![]() |
Quote:
szöviháboruban, ha öt csapják le elöször földre, nem marad le annyira. ugyan ez a személyiség nem az amit az ember elsönek választ, de ha minden személyiség egyformán erös lesz, akkor egy sokszemélyiségü orival szemben teljesen esélytelen lesz, aki csak 1-el rendelkezik a gazdálkodo igenis használható, akár törpének, akár elfnek. egyébként nyugodtan kijelenthetö, hogy egy ori sikeressége nagyban mulik anyagi helyzetén(aktivitás és tapasztalat melett). tehát ha a varis személyiség megnövelt runatermeléssel jár, az valoban növeli, már elsö személyiségként is az értékét. Az itt korábban felvetett javaslat miatt, én még igy is csak sokadiknak választanám, legfeljebb nem 4.-nek, hanem 3.-nak |
a vándor személyiségnél amit írtál tényleg indok, de amit andrew írt az nem.A gazdálkodó személyiség is van hogy hasznos de a topik nem erről szól. (varis orit írtam, te gondolom a törpét fixen nem annak szántad)Hanem a 2 meglévő képességről, amit szerintem nyugodtan lehetne erősíteni.a már sokszor részletezett módon.
De még mindíg nem látom sehol sem a cáfolatát annak, hogy a hadisok képességei hasznosabbak számukra mint amiket a varisok felvesznek 2. 3. stb-nek. ha pedig így van akkor miért ne lehetne erősíteni a nekik szánt személyiséget? |
Quote:
a gazdálkodóról meg annyit, hogy a varisnak (ha nem éheztet nagyon) 1-2% földet spórólhat és a vándort mellett szóljon még az is, hogy egy 75% katmorálú varisnál messze többet ér egy 100% katmorálú hadivari, aki meglehet, hogy a varisokat nem gömböli, de úgy beveri őket mészárra hogy csak úgy füstölnek ha három személyiségem lenne, örömmel lennék tudós vándor harcos varis :) |
Quote:
sosem választanám ezt a formációt... ha hadi varisról beszélünk, szöviben, akkor harcos helyett gazdálkodó egyértelműen, ( gondolom nem tanya free az óriás hadi varis :) ) és ezek az ien orik eléggé élezettek a 10 % bónusz , jelenthet egy teljes hatodik piacot is kb... |
Szerintem nem kell erősíteni a személyiségeket tovább.
Így is mindekiben kialalakult egy sorrend, hogy mit választ elsőnek másodiknak így tovább. Jó hogy vannak erősebb és gyengébb személyiségek.Nem kell feleslegesen beerősíteni azt amit modt gyengébbnek gondolunk. |
Quote:
Lehet azért mert nálam az utolsó helyek környékén vannak :rolleyes: |
Quote:
a hadis szempontjabol tenyleg nem kell valtoztatni, mivel megvan a kialakult sorrend, viszont a vari, toli szempontjabol nem artana valtoztatni. :D Ha mar varazslonak vagy tolvajnak inditja valaki az orijat, akkor tamogatni kene, hogy azt a szemelyiseget is valassza ki hozza. Most altalaban aki toli vagy vari, az elsonek altalaban tudost valaszt. Nem veletleul. :D A-ban pl. en nem emlexem, hogy lattam volna varis vagy tolis szemelyiseget (nem beszelek a sok szemelyisegu orikrol, akiknek egy ido utan ugyis ki kel valastani). szoval szerintem valtoztatni kene, de hogy mit, azt a nalam okosabbakra bizom. :D |
Quote:
és abba gondolj bele, hogyha csak olyan erős személyiségek vagy akár csak 3 olyan erős lenne mint a tudós, akkor alig lenne esélye egy 1személyiségesnek egy 3al szemben |
sztem vonatkoztassunk el a fajoktol es csak a szemelyisegre koncetraljunk.
mert jo, hogy a gnom jobban farad, de van alapbol mas elonye. A tobbi fajnak meg ugyanugy valami mas. Magat a szemelyiseget tuningoljuk es majd mindenki valaszt hozza neki megfelelo fajt. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:36. |