktikai döntést. Egyszerűen a piacra kitevéskor védi a piacozót az elírástól.
Ehhez hasonló elírás védelem már több bekerült a játékba:
-Katona lefokozás megerősítő négyzet.
-Épületbontás megerősítő négyzet
-Szöviből kilépés megerősítő négyzet.
-Pénzosztás feltételezett értéke 0.
Úgy gondolom, minden jó programnak fontos funkciója, hogy lehetőleg minimálisra csökkenjen az elírás lehetősége. Ez alól a Hódító sem lehet kivétel. Tehát a felvetésnek van jogosultsága.
Azt hiszem, az ellenzők nem szeretnék a helytartó további erősítését. Ebben van igazság, de nem ettől lenne igazán erősebb a helytartó. Persze, Survivor javaslata elvileg bekerülhetne a beállítások közé is, de oda nem fog, mert ez plusz erőforrás igényű funkció, tehát VIP-hez kötött lesz, ha lesz.

Köszönöm. Nem azt, hogy a javaslat mellé álltál, bár azt is, hanem azt, hogy világosan leírtad, amire én azt hittem, hogy világosan leírtam. Nem akarok a helytartóra bízni semmit, de gondoltam a programban a helytartó az egyetlen hely, ahol ilyen jellegű beállításokat meg lehetne tenni (vagy a beállításokban) és valóban az erőforrás igénye miatt szerettem volna, ha csak VIP-eknek van ilyen. Helyettem a helytartó ne piacozzon. Nem optimalizálni akarom a nyereségem, csak minimalizálni a veszteségem. Gondolom ezt ki tudná olvasni a fenti 6 oldalból, aki ki akarja. :o

skiti 04-05-2007 17:49

hívhatjuk akárhogy, én akkor sem támogatom
egyszerűen nnem látom szükségét
sőt
ez a funkció abban segítene hogy ne hibázz!
tehát akkor is segítené a játékod amikor bennt vagy az oridban.
hát ne segítse.
ha bennt vagy és csinálod a mindennapos kis dolgaid, figyelj oda...

Hunor a sirály 04-05-2007 18:30

Én akkor se támogatom! Hibázni tudni kell!:p
Igy nem tudnék keresni a piacon jó sokat, hogy valaki egy 0-val kevesebbet ír. Így elmenne egy csomó élvezet, és nem lenne spontán szerzett pénz. Ha Te hibázol, nem kell a Hód szerverét terhelni.;)

Dus 04-11-2007 11:53

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 85176)
Én akkor se támogatom! Hibázni tudni kell!:p
Igy nem tudnék keresni a piacon jó sokat, hogy valaki egy 0-val kevesebbet ír. Így elmenne egy csomó élvezet, és nem lenne spontán szerzett pénz. Ha Te hibázol, nem kell a Hód szerverét terhelni.;)

én támogam azért az ötletet,merthogy nekem is soktszor van hogy elírok 1-2 0 át:(

Kutyuleee 04-11-2007 12:01

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 86845)
én támogam azért az ötletet,merthogy nekem is soktszor van hogy elírok 1-2 0 át:(

minjárt megsajnálok mindenkit hogy elbukja a pénzét...:D én még mindig nem támogatom az ötletet, pedig pont 1-0 miatt vesztettem 100milliókat a piacon 1-2hete, de én hibáztam, és emiatt nem kell a programot hibáztatni... a piac egy lehetőség, nem kötelező, főleg nem azért hogy raktárként használd... nem tudom mi értelme van azért behozni egy ilyet mert pár ember támogatja akik buktak 1-2, esetleg 10millát. furcsa mód akiknek óriási pénzük van a piacon miért nem támogatják???

Valezius 04-11-2007 12:02

Én múltkor elírtam: 10000varit adtam el 5000ért, mégse a rendszert okolom miatta, hanem magamat. Valaki meg is vette egyszerre mindet, mire rájöttem már odavolt minden, fáj, de ez van. :)

Dus 04-11-2007 12:50

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 86848)
Én múltkor elírtam: 10000varit adtam el 5000ért, mégse a rendszert okolom miatta, hanem magamat. Valaki meg is vette egyszerre mindet, mire rájöttem már odavolt minden, fáj, de ez van. :)

Tudjátok mit?: én sem támogatom,meggyőztetek:D:D:D...

Survivor 04-24-2007 18:48

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 86866)
Tudjátok mit?: én sem támogatom,meggyőztetek:D:D:D...

Most már én sem támogatom a saját ötletemet :)
Ati tedd át légy szíves a soha meg nem valósulók közé :)
Azért ha majd egyszer bekerül, nem fogok tiltakozni miatta. Nem kötelező az összes funkció használata. :rolleyes:

All times are GMT +1. The time now is 21:09.