Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Szerintetek mikor a legjobbak az esélyeim egy oriás orival és varázsló szem. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1609)

Peter 04-03-2007 14:11

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 84385)
napóleonnak igaza van végülis, mert minden faj minden személyiséggel ki van már vesézve:)
de ajánlanék egy olyat, hogy:
12% barakk
10-12% torony
28-30% templom
6% kocsma (ha már jó játékos vagy, akkor ez lehet csak 2% is és akkor rápakolsz templomra még meg egy-két tanyát)

6% kocsma? és 12%nyi védelem? ez beton? :D
(minek ennyi kocsma? a morált még nem növeli, szerintem teljesen felesleges, ne vezesd félre a kezdőket légyszives :))

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 84387)
a tapasztalt varik nagy része éheztet

ez tényéleg így lenne? :D tuti megéri nekik... :D:D:D
(én ezt, hogy a nagy része éheztet, max a hadikról mondanám el, ott is inkább a pénzhez kötném, mintsem a tapasztalathoz)

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 84387)
sok helyre nem fogsz tudni benézni annak ellenére, hogy erős az orid és kimaxolt...;)

lehet nem a saját oridból kellene kiindulnod, 25-30% templommal és jó morállal igen kevés helyre nem látni be ;)

Xeper 04-03-2007 14:13

Quote:

Originally Posted by invisible (Post 84608)
Volna még egy kérdésem:)
Hogy lehet megállapítani azt ha valaki egy földrengéssel beüt vagy egy tűzgolyóval?
Lehetséges ennek a megállapítása?

Arra vagy kíváncsi, hogy hogyan lehet megállapítani az elkövető kilétét?
Ha nem sül be, akkor pontlistát kell mentegetni (akinek változik, az akciózott). Minél többször ártóz, annál biztosabb az elcsípése.

Peter 04-03-2007 14:14

Quote:

Originally Posted by invisible (Post 84608)
Volna még egy kérdésem:)
Hogy lehet megállapítani azt ha valaki egy földrengéssel beüt vagy egy tűzgolyóval?
Lehetséges ennek a megállapítása?

lemented a pontlistát a környékeden (annyi kör távolságban, amennyi kört a varizásnál kiírt a játék), és a hírnév pontok változását figyeled...
ha allulról jött, akkor nőni fog neki, ha fellülröl varizott (vagy tolizott, mert arra is működik), akkor csökkenni fog
(kivéve, ha élőhalott fajod van, ezesetben nem változik a hírnevük)

invisible 04-03-2007 14:14

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 84609)
Úgy írja alapból. Egy tűzgolyó elpusztított ennyi meg ennyi ezt meg azt. Vagy földet hatalmas földrengések rázzák meg összedőlt ez meg az... :) Kiírja ha erre voltál kíváncsi

Hát nekem eddig még csak azt írta ki hogy 2-7 kör távolságból érkezett a tűzgolyó:D
De azt, hogy lehet megállapítani, hogy melyik országból kaptam a tűzgolyót?

BimmBimm 04-03-2007 14:15

Quote:

Originally Posted by invisible (Post 84613)
Hát nekem eddig még csak azt írta ki hogy 2-7 kör távolságból érkezett a tűzgolyó:D
De azt, hogy lehet megállapítani, hogy melyik országból kaptam a tűzgolyót?

Én értettem rosszul, mondták a többiek hogy lehet, nem írnám le újra :) bocsi
Bár 2-7 körnél necces ez :) ennyire kevés a varid?

invisible 04-03-2007 14:16

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 84612)
lemented a pontlistát a környékeden (annyi kör távolságban, amennyi kört a varizásnál kiírt a játék), és a hírnév pontok változását figyeled...
ha allulról jött, akkor nőni fog neki, ha fellülröl varizott (vagy tolizott, mert arra is működik), akkor csökkenni fog
(kivéve, ha élőhalott fajod van, ezesetben nem változik a hírnevük)

Ez már érthető:)
Köszönöm!

Peter 04-03-2007 14:16

Quote:

Originally Posted by invisible (Post 84615)
Ez már érthető:)
Köszönöm!

szívesen :)

Burning 04-03-2007 14:19

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 84610)
6% kocsma? és 12%nyi védelem? ez beton? :D
(minek ennyi kocsma? a morált még nem növeli, szerintem teljesen felesleges, ne vezesd félre a kezdőket légyszives :))

ez tényéleg így lenne? :D tuti megéri nekik... :D:D:D
(én ezt, hogy a nagy része éheztet, max a hadikról mondanám el, ott is inkább a pénzhez kötném, mintsem a tapasztalathoz)

lehet nem a saját oridból kellene kiindulnod, 25-30% templommal és jó morállal igen kevés helyre nem látni be ;)

egyrészt akkor még senki sem beszélt betonról
másrészt ha kezdő nem árt pár tolit tartani, ohgy néhány másik kezdőt lelopjon, mert nem vagyok benne biztos, hogy be tud-e szerezni több milliárdot piacról...
a saját orimnak is 30% temploma van, tehát nem tudom miért ne indulhatnék ki abból...

Burning 04-03-2007 14:20

és mégsem látok be a 100-as listán 5-10 helyre. lehet, hogy azt mondod ez nem sok, de szerintem egy környéken, ha a 10%-át nem gömbölöd be az azért elég sok...;)

Peter 04-03-2007 14:21

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 84618)
egyrészt akkor még senki sem beszélt betonról
másrészt ha kezdő nem árt pár tolit tartani, ohgy néhány másik kezdőt lelopjon, mert nem vagyok benne biztos, hogy be tud-e szerezni több milliárdot piacról...
a saját orimnak is 30% temploma van, tehát nem tudom miért ne indulhatnék ki abból...

ha tényleg nem volt szó a betonról, akkor emiatt bocs, de a többit tartom...
felesleges ennyi kocsma egy óriásnak (régen rossz, ha ezzel a fajjal a tolvajlásból akarsz "milliárdokat" szerezni, vagy akárcsak meggazdagodni...)
a 30% templom még semmit nem jelent, fontos tényező a morál is :)
(tudod, az is beleszámit a gömbözés sikerességébe ;))

All times are GMT +1. The time now is 09:43.