![]() |
Ha rajtam múlik max 1 év:)
|
igen mondjuk nem mondta senkise, hogy kötelező a profiknak ide jönniük
én személy szerint első dolog ami miatt a profikat várnám a csoportba az azért van, mert ugye az X fórumot Ati bezárta a sok szabálytalankodás miatt:( lehetne a Q csoport az X utódja, de persze csak a régi X fórumosok akik egyben valszeg elég profi játékosok is, és akkor még szabálytalankodás se lenne, és végre lenne egy normális fórum ahol a régi X fórumosok tudnának beszélgetni és persze közben jókat háborúzgatni igaz lassan:) az ötlet pedig tényleg hülyeség...:) Synkel megmondta miért, erre nem is gondoltam amikor felvetzettem:) ötlet törölve:) |
Quote:
Boszi az X az nem lassú csoport ezért ez így megint hülyeségnek tűnik :) És csak azért mert X-be nincs fórum szerintem senki nem fog csak a fórum miatt lassúbba menni hogy ott öregedjen meg inkább a legminimálisabb idő alatt fellép X-ből L-be és ott a közös fórum.... Normál csopit feladni a lassúért, tényleg öregszel és belegondolok hogy ez egyre csak rosszabb lesz:rolleyes: :) |
Quote:
egyre hülébb leszek azt tudsom:D és még helesen se tudok majd mán írogatni:) de a közös fórum az sem X csapat ottvannak a sok több személyiséges orik, azokat meg nem szeressük, nagyon sokat legalábbis én nem szeretek de vannak kivételek nem akarok én neveket mondani:) de téged Dragika várnálak a Q-ba:) |
Quote:
|
Mondjuk van még egy elönye a Q csopinak:)(a többszemélyiségüeknek)
itt mondjuk Tuvalu gyorsabban kijárná a Q+a J+az E csopit mint X+L+G a top1-en olyan kis értékek vannak;) |
Quote:
|
Quote:
de megvagyok ugy is ha senki se jön:D |
Nagyobb pörgés van ebben a fórumban, mint az említett csoportban :p
|
Quote:
legalábbis mai témák amióta ébren vagyok: Zámbo Jimmy disco version szám:) saját készítésü:) sokan meghalgatták:D aztán elmentem filmezni és a filemkről beszéltek kb 2 órát:) szal jah:D :D |
All times are GMT +1. The time now is 02:09. |