![]() |
Azé nem jön ide senki, mert a kezdőknek biztos bonyolult ez a fórum... Regisztárlni a játékba na ok...de egy fórumba is regisztrálni? Aztán ha regisztrált ott az a sok link, és akkor minden angolul van! Nehéz a kezdetekben kiigazodni.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Toto: amúgy ja :) Dragon: először jöjjenek ide a kezdők, és tegyenek fel kérdéseket, mert inkább elmondom többször, de nem akarom, hogy az legyen, hogy csak úgy írogatok, hogy senki nem is olvassa |
Sziasztok! Egy teljesen kezdő gazdálkodó óriásnak tudtok tanáncsot adni? Mire figyeljek? Mire erősítsek? a lopkodósokkal mit tudok kezdeni. Előre is köszönöm.
|
Quote:
csinalj varikat 10 templomnyit kezdetnek mondjuk azzal eleg sok korre feltudod rakni a varikat. pl a faki varazslatot es akkor az eleg erosen nyengiti a lopasokat. a gazdalkodo szemelyiseget nem ajnlom oriasnak. Tovabba tekiket irj legyen sok konyvtarrad az elejen. Es keress valami profi ugyes jatekosokat akik bevesznek a szovijukbe. Es akkor majd segitenek a tovabbiakban. |
Köszi a választ. A személyiséget a legelején tudatlanságból elszúrtam, azzal nem tudok már mit csinálni.
|
Quote:
|
Hali!
Segítséget szeretnék kérni. Védett az országom, de nem tudom hogyan lett az, s azt se tudom hogy vegyem ki a védelem alól. |
Quote:
mikor kezdted az országot??? |
All times are GMT +1. The time now is 05:29. |