![]() |
Quote:
|
Hát nem tudom. Nekem eszembe se jutna a náci haláltáborokkal viccelni...
Őszintén meglep h ezzel úgy látom most kisebbségbe kerültem. Aki még nem volt ott, annak javaslom h menjen el egyszer Auschwitzba, tanulságos. |
Quote:
Vagy most már nemcsak a darabszám számít, hanem a négyzetméterre vetített arány? Én azt gondolom, hogy hihetetlenül túllihegi ezt a kérdést mindenki. Sértőnek pedig aztán végképp nem tudom, hogy mi a sértő benne. Van bármi minősítő benne, amin meg kellene sértődni? Maximum rossz emlékeket ébreszt, amit el tudok fogadni. De hogy sértő legyen......... |
Quote:
Akkor már a csúnya szavakat is nyugodtan megengedhetet, mert mondjuk, az engem nem sért, egy picit se. Jaaa hogy téged meg az jobban zavar... Embere válogatja, mit érez sértőnek. ÉS ha megnézed a szavazás állását, egyértelmű hogy a többséget igen is zavarja. Nem csak 1embert. |
Quote:
|
Quote:
Vagy a Hitler név: önmagában, ha nem asszociálunk, kit zavar? 6 betű egymás után, semmi más... |
Quote:
De ezek után már lehet, hogy csak én látom így... :) |
Quote:
|
Quote:
És az az ember ezt helyeseli. És attól hogy ott van az orrom elött az az országnév, attól nekem is eszembe jut, és lehet hogy én nem gondolok rá akkora élvezettel. És ezekből, az ilyen gondolkodású emberekből alakul ki, a felgyujtom a lányt, és megerőszakolom a lányt emberek. Párom papáját elvitték az oroszok, 25évig volt fogságban. 1 este alatt megőszült a haja, amikor kidobták a halottak közé, mondván hogy meghalt. Csontsoványan hozták haza. És ezek után ha valaki jön sztálin nevű országgal, és hely hely gulág nevű orival, én tutti hogy letaposom a kis tudatlanját. És szemény szerint nem akarom látni ezeket az ország neveket. |
Ati, a békesség kedvéért: zárd le kérlek ezt a topicot, meg a másikat is, igazából tök fölösleges mindkettő, úgyis te döntöd el, mi megy és mi marad, akkor legalább ne fűtsük az indulatokat. Ha nem tetszik egy ország neve, jöjjön a zöld, az illető megváltoztatja és kécc, nincs vita.
|
All times are GMT +1. The time now is 04:42. |