![]() |
Ez már nem kényelmi funkciónak minősül szerintem, mert a VIPpel nem rendelkező orik ha elírják az összeget, anyagi hátrányba kerülnek a VIPesekhez képest, mert ugyebár nekik beszól a helytartó, hogy ezt nem kéne.
Aki nem nagytételben piacozik, az azért nem tud nagyot bukni, aki meg ezzel keresi meg a vagyonát, az nem igaz, hogy nem tud odafigyelni míg beír két számot, de ha nem tud meg is érdemli. |
Quote:
|
hívhatjuk akárhogy, én akkor sem támogatom
egyszerűen nnem látom szükségét sőt ez a funkció abban segítene hogy ne hibázz! tehát akkor is segítené a játékod amikor bennt vagy az oridban. hát ne segítse. ha bennt vagy és csinálod a mindennapos kis dolgaid, figyelj oda... |
Én akkor se támogatom! Hibázni tudni kell!:p
Igy nem tudnék keresni a piacon jó sokat, hogy valaki egy 0-val kevesebbet ír. Így elmenne egy csomó élvezet, és nem lenne spontán szerzett pénz. Ha Te hibázol, nem kell a Hód szerverét terhelni.;) |
Quote:
|
Quote:
|
Én múltkor elírtam: 10000varit adtam el 5000ért, mégse a rendszert okolom miatta, hanem magamat. Valaki meg is vette egyszerre mindet, mire rájöttem már odavolt minden, fáj, de ez van. :)
|
Quote:
|
Quote:
Ati tedd át légy szíves a soha meg nem valósulók közé :) Azért ha majd egyszer bekerül, nem fogok tiltakozni miatta. Nem kötelező az összes funkció használata. :rolleyes: |
All times are GMT +1. The time now is 21:09. |