![]() |
:) Pl.: Mi a baj ezzel az országgal?
Üres 0 0% Ház 90 20% Barakk 158 34% 4 Kovácsműhely 29 6% Tanya 48 10% Könyvtár 8 2% Raktár 15 3% Fatelep 7 2% Kőbánya 7 2% Fémbánya 5 1% Agyagbánya 5 1% Drágakőbánya 0 0% Őrtorony 0 0% Kocsma 48 10% Templom 29 6% Kórház 1 0% Piac 0 0% Bank 4 1% Ork, Tábornok. |
Quote:
1kórház: felesleges, ha beteg vagy úgyis építeni kell jó sokat. 5fémbánya: én ezt se tartanék, olcsó a fém mindenütt ahol jártam 8könyvtár: szintén minek 5agyag: ugyanez, az mindenhol elég olcsó 4bank:sok pénzt védeni szerintem kevés, keveset védeni meg minek Azt nem tudom, hogy mire kell neked a kő és fa, ha saját építésre, akkor lehet, hogy kevesebb is elég. Én tartanék kicsit több templomot, egy hadi orkot azért szoktak száraz-viharozni. (Mondjuk 8%-ot minimum) Hát én nem szívesen játszom tornyos íj nélkül, de persze lehet. Full elittel vagy? |
Igen. Így állok:
Föld: 458 hektár Katona: 0 Népesség: 5.310 Védő: 0 Foglalkoztatottság: 100% (-150) Támadó: 0 Pénz: 349.768 Íjász: 0 Étel: 12.960 bála Lovas: 0 Rúna: 8.835 rúna Elit: 7.245 Morál: 99 % Varázsló: 3.300 Katonai morál: 97 % Tolvaj: 2.200 Szövetség: magányos farkas Faj: Ork Személyiség: Tábornok Hírnév: 393 Tényleg. Saját infot ki lehet tenni? |
igen, itt lehet infót kiadni:) azért módjával:D
nos ork, szerintem, nagy vonalakban : ház 20% torony 10% kocsma 10% tempi 8% a maradék helyre barakk-tanya-raktár. orkkal lelőt-kovácsot-könyvtárt tartani luxus. pár bank (10-15 mindenképp jól jöhet):) olyan arányban ahogy élezni gondolod az orit. egy jó szöviben spórolhatsz még 1-2% templomot. bár 40-50% barakk nem tűnik soknak, azért ne feledkezzünk meg arról hogy az ork nem egyszerűen üt, hanem szakít;) felállás természetesen íj/ló. esetleg 10% íj 10% elit 25-30% ló ha nagyobbacskát kell ütni mehetnek az elitek is, ha elég a ló, az elit hadd védjen. de a részletek már szövifüggők:) és szerintem ne legyél sokáig mf;) |
Köszönöm a segítséget. Mf szeretnék lenni, nem jöttek be a szövik....
Ez persze egyéni probléma. A ló-íjt nem értem. Egy dologért - persze mf-ként - a tornyok helyére, ha eliteket képzek, bárhogy számolom, jobban jövök ki. |
Ezt már egy másik topikban kérdeztem: 3/G-ben ember, kereskedô! mit tehet...?
Nem lecsesz'st kérek. Tudom, ma már: HÜLYESëg, de ez van. Valahogy túl kell jutnom, mert 2 orim várja. S ahogy nézem, soká fog tartani. :D |
Quote:
Ló-íj akkor jó, ha sokat támadsz, ha általában otthon van a sereg, akkor én az elit-íjat preferálom. Miért jó a torony: Íjász alapból többet véd az elitnél Van toronybónusz is Persze full elittel nagyobbat lehet kitámadni, de azon nagyot is lehet bukni, ha hazakísérnek. Ennyi pénzhez tényleg nem kell bank. |
Quote:
Ahogy én néztem, a full elit, csak jó szöviben tud jó lenni. Ahol van másik 2 hadis rajtad kívül, akiktől hívsz be segítséget. Mármint amikor kitámadsz. |
Quote:
|
Nem rossz az ember MF-nek, erős védelem kell neki meg sok toli, és játszható talán még a 3-mon is.
|
All times are GMT +1. The time now is 09:58. |